Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

büyükleri de war canım onun.ml olarak hatrlayamıycam ama ben büyük boyunu 6 tl ye alıyorum.

inşallahhhh :Saruboceq:
ben onu da biliyom kiii :kedi: ama kullanmadım hiç,kötü kokar diee

cok bebebeeem yaa koku neyim yoktum diktim ictim valla bir hafta uygulayacagim bakalim her aksam gelismeleri yazarim heheh kaydirigubbakcemile5

Kontess hemşeriyiz vallahi şimdi hava çok güzel hele konak kemeraltı mükemmel .)))İnşallah en kısa zamanda gelirsin de görürsün sen de :) Yıkadım saçlarımı çok güzel oldular yine ketir beni diyolar ama kestirmicem işte bana neeee:dance::teytey::sm_cool:

kestirmeekkk yokkkklmaz:kaydirigubbakcemile3 yaza gelcem kuşum inşşsositososito

selam kızlar bende bu hafta 8.uygulamayı yapıcam sizler gibi olumlu sonuç alamadım ama yine de devam edicem 3 ay 1 ayda sadece 1 cm uzadı gerçi o bile uzamıyodu bakımdan önce ama sizin yazdıklarınızı okudukça haftada 1 cm falan uzadı diye umutsuzluğa kapılıyorum ben bu hesapla gidersem yani ayda 1 cm le anca seneye yaza istediğim saçlara kavuşucam çünkü bi 20 cm ihtiyacım varda:kedi:

slm kizlar ben 2.kürümü gecen carsamba yaptim..
Arkadasimada türkiyeden bemix siparis verdim hemde 4 paketdelikafadulden

kkontess canım benim ben 2.uygulamamamı yaptı m biraz fazla oldu onu şişeme koydum 3.küre kadar bekletsem bozulurmu ..yan etkisi olurmu acaba yoksa onu eve gidince atıp yenisinimi yapmam gerek ...öptüm canım ...

mrb kızlar bende kuaförün acizliğine uğradım uçlarından bi cm al demiştim ama bi karış kesmiş kuaför klava: bu konuyu bi hafta önce okumuştum bende hemen uygulamaya koyuldum ama ilk başladığımda sadece zeytinyağı ve badem yağı kullandım opuyorumnanaktan harika oldu saçlarım zemuszemus inanamadım bi haftada farkettim azıcık uzadı şu an da bemiks ampulle denicem iki üç aya kadar sonucu burda paylaşırım çok mutlu oldum bayanssulusmile bu konuyu paylaşana çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bende pantene yapmıştı öyle kabuklanma türü şeyler...ondan şüphelendin mi hiç?

birisinden daha duydum pantene kepek yapıyor bende diye..acaba dedim şimdi..ama ne kullancam ya şampuan varda yok benim için piyasada..galiba blendax a dönücem..elidor elseve dove bunları kullananların hiçbiri memnun değil bende soğudum açıkcası..fisfisfis

bir yerden gözüm ısırıyor ama nerdennnn:)

Benm bemiks bitti bepanhene kullanıcam olur mu?ya unutkan oldum ben acaba sordum mu bu soruyu?kusuruma bakmayın sorduysam depresyondan hep mafoldumben

ben elseve kullanıyorum bu yeni çıkan 5 özellikli var ya..gayet de memnunum..tavsiye edebilirim..dökmüyor ve yumuşacık yaptı

:sm_cool: ben elseve kullanıyorum bu yeni çıkan 5 özellikli var ya..gayet de memnunum..tavsiye edebilirim..dökmüyor ve yumuşacık yaptı

kkontess canım benim ben 2.uygulamamamı yaptı m biraz fazla oldu onu şişeme koydum 3.küre kadar bekletsem bozulurmu ..yan etkisi olurmu acaba yoksa onu eve gidince atıp yenisinimi yapmam gerek ...öptüm canım ...
her uygulamada yeni kür yapman gerek canım.bemiks etkisini kaybediyor diye duymuştum

kızlar yaa benim de saç uçlarım bi acayip oldu.kırık mı çatallaşma mı anlamadım.saç telinin bitiş kısmı beyaz bir pütür şeklinde...nasıl iş anlamadım :1shok: avon'un şampuan,saç bakım kremi,serumu ws den oluşan bir seti varmış.mavi seri...onu önerdi bi arkadaşım.bu ürünü deneyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…