Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlarr bu bemiksi nerde bulabilirmkii?
canım , çok merak ettim, bi şey soracağım...
ilk mesajımda yazdığım halde bu tarz soruları soran 893896891. bayansın
bende mi bi terslik var anlayamıyorum
ilk mesajımı okumuyor musunuz?
gerçekten merak ediyorum bunu ciddi ciddi
tersleme niyetinde değilim yanlış anlama ama
sadece fotoğrafa bakıp geçiyor musunuz?

Son düzenleme:
sonra da kırılıyorsunuz kızdğımda ama anlamıyorum yani neden okunmuyor ilk mesajımdaki şu yazılarım????!!!!!!!!!!!!!!

kesinlikle hak veriyorum sana..
bazen gerçekten sormuş olmak için soru soruluyo sanki..
aynı sorular defalarca soruluyo, bazen cvp verilse de aynı soruyu aynı kişi cevabın ardından yine soruyo.
bana enteresan gelen şu profil bilgilerine girilen meslekler eğer gerçekten doğruysa o mesleklerle uğraşan insanların bemiks nedir,sinameki nerde satılır,bepanthen krem mi tarzında sorular sormalarına çok şaşırıyorum...CADIARZU

yani elimden geldiğince cevap veriyorum,tekrar tekrar...
ama azıcık da okuyanlar özen göstermeli ki ben de aynı kibarlıkta ve özenli halimde kalayımbilmiyorumkismile
çok sayfa var,okunmuyor olabilir , ona lafım yok ama
ilk mesaj da mı okunmaz yahuu??!
dediğin meslek-bilgi ilişkisine hiç değinmiyorum bileeeboshayallersmile

Son düzenleme:
evet çok sayfa var ama gerçekten merak eden bi insan oturur okur, zaten birkaç msj okunsa anlaşılır yani çok basit ve açık, duyan da portakallı pekin ördeği tarifi veriliyor sanacak
ayrıca okumak zor gelse bile google'a yaz sinameki nedir diye, yetmedi görselden bak ,
o da yetmedi sinameki nerede satılır yaz anında cevaplar listeleniyo zaten ..
cık cık cık kötükedihüso

kızlar bi selam vereyim bugün giremedim birazdan çıkıcam yine
nasılsınız

konu sahibi olarak sana kolay gelsin der:Saruboceq: sırnaşık şey
iyi geceler dilerim boshayallersmile

merci bebemmkaydirigubbakcemile3

kızlar yaaa profillerimizde yer alan itibar puanları ne oluyor?
benim sitedeki bazı yorumlarıma yorum yapılmış,ordan görünüyor.
En Son Alınan ıtibar Puanları , başlığı altındaaa
ne ki onlar

bazıları uzamıo dio demek herkeste aynı etkiyi yapmıo.ya yiyecekler bile öle diil mi herkese yaramıo kimisinde alerji yapıo zarar verio yada aynı şekilde yarar sağlamıo..saç maskeleride öle bence herkeste etkisi farklı olabilir sonrada gelip buraya kızar gibi konuşuolar anlayamıorum.:s

saçlarımı iice duzelttim bi baktım anladım zaten yine uzamış.çook sevindim baktım 4-5 santim var boyle giderse yaz sıcağında kolsuzlarımı giyip altıma şortumu çekip sokaklarda savurabilcem saçlarımı..hayalime bakın ne gusel dimi:kedi:

saçın her yeri bile aynı oranda uzamıyor ki tatlım zemuszemus
işte,,,gel de anlat :umursamaz:

günaydın kızlar =))

bende bugün 6. uygulamamı yapıcam. öyle aman aman bi uzama yok ama bi umut hızlanır belki diye kullanıyorum. umarım hızlanır bi an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…