Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hayır yalancı muamelesi yapmıyorum ben ayrıca yalan olduğunu düşünsem neden şuanda saçımda diyeyim ki??sadece düzleştirici saçımı mahvetti o yüzden yapısı bozulan saçlarımda işe yarar mı diye sordum doğru olmadığını düşündüğüm ya da ima etmeye çalıştığım için değil.ayrıca paylaşımın için teşekkürler ama bu kadar sert bi tepkiyi hak edecek ne söyledim gerçekten merak ediyorum:sm_confused:

şunu diyom beennnn,nasıl kokuyo diyee?

o bademli şeyi bgn bana da önerdi kuaför ama bu ay çok harcamam oldu,10 tl veresim gelmedi ona
eed pütürlükler saç kremi kullanınca gidiyo ama 2gün sonra (saç kirlenince) geri geliyolarrr

Son düzenleme:
annadım gülüm ama dedim ya koklayamadım bugün geldi..küçücük delik vardı serumda..su gibi bişeydi..annamadım da ...nası akacak ki o kadarcık delikten..yarın koklar söylerim bacım..

tepkim sana deil canım.zaten ortaya yazdım mesajımı
bilen bilir, her gün geliyor bu tarz yazılar
hep düzgün cewap werdim,sabrettim,bugün patladım sadece
kişisel almayın

kontesscmm saçların süper ötesi bişey olmuş harika verdğin bilgiler için sağol yarın hemen deneme yapcam

ben serumundan aldım..sağ taraftakinden..senin aldığın spreyli olan sanırım...cnm ben kaçtım görüşrüüz..yarın söylerim kokusunu..

papatya mevsimide geldi taze taze toplayıp saçıma için kullanıyorum rengini açıyo yararlı diye de duymuştum bi bilginiz var mı ?? kıslarr yerimseniben

kızlarr benim berbat saçlarımda bile inanılmaz bi etki yarattı.hem de ilk kullanımda yumuşacık ve hacimli görünüyor tararken kayıyor resmenDsüper bir seymiş bu yaa bundan sonra tam hız devamD

bugün farkettim. iki hafta önce perçem kesmiştim kendime ama fazla kısa olmuştu neyse geçen cuma ilk kürü yaptım bu cuma 2. yi yapıcam fakat baktım perçemin o kısalığı gitmiş.. yana tarayınca çıkışrdı ama şuan çıkışmıyo mutlu oldum valla guclubacismile

Kontesscigim, sani yalancilikla suclamadim, ama herkesin kendine göre bir fikri vardir sende ise yarar ama 10 kiside yaramaz, keske herkesde yarasada bende motive olsam, bende yazdigim gibi kac kez uyguladim, ama fark etmedi, fakat 30 -45 dak bekletiyordum.
Simdi tekrar basladim, tabiiki soracagim kimlerde ise yaradi nekadar uzaman oldu, sendeki gercekden müthis ama herkesde öyle olacak diye birsey yok, bunun icin sende yalanci duruma düsüren yok.

Neyse......

Ayrica sen konuyu acali 2 ay olmus, sende 3 ayda baya uzamis, burda 2 aydir uygulayan vardir, kimin seninki kadar uzadi, ben kimsenin resimini görmedim,
5-6 uygulamada 2 cm diyen var ,zaaten normal 2 aya yakin zamanda.
Buda senin yalancilikla sucalmak degil, merak , bilgi edinmek icin bu sorular.
Yani insanin beklentileri ona göre oluyor ozaman....

jeyloo cnm arkadaşlar resim koyuyor ama siliyor genelde..meesela bende koymuştum resim ama sildim...bende etki etti...yeni resim çekersem onu da koyarım haftasonu ok?
kontess kokusuna baktım klasik avon şampuanlarını kokusu güzel yani ben seviyorum..advence mi ne o seri varya onları kokusu hemen hemen aynı zaten..

Canım arka sayfalarda benim de resmim var bak istersen :) 2 uygulamada 2 cm :)))

tamam bebem çok merciii:kedi:

şimdi 3. Uygulamayı yaptım suan saçmda bu sene yıl sonu balomuz var inşallah çabuk uzar ya ben papatya suyu kullanıyorum bide yararı olur inşallah

ya aslında benim parlaklığı hoşuma gidiyo ama haftada 1 uygulayabiliyoruz... sonraki yıkamalarda o kadar canlı gelmiyo baana..ne kullanabilriiz?ya da bu parlaklığı acaba hangisi veriyo ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…