canım , çok merak ettim, bi şey soracağım...kızlarr bu bemiksi nerde bulabilirmkii?
sinamekili kürü ise haftada1 kez uyguluyorum.sinameki ve badem yağı aktardan,bemiks eczaneden alınıyor
darısı başınıza can'lar =)
sonra da kırılıyorsunuz kızdğımda ama anlamıyorum yani neden okunmuyor ilk mesajımdaki şu yazılarım????!!!!!!!!!!!!!!
yani elimden geldiğince cevap veriyorum,tekrar tekrar...kesinlikle hak veriyorum sana..
bazen gerçekten sormuş olmak için soru soruluyo sanki..
aynı sorular defalarca soruluyo, bazen cvp verilse de aynı soruyu aynı kişi cevabın ardından yine soruyo.
bana enteresan gelen şu profil bilgilerine girilen meslekler eğer gerçekten doğruysa o mesleklerle uğraşan insanların bemiks nedir,sinameki nerde satılır,bepanthen krem mi tarzında sorular sormalarına çok şaşırıyorum...CADIARZU
ayh ben de giremedim sabahtan beriiieyvahedigeldismilekızlar bi selam vereyim bugün giremedim birazdan çıkıcam yine
nasılsınız
evet çok sayfa var ama gerçekten merak eden bi insan oturur okur, zaten birkaç msj okunsa anlaşılır yani çok basit ve açık, duyan da portakallı pekin ördeği tarifi veriliyor sanacak
ayrıca okumak zor gelse bile google'a yaz sinameki nedir diye, yetmedi görselden bak ,
o da yetmedi sinameki nerede satılır yaz anında cevaplar listeleniyo zaten ..
cık cık cık kötükedihüso
konu sahibi olarak sana kolay gelsin der:Saruboceq: sırnaşık şey
iyi geceler dilerim boshayallersmile
selam kontess
kaç uygulama oldu bilemiomrum ama 1 ay oldu galiba.4-5 cm uzama var kıslarrzemuszemus
bazıları uzamıo dio demek herkeste aynı etkiyi yapmıo.ya yiyecekler bile öle diil mi herkese yaramıo kimisinde alerji yapıo zarar verio yada aynı şekilde yarar sağlamıo..saç maskeleride öle bence herkeste etkisi farklı olabilir sonrada gelip buraya kızar gibi konuşuolar anlayamıorum.:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?