canim zeytinyagini isitacaksin icine KURU maya TOZ halinde katacaksin IYICE karistiracaksin saclarinin uclarina bol bol surup 2 (IKI) saat tutacaksin sonra da yikabilirsin hayirli ugurlu olsun zemuszemus
Canım çok sağol denicem bu akşam, bunu sürekli yapmam gerekiyordur sanırım değil mi?
işe yarar mı dersiniz,şeklindeki sorunu kusura bakma ama es geçiyorum canım...slm kızlar bn de bugün başladım bu küre hatta şimdi saçımda:))normalde çok hızlı uzardı saçlarım ama iki yıldır sürekli düzleştirici kullanıyorum hatta sırf bu yüzden belimdeki saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım mafoldumben resmen depresyona girdim kurtarmam lazım saçlarımı işe yarar mı dersiniz??Bi de bu arada bn saçımı boyatmayı düşünüyorum ekimde okul başlamadan kkontess saç rengine bayıldım 59. sayfaya kadar okudum saç rengini yazmış olabilirsin die ama artık dayanamadım kaydirigubbakcemile3 kuaföründn öğrenemedin mi cnm ya.hayalimdeki saç rengi.bu arada bnm saçlarım çok koyu siyah senin doğal rengi neydi?acaba açabilirler mi saçımın rengini o kadar??CADIARZU
bana öyle gelir canım evet,kısa saç daha az gelir...arkadaşlar bişey dikkatımi çekti ya saçım uzunken daha gürmüş benim, kestirdim 1 ay oldu ,sinemakiyle 2 cm uzamış 1 ayda ,ama bayağı kısa kestirdim küt şeklinde .kuaförde enseme makası değirince şüphelenmiştim gerçekten ensemde ufak saçlar var çok kısa kesmiş..psikolojim bozuldu ya saçlarım az gelmeye başladı ama kestirmeye gitceğim gün çok gürdü saçlarm sizde de böyle oluyor mu yanii...uzattım lafı ama kısayken daha mı az geliyor sizede saçınız..rapunzellerim..
Ben bu karisimi il okuduugmdan beri yaptim kac kec , yani kasimdan beri falan, ama sürekli olarak yapmadim ve japongülün yazdiig giib 30 dak beklettim sird, 3-4 hafta yaptim 1-2 hafta ara verdim falan.
Bende hic bir fark olmadi bi uzama olmadi normalinin disinda.
Simdi gecen hafta iyi bir kuaför buldum diye gittim uclarini aldirayim diye,
aman allahim ciktigimda 6-7 cm gitmis en azindan, kesimde hic istemedigim gibi oldu, cok pisman ve üzgünüm.
Gitsem tekrar kuaföre ne degisecek saclar gitti, ay moralim bozuk bir haftadir.
Simdi basladim tekarar sinameki kürüne ve sarmisakli sampuanda yaptim kendime.
Bakalim belki bu sefer fark görürüm insallah.
Sarmisakli sampuani her seferindemi kullanacagiz?
Yoksa sirf haftada birmi???
Sinamekili karisimida en az 3-4 saat bekletmeye karar verdim, belki bana 30 dak az geliyordu(
Bu karisimin faydasini gören varmi, okadar yazan var ama uzadi diyen 1-2 kisi.
Bana biraz moral verin.....:))))))
almaıss
sen kazana düştün:dilcikar:
sempatiksalakcinni
şaka şaka kuşummm nie almayalımmm Şeniz hga.s.
ayrıca gliss'in 'dipleri yağlı uçları kuru ' olan saç tipi için yeni bir serisi çıkmış.
ben bugün bakım spreyini aldım,deniycem.
ilgilenen bayanlara duyurulur:icecream:
fiyatı 8.45tl:smiley-cool:
ne oranda yapmıştın canım sarımsaklı şampuanı?Oyy yerim seni çok tatlısın bebeimm opuyorumnanaktan
tatlım bende yarın başlıcam inşallah delikafadulden
yannız ben sarımsaklı şampuan alıcam
bi ara şampuanıma sarımsak katmıştım ama dokundu sanırım kafa derim yandı :bbo:
anaaa tam benlik 1 ürün buuuu kesinlikle almam lazım fiyatıda süper delikafadulden
çok saol cnmmm olumunekankayizsmile
bana öyle gelir canım evet,kısa saç daha az gelir...
ki mantıken de öyle yani ,kendim için düşünürsem,saçım zaten ince telli,bir de kısa olunca sönük ve kısa saç oluyor haliyle bu da 'az' oluyor
kkontes ben saçımı en son 3 ay önce kstirdim saçlarım zaten kısa sence kestirmelimiyim uçlarındannn bu arada saçımı hiç düzleştirmem ama çatallaşmalar var nasıl oluyoo anlayamıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?