kızmayayım diyorum ama 'bu karışımın faydasını gören var mı,işe yarıyor mu' vs vs diye sorular geliyor...
halaaa...
daha ne kadar foto koymam lazım bilemedim.
çok koyunca da konu sahibi saçlarını gösterme çabasında diye laf çıkıyor.
kaldı ki uzadı diyen pek çok kişi var...
yalancı muamelesi mi görüyorum inceden inceden ?
alınmaya başladım bayanlar,bilesiniz.
şunu diyom beennnn,nasıl kokuyo diyee?bacım hangisini diyon kim çıkmış nolmuş annamadım kine?
serumu soruyorsan işyerindeydim pek bakamadım..orda kaldı yarın getircem zaten..koklamaya çalıştım aslında meraklıyımdır ama küçücük deliği var nası akacak onu bilem anlamadım kokusu hiç gelmiyodu zaten...
saç kırıkların kremi kullanınca mı gitti?kuruluktan uçlar pütür pütür olur krem nemlendirir..sen bi de nemlendirici maske al..tavsiyelerim planet spa ile elidor koparak dökülmelere karşı olan..bi de avon çok kuru saçlar için onarıcı var(2 tane biri kurular için biri de ileri düzeydekiler için onarıcı)..bide ben kullanmadım ama sitede filan çok duydum k5 de de indirimde avon naturals serisinde balsam var..bademli filan bi serinin balsamı...çok övdüler merak ettim..alacam bakalım..
bilmiyorum memnun olan var olmayan var..ben çok memnunum..zaten kuaförlerle aram ii değil demiştim..yılda 2 kere ancak gideirm..en son geeçen gittim ileri düzey kırıklarım var diye..bikaç parmak kestiler sadece..
hayır yalancı muamelesi yapmıyorum ben ayrıca yalan olduğunu düşünsem neden şuanda saçımda diyeyim ki??sadece düzleştirici saçımı mahvetti o yüzden yapısı bozulan saçlarımda işe yarar mı diye sordum doğru olmadığını düşündüğüm ya da ima etmeye çalıştığım için değil.ayrıca paylaşımın için teşekkürler ama bu kadar sert bi tepkiyi hak edecek ne söyledim gerçekten merak ediyorum:sm_confused:
spreyli değil mi o şişe?annadım gülüm ama dedim ya koklayamadım bugün geldi..küçücük delik vardı serumda..su gibi bişeydi..annamadım da ...nası akacak ki o kadarcık delikten..yarın koklar söylerim bacım..
sen de sağol canım,darısı başınaahihoyyytkontesscmm saçların süper ötesi bişey olmuş harika verdğin bilgiler için sağol yarın hemen deneme yapcam
hee prd,ben soldakinden aldım eedkaydirigubbakcemile3 ii gceler kuşum,byeeolumunekankayizsmileben serumundan aldım..sağ taraftakinden..senin aldığın spreyli olan sanırım...cnm ben kaçtım görüşrüüz..yarın söylerim kokusunu..
Ayrica sen konuyu acali 2 ay olmus, sende 3 ayda baya uzamis, burda 2 aydir uygulayan vardir, kimin seninki kadar uzadi, ben kimsenin resimini görmedim,
5-6 uygulamada 2 cm diyen var ,zaaten normal 2 aya yakin zamanda.
Buda senin yalancilikla sucalmak degil, merak , bilgi edinmek icin bu sorular.
Yani insanin beklentileri ona göre oluyor ozaman....
tamam bebem çok merciii:kedi:jeyloo cnm arkadaşlar resim koyuyor ama siliyor genelde..meesela bende koymuştum resim ama sildim...bende etki etti...yeni resim çekersem onu da koyarım haftasonu ok?
kontess kokusuna baktım klasik avon şampuanlarını kokusu güzel yani ben seviyorum..advence mi ne o seri varya onları kokusu hemen hemen aynı zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?