büyükleri de war canım onun.ml olarak hatrlayamıycam ama ben büyük boyunu 6 tl ye alıyorum.aa izmirlimisin sen de ne güzel :):)
kemeraltını hiç sevmem ama ben çekilmiyo kalabalık:)
yarın sorarım arklara belki vardır yakınlarda gitmeme gerek kalmaz.
bir de badem yağının boyutu ne kadar bizim evdekine baktım minicik bi şişe ondan da yeni alayım diyorum.
sağol canım yardımların için:):)büyükleri de war canım onun.ml olarak hatrlayamıycam ama ben büyük boyunu 6 tl ye alıyorum.
ah inşallahhh kuşummmmsağol canım yardımların için:):)
inş. bikaç ay sonra bende saçlarım şu kadar uzadı diye yazarım burayahihoyyyt
inşallahhhh :Saruboceq:
ben onu da biliyom kiii :kedi: ama kullanmadım hiç,kötü kokar diee
ben de ondan korkuyodum ama şişmanlatmıyomuş canımyahu yesam şişmanlatmaz mı gı o
maya un süt bööö
kestirmeekkk yokkkkKontess hemşeriyiz vallahi şimdi hava çok güzel hele konak kemeraltı mükemmel .)))İnşallah en kısa zamanda gelirsin de görürsün sen de :) Yıkadım saçlarımı çok güzel oldular yine ketir beni diyolar ama kestirmicem işte bana neeee:dance::teytey::sm_cool:
bende pantene yapmıştı öyle kabuklanma türü şeyler...ondan şüphelendin mi hiç?
Kontess hemşeriyiz vallahi şimdi hava çok güzel hele konak kemeraltı mükemmel .)))İnşallah en kısa zamanda gelirsin de görürsün sen de :) Yıkadım saçlarımı çok güzel oldular yine ketir beni diyolar ama kestirmicem işte bana neeee:dance::teytey::sm_cool:
her uygulamada yeni kür yapman gerek canım.bemiks etkisini kaybediyor diye duymuştumkkontess canım benim ben 2.uygulamamamı yaptı m biraz fazla oldu onu şişeme koydum 3.küre kadar bekletsem bozulurmu ..yan etkisi olurmu acaba yoksa onu eve gidince atıp yenisinimi yapmam gerek ...öptüm canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?