Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya sanki bana da saçım uzuyormuş gibi geldi. eğer bende yaradıysa herkeste yarar =)))))
bugün kırık aldırdım 1 cm falan kestirttim belki daha bile az kesmiştir. o yüzden bütün kırıklarım gitmedi ama olduğu kadar...

yalnıııııııııızzzzz....

ben 3-4 kullanımlık azcık bir şampuanı bir cam kaba koyuyorum, içine 2-3 diş sarımsak katıyorum. yıkanırken saç diplerim sadece kaşınıyor ama yanma yok. sizler daha az koyuyormuşsunuz, nolcek şimdi? =)))

selam kızlar yaklaşık 1 haftadır yazmıyordum buraları çok özlediiiiiimmm
bende düzleştirici kullanmayı bıraktım sonunda kızlar. artık kendi haline bıraktım biraz toparlansın diye. 1-1.5 ay düzleştirici kullanımımı en aza indirmeyi zorunlu kalmadıkça kullanmamayı düşünüyorum. cuma günü 8. uygulamamı yapıcam ve bir dahakini 30 nisanda yapmayı düşünüyorum. bu aradada haftada 2 kere lavanta suyuyla yıkıycam saçlarımı. ve uçlara zeytinyağı ve maya yapıcam. sonuçları tekrar yazarım kızlar. bu arada ne kadar uzamam oldu tam olarak bilmiyorum ama en az 4 cm var 22ydi ön taraflar şuan 26 sanırım. yaza kadar 31-32 olsa harika olur
kendinize iyi bakın kızlaaaaaaaarrr

Son düzenleme:
ohh ne mutlu sanaaopuyorumnanaktan

selam kızlar ben bugün dip boya yaptırdım 1 ayda sadece 1 cm uzayan saçlarıma:kedi: uzama bende malesef sizler gibi etki etmedi ama sevirdirici bişey oldu bugün fön çeken arkadaş yeni saçların çıkmış arkalarda dedi çok mutlu oldum önlerde de var görüyodum ama fönlenince daha da belli oldular kür ve sarımsaklı şampuan sayesinde uzamasada yinede bırakmıycam en azından eskisinden daha dolgun durdu fön çektirince paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

gözün aydın canımmzemuszemus ama uzama olmamasına şaşırdm bilmiyorumkismile

ya kontescim ben bu hafta yapamadım:kedi:
daha doğrusu dün yapmam gerekiyordu
2 gündür annemlerdeyim yanıma almayıda unutmuşum:kedi:
etkisi inş.durmaz
güzel güzel uzuyorlardı
eşimde kızdı uzaması hoşuna gidiyordu
çok istiyosan git al dedimalsanaalsanasmile
neyse yarın evime giderim herhaldebilmiyorumkismile

ya canım bide fotoğraflarını görmek istiyorum
teklifimi kabul edersen sevinirimopuyorumnanaktan

bi şe olmaz kuşumm telaşlanmaaopuyorumnanaktan
tmm kabul ediyorum hemennna.s.

ya kontesim bayıldım resimlere
ama özellikle dalgalı olanlara
dümdüz saçı sevmiyorum
dalgalı ve uzun saçlara bayılıyorumopuyorumnanaktan
sağol canım:1hug:
darısı başıma:teytey:

