Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

teşkür ettim cnm...acilen bu depresyondan kurtulmam lazım..ilaç kullanıyodum ama bu kezde kulağım yüzünden antibiyotik kullanmam lazım..2 tane sabah akşam içiyorum...bu nedenle antidepresana ara verdim ağır olur die..ama kulağım hiç geçmiyo ..napıcam ben bu depresyonla..bana hayat enerjisi moral filan laızm ama nasıl ah bi bilsem mirmirmirmir

ilaçtan başka tedavin yok mu canım?seans gibi...

cnm ne demezsin... :) konu uzun ya boşverelim en iyisi..bak bu saç konusunda geçecem ben seniiii
hımm pekiii
geçersin tabiii,benimkilerin ucu pötür pötür olduu
sinir oluyorummmmmmmmm
klava:
ama inada bindim,kestirmicem
zaten pütürlü yerlerin gitmesi demek 10 cm demek

kkontess'cim avon'u hiç önermem. tabi kişiden kişiye etkisi farklı olabilir ama cilt ve saç ürünleri kötüdür genelde avon'un. makyajda çok iyiler ama =)

hımm pekiii
geçersin tabiii,benimkilerin ucu pötür pötür olduu
sinir oluyorummmmmmmmm
klava:
ama inada bindim,kestirmicem
zaten pütürlü yerlerin gitmesi demek 10 cm demek

işte aynen bende bu sebepten dolayı inatla kestirmiyorum saçımı iyice uzasınlar ondan sonra kestiricem çünkü saç kesilsede biraz fön düzleştirici derken bir ay sonra aynı hale geliyor

kontescim kuzum bir sorum olacak her ne kadar tam senin konun olmasa da biliyorum ben seni yardimseversin hehe:))

mayali sut icmek (2 gundur iciyorum)

1 kilo aldirir mi

2 bir hafta icip sonra biraksam mi

3-sac uzamasina gercekten yarar mi

4-akne neyim de iyi geliyor diyorlar ne kadar dogru

5-yoksa haftada sadece 1 kere mi icsem ?

cevaplar icin cok cok tesekkurler canim simdiden en uzun saclar seninle benim olsun hehe:)

yesa ben de bişeyler desem olur herhalde...bununla ilgili topic vardı..arkadaşlar yazmışlar..çok da memnun olanlar vardı...bence kullananlar sana fikir verebilir..

bi de düzenli içmen gerekiyor mayalı sütü...
avonun saç ürünlerini ben seviyorum.kırık saç uçları için serumu var, maskeleri güzel.zeytinyağlı olan ile kuru saçlar için olanı güzel..bi de denemedim ama istiyorum çok memnun olanlar var yeni çıkan naturals serisinin balmı var..çok övgü duydum..denicem...varsa tanıdıkların numune isteyebilirsin..

senle benim mi kaydirigubbakcemile3 diğer kızlar bizi döver ayolleyvahedigeldismile

şimcik bebemm;
ben mayalı süt kullanmadım ama kullananları duydumm
1-kilo aldırdığına dair bi rivayet vardı ama fos çıktı,içenler kilo almadıklarını söylüyorr
2-bırakma,düzenli ve uzun süre kullan eğer başladıysaan
3-saç uzamasına cidden yarıyormuşş eedd,içten besliyormuş
4-akne işi de doğru,maya ve yoğurt 'un karıştırılmasıyla elde edilen bir maske önermişti bana cildiyecim. hemen hemen aynısı sayılır maya - süt içimi de...
5-ne kdr periyodlarla içilmeli hiç bilmiyorumm ama 2-3 günde bir içiliyor galibaaa,emin değilim:kedi:

tanıdık yok kuşum
kırık saç serumunu kullanmıştım 1 şişe ama bilemedim işe yaradı mı yaramadı mıbilmiyorumkismile

internettenden de sipariş veriliyor artık sanırım.

bugün zeytinyağı günüm :) ve sanki dün böööyle hafiften uzamış gibi geldi saçlarım 3 kür uyguladım şimdiye kadar...

canım bende niyetlendim bu mayalı süte internetten iyice araştırdım
şunu anladımki maya bir nevi doğal bir mucize
vücut için gerekli her vitamin var
saça cilde çoook iyi geliyor içeriğini okuyunca kendi kafamdada analiz ettim evet çok çok iyi gelebilir
e tabi uzmanların dilindende dinledim okudum
bir kere denedim sütün içine yaş maya kattım içtim
gecem kabusa döndü uyuyamadım bana ağır geldi
çok fena gaz yapıyor midem şişti
yandı kaynadı
çok kötü bir geceydi
belki kuru mayada bu kadar olmuyodur onu denemedim
ama içebilsem midem kalkmasa
mutlaka 2 günde bir içerim
içebiliyorsan devam et derim ben
ama mesela vitamin haplarınıda en fazla 2 ay devamlı kullanabiliyosun
sonra bir süre ara verip öyle baişlayabilirsin
bu da aynı mantık arada ara vermeyi unutmaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…