Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ama bana da biri cevap versin =)

iki ay dır yapıyorumda bu hafta dinlensin dedim bir dahaki haftayadamı yapmayım yoks devammmı ediyim tatlışş

evet bende merak ettim nekadar süre sonra nekadar ara vermek gerekiyor.
Ayrica birde sirf badem yagimi olmali, benim birtane yag karisimim var evde, icinde badem , hint yilan yagi falan var.
Bunuda koysam olurmu acaba?
Acaba saci uzatan madde hangisi , sinamekimi yag mi, bemiksmi???
Bilen varmidir, belki aramizda kimyagerler vardir:))))

kızlar bu karışımı bende yapmak istiyorum dışarı çıkıpta bi alamadım her eczanede vardır dimi yaa
saçlarım kısacıklar uffff sarımsaklı şampuna başladım bakalım
bu arada nette satılan yag karışımı var ya o bana çok ii geldi ben karışımın içine o yagdan koymak istiyorum hade bana kolay gelsin:))))

tatlım bı soRum olcak bu lasınya yaqı aklıma yattı... bendede cok kırık var ;=) bu 'mucıze' yaqı nası kullanıosun ve fıyatı ne kdr..

ben onu bir süredir kullanmıyorum ama kullandığım dönemde faydasını görmüştüm.saç uçlarıma sürüp (kuruyken) 45 dk bekletip yıkıyordum.fiyatı 12 tl idi.
buna benzer bir yağ daha var,geçen gün kuaförde sordum
ismi: barcelino saç bakım yağı.
onun içeriğindeki yağlar daha farklı
o da 15 tl
aynı şekilde uygulanıyor yanılmıyorsam
[/QUOTE]

barcelino ben aldım geçen hafta 7.00 TL kuaförde pahalıya satarlar kozmetikçilerden al bence

kızlarrrr merhaba sempatiksalakcinni
yaklaşık 3 aydır siteyi takip ediyorum bu başlığı da hergün okuyorum bağımlılık yarattı
kkontess merhaba diğer başlıktan beri sıkı bir takipcinim bu arada öncelikle sana çok çok çok teşekkür ederim beni motive eden sen oldun çünkü :1hug:
ben de yaklaşık 2 aydır uyguluyorum bu kürü, normalde ayda yarım cm anca uzar saçlarım çok problemli çünkü bu kür sayesinde şu anda ayda 1.5 cm uzuyo çok şükür. Bu da bişey mi demeyin benim için çok büyük bir şey:içelim:
bu arada sarımsaklı şampuanı da yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir koku yok, henüz kullanmayanlar rahat rahat kullanabilirsiniz yerimseniben

hg canımm a.s. ben de sana teşekkür ederim ,inanmışsın uygulamışsın:kedi: olumlu sonuç almana da sevindimopuyorumnanaktan

hoçbulduk :1hug:
bu arada bişey eklemeyi unuttum , ben bemikse ek olarak evigen de koyuyorum karışıma .
Evigen E vitamini ,aynen Bemiks gibi ,ampul şeklinde, yağ kıvamında bir vitamin, saçtaki yıpranmalar için kullanılıyor. Evigen aynı zamanda yüzdeki kırışıklıklar için de kullanılıyor bu arada mimik kırışıklığı olanlara duyrulur yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…