suan kullandığım sampuan bitsin bende elseve alicam..faydası olur mu bilmiyorum..
sacların uçlarını kestirmek zorunda kalmasak keske hiç :)))) kırıklarımız olmasa ne güzel olurdu :))
bu arada bakım yaptırdığım yerdeki kız mayonezi tavsiye etti..icinde hem zeytinyağı hem yumurta hemde limon var diye..bı ara onu da deniycem..
ya eskiden ellerimiz yagliyken saclarımızı ellemezdik bitleniriz diye şimdi yağ sürüyoruz :)) nasıl is bu ben anlamadım :))))
o karışımdan bende almıştm ayllaaaaar aylaaaar önce :) ama bı kere bile kullanmadım usendim :) belki bir ara denerim :)
bu sac uçlarına badem yağını veya zeytin yağını tavsiye ediyorlar ama ben o yaglar kafamdayken uyuyamam :) eğer ben uyurum derseniz bir deneyin belki ise yarar..sonuçta uçlar kuru olduğu için kırılıyor ve keçe gibi oluyor,sadece uçlara yağ takviyesi uygulamak ise yarayabilir :) ben dediğim ürünü kullanıyorum güzel de kokuyor :) ama daha yeni başladım çok faydasını göremedim sadece kurulugunu aldı o kadar :)
ya kontesim bayıldım resimlere
ama özellikle dalgalı olanlara
dümdüz saçı sevmiyorum
dalgalı ve uzun saçlara bayılıyorumopuyorumnanaktan
sağol canım:1hug:
darısı başıma:teytey:
merci canımm@kkontess, bende ön sayfalarda resimlerini gördüm bayildim saclarina ya masallah cok güzel, sen hala bu kürü uyguluyormusun???
Saclar cok uzun ve daglikli görünüyor.
Benimkilerde uzasa böyle daha ne isterim.
Senin saclarin normaldede cabuk uzarmi?
uzama yavaşlamadı canım...selam. ben de bu hafta ilk kez uyguladım. kontes senin saçların ne kadar oldu merak ettim de bir 3 ay daha geçti neredeyse. yavaşladı mı uzaması? bu arada herkese bol şanslar kızlar:)
walla ne desem yalan olur,o şampuanı kullanmadım...sacım kıvırCk-daLgaLı qbı omuzumu bıRaz qecıyoR.. zoR sekıl verıoRumduzLeştırmekten cok kırık var sacımda ve cok cansız.. elsevenın 5 faktorlu olan bı sampuanı cıktı yenı.. kullansam mı dıye celişkiye düştüm bana fıkır vereblr mısn??senağlama
bugün de ilk defa saç uçlarım boya+fönden sonra pütür oldu diye aktardan aldığım yağ karışımını kullandım.sene başında almıştm ama sinameki tarifini bulunca kullanmamıştım.ismi : lasinya saç bakım yağı.içinde Çamterebentin, Badem, Susam, Gliserin, Jojoba, Buğday, Sarımsak, Çörekotu, Papatya, Isırgan, Zeytin, Defne Yaprağı ve Ceviz yağları bulunuyor.
tatlım bı soRum olcak bu lasınya yaqı aklıma yattı... bendede cok kırık var ;=) bu 'mucıze' yaqı nası kullanıosun ve fıyatı ne kdr..
o karışım kuruyken uçlara mı uygulaniyooor :)) ben onu sac diplerine sürüyoruz sanıyordum :)
diplere de uygulanıyor canımm.ama ben zaten sinameki kür yapıyorum diplere,bi de onu sürmeyeyim dedim.zaten sorunum da uçlarla...opuyorumnanaktano karışım kuruyken uçlara mı uygulaniyooor :)) ben onu sac diplerine sürüyoruz sanıyordum :)
aman haaaooooof kazitcam saçlarımı olan o olcak haa :)))))
aman haaalmaz:
doğrudur ama bak bir de şu şekilde düşünelim ;her yerde farklı bir şey deniyor yaw gına geldi :)))
hep su bilinir; sacları sağlıklı uzatmak için uçlarını düzenli kestirin..yani hemen hemen hepimiz böyle biliriz yani ama gecen gün dergide bunun asılsız olduğunu okudum..sacları uçlarından aldırmak aynı yerde saymanızı saglar uzatmaz diyordu..
bunu okudum sınır oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?