Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yesa benim bahsettiğim ısıtılan değil..sanırım planet spa gibi bi seride olacak..zeytinyağlı krem gibi...sa. bakım maskesi..k4 kataloğunda sayfa 102 de 2 numara...yumuşacık yapıo..

benimkiler az değildir ama ince telli ve sönüktürler.yine de jölelediğimde filan istediğim hacmi elde ediyordum.mesela bu yaz çekilmiş bir foto... sıfır bakım + bol güneş + deniz suyu...
kırık dolu bir saç :1ninca: sonra ilk mesajdaki ilk resimde olduğu gibi kestirmiştim gidip:mymeka:

sen bööle inanmazsan,aslaaa diyip durursan uzamaz tabi:mymeka::dilcikar:

tamam valla inaniyorum valla billa kaydirigubbakcemile

yuppi benim sacim pek gur ama uzun degil iste :bbo:

yesa benim bahsettiğim ısıtılan değil..sanırım planet spa gibi bi seride olacak..zeytinyağlı krem gibi...sa. bakım maskesi..k4 kataloğunda sayfa 102 de 2 numara...yumuşacık yapıo..

canim benim cok tesekkurler de burda da avon katologu buluyorum da turkiyedekiyle ayni olmuyor ben yine de bi bakiyim planet spa zeytinyagli krem gibi bakim maskesi yerimseniben

katoloğa netten baksana aşkomm

yesa gur olması onemli en çok cılız ama uzun saçın anşamı yok.hem usayınca çok gusel olcağını biliosn işte aslan yelesi gibi olur sık dişini uzayınca mis gibi olur.çok şanslısın gür saçlar en guseli cnm

hee bi de bugün tahta fırça aldım ben kızlarrr.
tahta tarak ve fırçalar daha az zarar veriyormuş saça,bi yerde okumuştumm...
ayrıca bizim gliss saç bakım spreyimizin bir de saç kremi var,
kreminin yanında hediye tahta fırça veriyorlar.
edinmek isteyen bu şekilde alabilirrr.
fiyatı da 7 tl civarı idi
gliss bakım kremi(yanılmıyorsam 200ml) + tahta saç fırçası şeklinde

Kızlar aranıza benide alırmısınız :kedi:
en kısa zamanda aktara uğrayıp alıcam ve başlıcam
hadi bakalım sonuç alırım inşallahh zemuszemus

katoloğa netten baksana aşkomm

baktim kuzum sac bakim maskesi planet spa bu kadar zemuszemus

ayyy insallah canim benim yaa agzindan bal damliyor valla umarim olur 5 uygulamadan sonra ara vermek durumda kalacagim ama sonra 10 uygulama yapacagim insallah boshayallersmile

Kızlar aranıza benide alırmısınız :kedi:
en kısa zamanda aktara uğrayıp alıcam ve başlıcam
hadi bakalım sonuç alırım inşallahh zemuszemus
almaıss
sen kazana düştün:dilcikar:
sempatiksalakcinni

şaka şaka kuşummm nie almayalımmm Şeniz hga.s.

Peki kızlar ben ne yapıcam kırıklarımı denemediğim kalmadı valla ama kestirmek istemiyorummmmmmmmmm

canim zeytinyagini isitacaksin icine KURU maya TOZ halinde katacaksin IYICE karistiracaksin saclarinin uclarina bol bol surup 2 (IKI) saat tutacaksin sonra da yikabilirsin hayirli ugurlu olsun zemuszemus

slm kızlar bn de bugün başladım bu küre hatta şimdi saçımda:))normalde çok hızlı uzardı saçlarım ama iki yıldır sürekli düzleştirici kullanıyorum hatta sırf bu yüzden belimdeki saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım mafoldumben resmen depresyona girdim kurtarmam lazım saçlarımı işe yarar mı dersiniz??Bi de bu arada bn saçımı boyatmayı düşünüyorum ekimde okul başlamadan kkontess saç rengine bayıldım 59. sayfaya kadar okudum saç rengini yazmış olabilirsin die ama artık dayanamadım kaydirigubbakcemile3 kuaföründn öğrenemedin mi cnm ya.hayalimdeki saç rengi.bu arada bnm saçlarım çok koyu siyah senin doğal rengi neydi?acaba açabilirler mi saçımın rengini o kadar??CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…