Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontess kuzucuğummm bu maya küründe zeytinyağını ısıtıyoruz dimi?? ve şey ben 1 hafta sinamekili kürü 1 hafta da turplu su yapıyorum saçlarımıda sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sence uygun mudur?? çok tatlı olmuş saçların inşallahh benmmde olurrr

bu arada kıslar ben ikinciye uyguladım şimdiden bi gelişme var uzamaya başladı çok teşekkürr yaa hepinizeee

Kızlar iki resim arasında ton farkı var çünkü biri evde diğeri dışarıda çekilmi ve birinde kırkma bir diğerinde uzadığı için yanaa ayırdım saçlarımı :)Buyrun farkı siz görün DDD

Bu arada bu 2. kürden sonraki durum :)))

Son düzenleme:
YA BISEY SORACAM simdi bu sinameki kuru sacimda su an strech folyoyla sardim 2 saat oldu ne kadar daha kalsin bide saglikli mi folyoyla sarmak???? acil cevap pls...

YA BISEY SORACAM simdi bu sinameki kuru sacimda su an strech folyoyla sardim 2 saat oldu ne kadar daha kalsin bide saglikli mi folyoyla sarmak???? acil cevap pls...

canlar ben kontes :kedi:
tawrum streçle folyo ile uğraşacağına al bi bim poşeti zemuszemus sok kafanı içnekaydirigubbakcemile3

edd zeytinyağını ısıtıyorsun bebem ama azcuk,hemen ılıcık olsun kafii. turplu su hç denemedim kuşumm,uygundur herhaldeebilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana;xxxxadresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
yesa ben de bişeyler desem olur herhalde...bununla ilgili topic vardı..arkadaşlar yazmışlar..çok da memnun olanlar vardı...bence kullananlar sana fikir verebilir..

kuzum o topigin hepsini tum mesajlarini bastan sona okudum ama tam olarak cevap alamadim sorularima yahuu :gitme:

canim sanirim son kararim 7 gun icmek 2 gun ara vermek sonra 7 gun daha icmek hadi hayirlisi bakalim avonun kirik sac uclari serumu da var elimde bi de bi maskesi var bole sicak suyun icinde 1 dk beklettikten sonra uyguluyorsun onu da yapiyorum arada :lepi:

saka bebeemm saka hepimizinki uzasinda ne biliyim yaaa benim biraz zor gibi
BI DEEEEEE bugun vitamin sordum burda hatta elimdeki bemiksi de goturdum anlattim derdimi bakti kadin bi kac kisiyle falan gorustu valla ayni buna benzer bi sey var ama doktordan receteyle veriliyor dedi yani o umutlarim da suya dustu o yuzden ben 5 uygulamadan sonra mecbur ara verecegim :gitme:

cevaplarin icin cok cok cok tesekkurler canim benim bugun 3uncu gunum olacak 7 gun icip 2 gun ara verecegim insallah bi sey olmaz olumunekankayizsmile

canim cooooooooooooooook tesekkurler Allahtan benim mideme hic dokunmadi zaten masallahi vardir benim midemin nazar degmesin de icebiliyorum rahat bugun 3uncu gunum olacak 7 gun icip 2 gun ara verip sonra bi 7 gun daha icecegim bakalim cok tesekkurler :lepi:

benim sacim asla asla asla bole olmazzzzzzzzzz :sinifsinif:

sen bööle inanmazsan,aslaaa diyip durursan uzamaz tabi:mymeka::dilcikar:

saçlar istediimiz kadar uzun olsun böyle gür olmadıkça asla asla bu bayanlarınkiler gibi durmas.

uzun olup ip gibi olanlar var biseye bensemio.bunlar gıbı durması için çook dolgun gür olmalı o da çoook as kişide var yani:1ninca:

gürlük de önemli tabikiii:kedi: onun için de sarımsaklı şampu önerdim işteeaklinialirimsmile

yok anacıım bunlarınki gibi olmas naparsan yap olmuo..
anca boyle takıcaksın kafana saçlarıda o saman oluo
benim kusen takıo kafaya çıtçıtları görenin dibi düşüo çıkarıncada tanınmaz hale gelio ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…