ptesı ılk ısım bu formulu uygulamak olacak..4-5 saat duracak madem butun gun evde olmam lazım
ıslak saca degıl dı mı kuru saca uygulanıyor?ılık mı suruluyor bır de?
3 ay da benım sacım bu kadar uzasın ben daha ne ısterım kıııııııııııııııııııııııııııı
benım saclarım asırı yıprandı,evde kendı kendıme bır seyler yapıyordum maske falan arada da kuafore yaptırıyorum..bakırdı benım saclarımı,sonrakendı rengıme acık kumrala dondum,sonra ustune cok hafıf golgeler attırdım..sımdı yıne sıkıldım ve daha da sarı yaptırmak ıstıyorum..fakat bunun ıcın akıtma ıslemı uygulaması lazımmıs kuaforun..bende bunu hıc ama hıc ıstemıyorum zaten yıprandı saclarım daha da yıpratmak ıstemıyorum..cılt bakımına gıttıgım yerde sac bakımı da yapıyorlarmıs gecen salı oraya sac bakımına gıttım..cam terabentınlı bır karısım uyguladı sac derıme masaj yaparak sonrada uclarına maske yaptı ve sardı..2 saat oyle durdum..sonra yıkadı saclarımı ve bır serum surdu yıne sac derıme..ve kuruttu..cok ıyı geldı o bakım..saclarım yumusacık oldu ve parladı..ama cok pahalı bır seans 150tl verdım resmen ıcıme oturdu..ama ayda bır gıtmeyı dusunuyorum..eskıden hıc boya surmedıgım zaman saclarım o kadar gur ve saglıklıydı kı o halıne donmesını ıstıyorum..
senın bu kur u hafta da bır yapsam ayda bır de bakıma gıtsem yeterlı olur herhalde hem saglıklı bır sekılde uzamıs olur
oof keske yarın ısım olmasa hemen yapardım

kuru saça yapıyorsun canım
bence saç renginle çok oynama canım yıpranıyor
haftada bi gün uygulanıyor bu kür
umarım sanada faydası oluropuyorumnanaktan

kuru saça yapıyorsun canım
bence saç renginle çok oynama canım yıpranıyor
haftada bi gün uygulanıyor bu kür
umarım sanada faydası oluropuyorumnanaktan

ahanda buldum kacakkk :)) nerelerdesin sen hehhe

ben de bugun 4uncu uygulamami yaptim

simdi 5inci uygulama icin gelecek persembe yapamayacagim o yuzden bu pazar yapsam nasil olur acaba??? bi de 5inci uygulama benim son uygulamam olacak sonra bu ayin sonunda tekrar baslayacagim malesef (

@kkontess, bende ön sayfalarda resimlerini gördüm bayildim saclarina ya masallah cok güzel, sen hala bu kürü uyguluyormusun???
Saclar cok uzun ve daglikli görünüyor.
Benimkilerde uzasa böyle daha ne isterim.
Senin saclarin normaldede cabuk uzarmi?

selam. ben de bu hafta ilk kez uyguladım. kontes senin saçların ne kadar oldu merak ettim de bir 3 ay daha geçti neredeyse. yavaşladı mı uzaması? bu arada herkese bol şanslar kızlar:)

bundan daha az uğraşla emin ol hiç bir sonuç elde edemezsin.

sacım kıvırCk-daLgaLı qbı omuzumu bıRaz qecıyoR.. zoR sekıl verıoRum duzLeştırmekten cok kırık var sacımda ve cok cansız.. elsevenın 5 faktorlu olan bı sampuanı cıktı yenı.. kullansam mı dıye celişkiye düştüm bana fıkır vereblr mısn??senağlama

suan kullandığım sampuan bitsin bende elseve alicam..faydası olur mu bilmiyorum..
sacların uçlarını kestirmek zorunda kalmasak keske hiç :)))) kırıklarımız olmasa ne güzel olurdu :))
bu arada bakım yaptırdığım yerdeki kız mayonezi tavsiye etti..icinde hem zeytinyağı hem yumurta hemde limon var diye..bı ara onu da deniycem..
ya eskiden ellerimiz yagliyken saclarımızı ellemezdik bitleniriz diye şimdi yağ sürüyoruz :)) nasıl is bu ben anlamadım :))))

bugün de ilk defa saç uçlarım boya+fönden sonra pütür oldu diye aktardan aldığım yağ karışımını kullandım.sene başında almıştm ama sinameki tarifini bulunca kullanmamıştım.ismi : lasinya saç bakım yağı.içinde Çamterebentin, Badem, Susam, Gliserin, Jojoba, Buğday, Sarımsak, Çörekotu, Papatya, Isırgan, Zeytin, Defne Yaprağı ve Ceviz yağları bulunuyor.[/QUOTE]

tatlım bı soRum olcak bu lasınya yaqı aklıma yattı... bendede cok kırık var ;=) bu 'mucıze' yaqı nası kullanıosun ve fıyatı ne kdr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…