olur canım.ben kullanmadım ama onla uygulayanlar da varBenm bemiks bitti bepanhene kullanıcam olur mu?ya unutkan oldum ben acaba sordum mu bu soruyu?kusuruma bakmayın sorduysamdepresyondan hep mafoldumben
ilaçtan başka tedavin yok mu canım?seans gibi...teşkür ettim cnm...acilen bu depresyondan kurtulmam lazım..ilaç kullanıyodum ama bu kezde kulağım yüzünden antibiyotik kullanmam lazım..2 tane sabah akşam içiyorum...bu nedenle antidepresana ara verdim ağır olur die..ama kulağım hiç geçmiyo ..napıcam ben bu depresyonla..bana hayat enerjisi moral filan laızm ama nasıl ah bi bilsem mirmirmirmir
o zaman ailene ve arkadaşlarına çok iş düşüyor canım:kedi:yok cnm psikoterapi vermedilerşimdilik ilaçla tedavi edeceklermiş
hımm pekiiicnm ne demezsin... :) konu uzun ya boşverelim en iyisi..bak bu saç konusunda geçecem ben seniiii
hımm pekiii
geçersin tabiii,benimkilerin ucu pötür pötür olduu
sinir oluyorummmmmmmmm
klava:
ama inada bindim,kestirmicem
zaten pütürlü yerlerin gitmesi demek 10 cm demek
eed 1 kere kestirdim daha elletmicemmalsanaalsanasmileişte aynen bende bu sebepten dolayı inatla kestirmiyorum saçımı iyice uzasınlar ondan sonra kestiricem çünkü saç kesilsede biraz fön düzleştirici derken bir ay sonra aynı hale geliyor
senle benim mi kaydirigubbakcemile3 diğer kızlar bizi döver ayolleyvahedigeldismilekontescim kuzum bir sorum olacak her ne kadar tam senin konun olmasa da biliyorum ben seni yardimseversin hehe:))
mayali sut icmek (2 gundur iciyorum)
1 kilo aldirir mi
2 bir hafta icip sonra biraksam mi
3-sac uzamasina gercekten yarar mi
4-akne neyim de iyi geliyor diyorlar ne kadar dogru
5-yoksa haftada sadece 1 kere mi icsem ?
cevaplar icin cok cok tesekkurler canim simdiden en uzun saclar seninle benim olsun hehe:)
bi de düzenli içmen gerekiyor mayalı sütü...
avonun saç ürünlerini ben seviyorum.kırık saç uçları için serumu var, maskeleri güzel.zeytinyağlı olan ile kuru saçlar için olanı güzel..bi de denemedim ama istiyorum çok memnun olanlar var yeni çıkan naturals serisinin balmı var..çok övgü duydum..denicem...varsa tanıdıkların numune isteyebilirsin..
tanıdık yok kuşum
kırık saç serumunu kullanmıştım 1 şişe ama bilemedim işe yaradı mı yaramadı mıbilmiyorumkismile
kontescim kuzum bir sorum olacak her ne kadar tam senin konun olmasa da biliyorum ben seni yardimseversin hehe:))
mayali sut icmek (2 gundur iciyorum)
1 kilo aldirir mi
2 bir hafta icip sonra biraksam mi
3-sac uzamasina gercekten yarar mi
4-akne neyim de iyi geliyor diyorlar ne kadar dogru
5-yoksa haftada sadece 1 kere mi icsem ?
cevaplar icin cok cok tesekkurler canim simdiden en uzun saclar seninle benim olsun hehe:)
kestirmeekkk yokkkklmaz:kaydirigubbakcemile3 yaza gelcem kuşum inşşsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?