YA BISEY SORACAM simdi bu sinameki kuru sacimda su an strech folyoyla sardim 2 saat oldu ne kadar daha kalsin bide saglikli mi folyoyla sarmak???? acil cevap pls...
haftada 1 yeterli canımya ne bilim :)) sardim ama 2 satti gecti yikasam mi bide 5 gunde bir yapsam zarari olur mu?
edd zeytinyağını ısıtıyorsun bebem ama azcuk,hemen ılıcık olsun kafii. turplu su hç denemedim kuşumm,uygundur herhaldeebilmiyorumkismilekontess kuzucuğummm bu maya küründe zeytinyağını ısıtıyoruz dimi?? ve şey ben 1 hafta sinamekili kürü 1 hafta da turplu su yapıyorum saçlarımıda sarımsaklı şampuanla yıkıyorumsence uygun mudur?? çok tatlı olmuş saçların inşallahh benmmde olurrr
cikin_f ,maşllah cnmm ne güsl sonuç almşsınn:dance:
yesa ben de bişeyler desem olur herhalde...bununla ilgili topic vardı..arkadaşlar yazmışlar..çok da memnun olanlar vardı...bence kullananlar sana fikir verebilir..
bi de düzenli içmen gerekiyor mayalı sütü...
avonun saç ürünlerini ben seviyorum.kırık saç uçları için serumu var, maskeleri güzel.zeytinyağlı olan ile kuru saçlar için olanı güzel..bi de denemedim ama istiyorum çok memnun olanlar var yeni çıkan naturals serisinin balmı var..çok övgü duydum..denicem...varsa tanıdıkların numune isteyebilirsin..
senle benim mi kaydirigubbakcemile3 diğer kızlar bizi döver ayolleyvahedigeldismile
şimcik bebemm;
ben mayalı süt kullanmadım ama kullananları duydumm
1-kilo aldırdığına dair bi rivayet vardı ama fos çıktı,içenler kilo almadıklarını söylüyorr
2-bırakma,düzenli ve uzun süre kullan eğer başladıysaan
3-saç uzamasına cidden yarıyormuşş eedd,içten besliyormuş
4-akne işi de doğru,maya ve yoğurt 'un karıştırılmasıyla elde edilen bir maske önermişti bana cildiyecim. hemen hemen aynısı sayılır maya - süt içimi de...
5-ne kdr periyodlarla içilmeli hiç bilmiyorumm ama 2-3 günde bir içiliyor galibaaa,emin değilim:kedi:
canım bende niyetlendim bu mayalı süte internetten iyice araştırdım
şunu anladımki maya bir nevi doğal bir mucize
vücut için gerekli her vitamin var
saça cilde çoook iyi geliyor içeriğini okuyunca kendi kafamdada analiz ettim evet çok çok iyi gelebilir
e tabi uzmanların dilindende dinledim okudum
bir kere denedim sütün içine yaş maya kattım içtim
gecem kabusa döndü uyuyamadım bana ağır geldi
çok fena gaz yapıyor midem şişti
yandı kaynadı
çok kötü bir geceydi
belki kuru mayada bu kadar olmuyodur onu denemedim
ama içebilsem midem kalkmasa
mutlaka 2 günde bir içerim
içebiliyorsan devam et derim ben
ama mesela vitamin haplarınıda en fazla 2 ay devamlı kullanabiliyosun
sonra bir süre ara verip öyle baişlayabilirsin
bu da aynı mantık arada ara vermeyi unutmaopuyorumnanaktan
sen bööle inanmazsan,aslaaa diyip durursan uzamaz tabi:mymeka::dilcikar:kuzum o topigin hepsini tum mesajlarini bastan sona okudum ama tam olarak cevap alamadim sorularima yahuu :gitme:
canim sanirim son kararim 7 gun icmek 2 gun ara vermek sonra 7 gun daha icmek hadi hayirlisi bakalim avonun kirik sac uclari serumu da var elimde bi de bi maskesi var bole sicak suyun icinde 1 dk beklettikten sonra uyguluyorsun onu da yapiyorum arada :lepi:
saka bebeemm saka hepimizinki uzasinda ne biliyim yaaa benim biraz zor gibi
BI DEEEEEE bugun vitamin sordum burda hatta elimdeki bemiksi de goturdum anlattim derdimi bakti kadin bi kac kisiyle falan gorustu valla ayni buna benzer bi sey var ama doktordan receteyle veriliyor dedi yani o umutlarim da suya dustu o yuzden ben 5 uygulamadan sonra mecbur ara verecegim :gitme:
cevaplarin icin cok cok cok tesekkurler canim benim bugun 3uncu gunum olacak 7 gun icip 2 gun ara verecegim insallah bi sey olmaz olumunekankayizsmile
canim cooooooooooooooook tesekkurler Allahtan benim mideme hic dokunmadi zaten masallahi vardir benim midemin nazar degmesin de icebiliyorum rahat bugun 3uncu gunum olacak 7 gun icip 2 gun ara verip sonra bi 7 gun daha icecegim bakalim cok tesekkurler :lepi:
benim sacim asla asla asla bole olmazzzzzzzzzz :sinifsinif:
gürlük de önemli tabikiii:kedi: onun için de sarımsaklı şampu önerdim işteeaklinialirimsmilesaçlar istediimiz kadar uzun olsun böyle gür olmadıkça asla asla bu bayanlarınkiler gibi durmas.
uzun olup ip gibi olanlar var biseye bensemio.bunlar gıbı durması için çook dolgun gür olmalı o da çoook as kişide var yani:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?