olsun bebemmsaol kuzum ya biraz daha içim rahatladı ...bu saçlarımı hazirana kadar uzatmam lazım bir daha kestirmem röfleler yüzünden kısacık kaldı saçlarım yaa..ya da bana öyle geliyor ama alışkın değilim ben..
bebeim,ben de aynı dertten müzdaripim diyommm sen ise hala önerdiğin bi şe var mı diyosunn mafoldumbenya düzleştirmiyorum bişe yapmıyorum nasıl oluoo anlayamıormmmmm önerdiğin bişe var mı veya bu mayalı işi yapsam çatallaşmalr gider mii uzar mı ozaman
ne oranda yapmıştın canım sarımsaklı şampuanı?
bi de ne kadar tutmuştun saçında?
bebem ben 400 ml 'ye atıyorum o kadar sarımsağı bilmiyorumkismile çok gelmiş sana , belli200ml şampuana 3-4 tane rendelemiştim sanırım cnm tam hatırlamıorum geçmiş zaman saçlarıma döktüm ovdum ve yıkadım çok kısa 1 süre yani
sarımsak ile çıkarabilirsin canımm.ya şampuana katıcaksın ya da direkt sürüceksin ama direkt süreceksen dikkatli ol,çok bekletme,derin yanarkontesciik saç uzmanı olduğun için bişey danışıcaktım sana :) benim saçlarım seyrek meyrek değil aksine ince telli olmalarına rağmen gürdür. alnımda açılmalar oldu ama 1-2 senedir. seyreldiklerini hissediyorum. orda tekrar saç çıkarabilir miyim sence?
bide bişi daha sorcammm bu maya ile zeytinyağını sinemakili kürden bir gün önce yapsak olur muu
ya düzleştirmiyorum bişe yapmıyorum nasıl oluoo anlayamıormmmmm önerdiğin bişe var mı veya bu mayalı işi yapsam çatallaşmalr gider mii uzar mı ozaman
bebem ben 400 ml 'ye atıyorum o kadar sarımsağı bilmiyorumkismile çok gelmiş sana , belli
off darlandım wallahi sempatiksalakcinniamaninnnnnnnnnn kontes cosmus hehheheh canim ben taaaaaaaa ne zaman demistim ne olur azicik okuyun ole soru sorun lutfen diye sen daha bugun agzini acmissin hehehehhe
kontescim beni de ekle yawrim arkadas listene heheh
son olarak bir sorum olacakti ama bu bemiksi nerden alabiliriz acaba hehehhe bi de ne sorsam ne sorsam himmm gercekten uzatiyor mu canim heheheh valla dovecek simdi beni gittim :)
off darlandım wallahi sempatiksalakcinni
sedna canım kaç ay kullandın kaç cm uzama oldu? :)
kızzz nası kokuyo o,benmki de gelcek 3-4 güne kdrr.şampuanını we durulanmayan bakım şeysini de alsam mı ki bilemedimbilmiyorumkismile sadece serumunu kullansam etki etmez mi kİeyvahedigeldismileya kızlar bende saç çıkıyo galiba zemuszemus ...işin ilginç tarafı bu küre başlamadan önce de çıkmış küçük küçük dik diklerne demekse...bide hala dipler kaşınıo yafff.her neyse..ama neden nasıl çıktılar ne kullandım da çıktılar heeççç bilmiyom yani..saç ürünlerine takıntım var bi kere..bi sürü maskeler var..özellikle avondan..avoncu olunca indirime de girince dayanamıyom..planet spa serisinden var çok güzel yumuşacık yapıo..kuru saçlar için acil onarıcı gibi bişeydi ismi hatırlamıyom o var...elidor koparak dökülen saçlar için var..gene avon da elixir mi ne onda n da bi kaç kere kullandım..kırık saç uçları için serum var..hepsini mi kullanıyosun derseniz yooo aklıma eserse arada bi bakıyom işte derim..bi de parlatıcı filan var...daha ne olsun demeyin kontesciğimin dediği yeni çıkan seridekiserumu getirttim..bugün geldi..denicem..zaten bikaç kere ya kullanıırım ya kullanmam..galiba hafifi obsesiflik var bende..takılıyom işte..doktora dedim zati..ilaç verdi de ah şu kulağımdaki yara nedeniyle 2 antibiyotik kullanıyom ya ona fırsat kalmıyo akşamları...böyle kafaya takınca arıyorum tarıyorum sürekli..kafamda o sadece oluyo..şu arada bi de böyle bitkisel kürlere taktım bi tek sinamekiyi uyguluyorum tabi..bide sarımsaklı şampu şampuyu :) yazıyı da uzattım pardon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?