Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canim zeytinyagini isitacaksin icine KURU maya TOZ halinde katacaksin IYICE karistiracaksin saclarinin uclarina bol bol surup 2 (IKI) saat tutacaksin sonra da yikabilirsin hayirli ugurlu olsun zemuszemus

Canım çok sağol denicem bu akşam, bunu sürekli yapmam gerekiyordur sanırım değil mi?

Canım çok sağol denicem bu akşam, bunu sürekli yapmam gerekiyordur sanırım değil mi?

canim bence haftada 1 yap :lepi:

hatta bazi cogunluk soyle yapiyor diplerine bu sinamekili karisimi uclarina da zeytinyagliyi yapiyorlar ayni anda bekletip 2-3 saat kadar yikiyorlar bi tasla iki kus gibi oluyor :lepi:

arkadaşlar bişey dikkatımi çekti ya saçım uzunken daha gürmüş benim, kestirdim 1 ay oldu ,sinemakiyle 2 cm uzamış 1 ayda ,ama bayağı kısa kestirdim küt şeklinde .kuaförde enseme makası değirince şüphelenmiştim gerçekten ensemde ufak saçlar var çok kısa kesmiş..psikolojim bozuldu ya saçlarım az gelmeye başladı ama kestirmeye gitceğim gün çok gürdü saçlarm sizde de böyle oluyor mu yanii...uzattım lafı ama kısayken daha mı az geliyor sizede saçınız..rapunzellerim..

Ben bu karisimi il okuduugmdan beri yaptim kac kec , yani kasimdan beri falan, ama sürekli olarak yapmadim ve japongülün yazdiig giib 30 dak beklettim sird, 3-4 hafta yaptim 1-2 hafta ara verdim falan.
Bende hic bir fark olmadi bi uzama olmadi normalinin disinda.

Simdi gecen hafta iyi bir kuaför buldum diye gittim uclarini aldirayim diye,
aman allahim ciktigimda 6-7 cm gitmis en azindan, kesimde hic istemedigim gibi oldu, cok pisman ve üzgünüm.
Gitsem tekrar kuaföre ne degisecek saclar gitti, ay moralim bozuk bir haftadir.
Simdi basladim tekarar sinameki kürüne ve sarmisakli sampuanda yaptim kendime.
Bakalim belki bu sefer fark görürüm insallah.
Sarmisakli sampuani her seferindemi kullanacagiz?
Yoksa sirf haftada birmi???

Sinamekili karisimida en az 3-4 saat bekletmeye karar verdim, belki bana 30 dak az geliyordu(

Bu karisimin faydasini gören varmi, okadar yazan var ama uzadi diyen 1-2 kisi.

Bana biraz moral verin.....:))))))

arkadaşlar saçını 2 veya 3 ayda sürekli uçlarını aldıran var mı veya aldırmamız gerekio mu uzaması içinnn bni bilgilendirebilir misiniz

işe yarar mı dersiniz,şeklindeki sorunu kusura bakma ama es geçiyorum canım...
saç rengim dore altın kahve
sarı saçımın üzerine yapıldı bu renk,seninki nasıl olur bilemedim canım

bana öyle gelir canım evet,kısa saç daha az gelir...
ki mantıken de öyle yani ,kendim için düşünürsem,saçım zaten ince telli,bir de kısa olunca sönük ve kısa saç oluyor haliyle bu da 'az' oluyor

ilk mesajımdaki :
'rutin saç yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum,sonrasında da mis kokulu bir şampuan ile yıkıyorum ki sarımsak kokmasın' şu cümlemden ne anladın canım?

kızmayayım diyorum ama 'bu karışımın faydasını gören var mı,işe yarıyor mu' vs vs diye sorular geliyor...
halaaa...
daha ne kadar foto koymam lazım bilemedim.
çok koyunca da konu sahibi saçlarını gösterme çabasında diye laf çıkıyor.
kaldı ki uzadı diyen pek çok kişi var...
yalancı muamelesi mi görüyorum inceden inceden ?
alınmaya başladım bayanlar,bilesiniz.

ayrıca topikte ya da benimle tek bir kelime bile etmemiş kişileri de arkadaş listeme kabul etmiyorum.
bunu lütfen şımarıklık,kendini beğenmişlik olarak algılamayın ama takdir edersiniz ki albümümde her ne kadar yüzümü gizleyeme çalışsam da bir dünya fotom var.
incelik edip,beni de ekler misin şeklinde mesaj atan çok ince fikirli bayanlar ya da burdan rica edenler oluyor.onları kabul ediyorum.
nikini bile görmediklerimi değil.
bunun için de ayrıca 'kusura bakmayın' diyorum

ayrıca gliss'in 'dipleri yağlı uçları kuru ' olan saç tipi için yeni bir serisi çıkmış.
ben bugün bakım spreyini aldım,deniycem.
ilgilenen bayanlara duyurulur:icecream:
fiyatı 8.45tl:smiley-cool:

almaıss
sen kazana düştün:dilcikar:
sempatiksalakcinni

şaka şaka kuşummm nie almayalımmm Şeniz hga.s.

Oyy yerim seni çok tatlısın bebeimm opuyorumnanaktan
tatlım bende yarın başlıcam inşallah delikafadulden
yannız ben sarımsaklı şampuan alıcam
bi ara şampuanıma sarımsak katmıştım ama dokundu sanırım kafa derim yandı :bbo:

ayrıca gliss'in 'dipleri yağlı uçları kuru ' olan saç tipi için yeni bir serisi çıkmış.
ben bugün bakım spreyini aldım,deniycem.
ilgilenen bayanlara duyurulur:icecream:
fiyatı 8.45tl:smiley-cool:

anaaa tam benlik 1 ürün buuuu kesinlikle almam lazım fiyatıda süper delikafadulden
çok saol cnmmm olumunekankayizsmile

kkontes ben saçımı en son 3 ay önce kstirdim saçlarım zaten kısa sence kestirmelimiyim uçlarındannn bu arada saçımı hiç düzleştirmem ama çatallaşmalar var nasıl oluyoo anlayamıyorummmm

ne oranda yapmıştın canım sarımsaklı şampuanı?
bi de ne kadar tutmuştun saçında?

bana öyle gelir canım evet,kısa saç daha az gelir...
ki mantıken de öyle yani ,kendim için düşünürsem,saçım zaten ince telli,bir de kısa olunca sönük ve kısa saç oluyor haliyle bu da 'az' oluyor

saol kuzum ya biraz daha içim rahatladı ...bu saçlarımı hazirana kadar uzatmam lazım bir daha kestirmem röfleler yüzünden kısacık kaldı saçlarım yaa..ya da bana öyle geliyor ama alışkın değilim ben..

kkontes ben saçımı en son 3 ay önce kstirdim saçlarım zaten kısa sence kestirmelimiyim uçlarındannn bu arada saçımı hiç düzleştirmem ama çatallaşmalar var nasıl oluyoo anlayamıyorummmm

ben de aynı dertten müzdaripim
senin 3 ay olmuş,bayaaa zaman geçmiş
ben en son 1 ay önce kestirdim ama yine de bi acayip uçları.
bugün avondan bir ürün aldım bu durumum için
yeni çıkmış
o da gliss'imiz gibi spreyli ve durulanmayan bir bakım kremi
'kuru ve kırılgan saçlar için'
işe yarıyor mu bilmiyorum,deneme amaçlı aldım
fiyatı 4tl,bu ay indirimde.
miktarı da 150 ml

Son düzenleme:
bide bişi daha sorcammm bu maya ile zeytinyağını sinemakili kürden bir gün önce yapsak olur muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…