Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

=) aynen canm ya... bende cok catallaşma var ama bu supurge saclrma bıle kıyamıorum :S

Offf o çatallaşmalar mafediyor benide, bir sürü ürün aldım elimde envayi çeşit var, ama çare bulamadım ve onları gördükçe oturup koparmaya başladım((( Şimdi artık kestirip kurtulacam herhalde onlardan....

ben artık kestirmiycem kırıkları..inat ettim :)) öyle de uzuyor böyle de..en azından kestirip kestirip oldugum yerde saymam :)
avonun bir ürününü aldım..sac uçları için,gece yatmadan önce sac uçlarına sürüyorsun krem gibi bir şey,onu surunce saclarım çabuk yaglaniyor ama en azından uçları sert sert olmuyor..zaten hergun yıkıyorum yaglanirsa yaglansin umrum değil :)
mayonezi nasıl surucez acaba onu çözemedim:) zor olur gibime geliyor ama deniycem :) haftada bir bu uzatma kurunu yapicam,mayonezi de yapicam,ayda bir de bakıma gidicem..e ben daha ne yapıyım :))))

o karışımdan bende almıştm ayllaaaaar aylaaaar önce :) ama bı kere bile kullanmadım usendim :) belki bir ara denerim :)
bu sac uçlarına badem yağını veya zeytin yağını tavsiye ediyorlar ama ben o yaglar kafamdayken uyuyamam :) eğer ben uyurum derseniz bir deneyin belki ise yarar..sonuçta uçlar kuru olduğu için kırılıyor ve keçe gibi oluyor,sadece uçlara yağ takviyesi uygulamak ise yarayabilir :) ben dediğim ürünü kullanıyorum güzel de kokuyor :) ama daha yeni başladım çok faydasını göremedim sadece kurulugunu aldı o kadar :)

Bende aldım avonun o ürününü, sanırım seninki ile aynı gece kullanıyosun sadce. Üzerinde bi açıklama yok sadece gece sürün diyor uçlarına. Ancak sabah kalktığımda çok kirli durdu. Sanırım yıkamak gerekiyor kullandıktan sonra, inşallah bir işe yarar.

merci canımm
hala uyguluyorum evet
bakımsız haldeyken uzamaları normaldi,hızlılık yoktu,uzadığında da uçlar kırık içinde olurdu ve uzunluğun tadına varamadan kestirirdim:gitme:

selam. ben de bu hafta ilk kez uyguladım. kontes senin saçların ne kadar oldu merak ettim de bir 3 ay daha geçti neredeyse. yavaşladı mı uzaması? bu arada herkese bol şanslar kızlar:)
uzama yavaşlamadı canım...
ama ben 1 ay önce kırık aldırdığım için biraz kısalmışlardı.bu 1 ay içinde 4-5 cm'lik bir uzama elde ettim yine:kedi:

walla ne desem yalan olur,o şampuanı kullanmadım...
ama düzleştiriciyi bırakmanı tavsiye edebilirimolumunekankayizsmile

tatlım bı soRum olcak bu lasınya yaqı aklıma yattı... bendede cok kırık var ;=) bu 'mucıze' yaqı nası kullanıosun ve fıyatı ne kdr..[/QUOTE]

ben onu bir süredir kullanmıyorum ama kullandığım dönemde faydasını görmüştüm.saç uçlarıma sürüp (kuruyken) 45 dk bekletip yıkıyordum.fiyatı 12 tl idi.
buna benzer bir yağ daha var,geçen gün kuaförde sordum
ismi: barcelino saç bakım yağı.
onun içeriğindeki yağlar daha farklı
o da 15 tl
aynı şekilde uygulanıyor yanılmıyorsam

o karışım kuruyken uçlara mı uygulaniyooor :)) ben onu sac diplerine sürüyoruz sanıyordum :)

tatlım bı soRum olcak bu lasınya yaqı aklıma yattı... bendede cok kırık var ;=) bu 'mucıze' yaqı nası kullanıosun ve fıyatı ne kdr..

ben onu bir süredir kullanmıyorum ama kullandığım dönemde faydasını görmüştüm.saç uçlarıma sürüp (kuruyken) 45 dk bekletip yıkıyordum.fiyatı 12 tl idi.
buna benzer bir yağ daha var,geçen gün kuaförde sordum
ismi: barcelino saç bakım yağı.
onun içeriğindeki yağlar daha farklı
o da 15 tl
aynı şekilde uygulanıyor yanılmıyorsam
[/QUOTE]

tsk ederım tatlım.. bende barcelinoyu duymustum sanırım onu kulanıcamşakkıdı

her yerde farklı bir şey deniyor yaw gına geldi :)))
hep su bilinir; sacları sağlıklı uzatmak için uçlarını düzenli kestirin..yani hemen hemen hepimiz böyle biliriz yani ama gecen gün dergide bunun asılsız olduğunu okudum..sacları uçlarından aldırmak aynı yerde saymanızı saglar uzatmaz diyordu..
bunu okudum sınır oldum :)

avondan bir ürün ısmarladım ben,yarın geçer elime tahminimcee...
bir de gece yatmadan önce,saç uçlarımı gliss'leyip fırçalıyorumm.
saç kremi de kullanmaya başladım.
henüz sonuç almak için erken ama o pütür halleri gözle görülür bir azalma gösterdi...
sizin çatallaşmalar neden dolayı bilmiyorum ama eğer benim gibi ince telli saçlarınız varsa ve düzenli olarak kırık aldırdığınız halde kurtulamıyorsanız , fırçalama işini yapın.
ben bunu nette çok yerde okudum
ince telli saçlar hemen birbirine girdikleri için,zaman zaman fırçalanmalılarmış ki iyice dolaşmaları engellensin.
çünkü iyice dolaştıklarında taramak daha zor,kopmalar vs oluyor...
kalın telli saçı olanlar uzatma konusunda daha şanslıa.s.

doğrudur ama bak bir de şu şekilde düşünelim ;
diyelim ki kestirmedik,uzadı ama uçlardan bi 10 cm'Lik kısım çatallı,kırıklarla dolu,elektirikleniyor vs...
bu görüntü bence çok itici.
bence doğrusu 2ayda 1 kırık aldırmak...
ha ama bak kırık aldırdın diye özenli davranmayı kesersen,dediği gibi olduğun yerde sayarsın.
asıl iş ; kırık aldırdıktan sonra yeniden kırılmalarını engelleyebilmekboshayallersmile
bunun için de ;
1- maşa ve düzleştirici yok
2- uygun bakım ürünleri kullanmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…