saç fırçası ile fırçalamakbilmiyorumkismile daha açık nasıl anlatabilirimbilmiyorumkismilefırçalamak derken biraz daha açık anlatırmısın
benimde ince telli saçlarım belki işe yarar
ya sanki bana da saçım uzuyormuş gibi geldi. eğer bende yaradıysa herkeste yarar =)))))
bugün kırık aldırdım 1 cm falan kestirttim belki daha bile az kesmiştir. o yüzden bütün kırıklarım gitmedi ama olduğu kadar...
yalnıııııııııızzzzz....
ben 3-4 kullanımlık azcık bir şampuanı bir cam kaba koyuyorum, içine 2-3 diş sarımsak katıyorum. yıkanırken saç diplerim sadece kaşınıyor ama yanma yok. sizler daha az koyuyormuşsunuz, nolcek şimdi? =)))
zararını görmüyorsan dewam et,görüyorsan azalt sarımsağı...ama bana da biri cevap versin =)
2hafta olsa daha iyi olur canımkontesscim 1hafta ara vermek yeterlimi
sana dedim ya kuşum , yeni bi ürünmüş diye.kontes avondan hangi ürünü aldın merak ettim :)
tatlım bı soRum olcak bu lasınya yaqı aklıma yattı... bendede cok kırık var ;=) bu 'mucıze' yaqı nası kullanıosun ve fıyatı ne kdr..
kızlarrrr merhaba sempatiksalakcinni
yaklaşık 3 aydır siteyi takip ediyorum bu başlığı da hergün okuyorum bağımlılık yarattı
kkontess merhaba diğer başlıktan beri sıkı bir takipcinim bu arada öncelikle sana çok çok çok teşekkür ederim beni motive eden sen oldun çünkü :1hug:
ben de yaklaşık 2 aydır uyguluyorum bu kürü, normalde ayda yarım cm anca uzar saçlarım çok problemli çünkübu kür sayesinde şu anda ayda 1.5 cm uzuyo çok şükür. Bu da bişey mi demeyin benim için çok büyük bir şey:içelim:
bu arada sarımsaklı şampuanı da yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir koku yok, henüz kullanmayanlar rahat rahat kullanabilirsiniz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?