ohh ne mutlu sanaaopuyorumnanaktanselam kızlar yaklaşık 1 haftadır yazmıyordum buraları çok özlediiiiiimmm
bende düzleştirici kullanmayı bıraktım sonunda kızlar. artık kendi haline bıraktım biraz toparlansın diye. 1-1.5 ay düzleştirici kullanımımı en aza indirmeyi zorunlu kalmadıkça kullanmamayı düşünüyorum. cuma günü 8. uygulamamı yapıcam ve bir dahakini 30 nisanda yapmayı düşünüyorum. bu aradada haftada 2 kere lavanta suyuyla yıkıycam saçlarımı. ve uçlara zeytinyağı ve maya yapıcam. sonuçları tekrar yazarım kızlar. bu arada ne kadar uzamam oldu tam olarak bilmiyorum ama en 4 cm var22ydi ön taraflar şuan 26 sanırım. yaza kadar 31-32 olsa harika olur
kendinize iyi bakın kızlaaaaaaaarrr
ohh ne mutlu sanaaopuyorumnanaktan
mercii :kedi: Şenizteşekkürler kontesciiiiiiiiiimmmm opuyorumnanaktan vallahi senin saçlarını gördükçe motive oluyorum hayatım iyi ki varsıııınnopuyorumnanaktan
gözün aydın canımmzemuszemus ama uzama olmamasına şaşırdm bilmiyorumkismileselam kızlar ben bugün dip boya yaptırdım 1 ayda sadece 1 cm uzayan saçlarıma:kedi: uzama bende malesef sizler gibi etki etmedi ama sevirdirici bişey oldu bugün fön çeken arkadaş yeni saçların çıkmış arkalarda dedi çok mutlu oldum önlerde de var görüyodum ama fönlenince daha da belli oldular kür ve sarımsaklı şampuan sayesinde uzamasada yinede bırakmıycam en azından eskisinden daha dolgun durdu fön çektirince paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
bi şe olmaz kuşumm telaşlanmaaopuyorumnanaktanya kontescim ben bu hafta yapamadım:kedi:
daha doğrusu dün yapmam gerekiyordu
2 gündür annemlerdeyim yanıma almayıda unutmuşum:kedi:
etkisi inş.durmaz
güzel güzel uzuyorlardı
eşimde kızdı uzaması hoşuna gidiyordu
çok istiyosan git al dedimalsanaalsanasmile
neyse yarın evime giderim herhaldebilmiyorumkismile
kuru saça yapıyorsun canım
bence saç renginle çok oynama canım yıpranıyor
haftada bi gün uygulanıyor bu kür
umarım sanada faydası oluropuyorumnanaktan
bundan daha az uğraşla emin ol hiç bir sonuç elde edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?