ben bi sürü koyuyorum canım , buldukça... sen de koy tabii.avatarındakini de beğendimmburayada usun saç resimleri eklesek arada motive anlamında çok ii oluo..ben koyamıorum daha ama msj sayım tutunca koyucam
umarım canım.bende de uzama yokmuş gibi oluyor ama sonra bi anda daha uzun hissediyorum.galiba 4cm den aşağısını gözlerimiz algılamıyokaydirigubbakcemile3günaydın kızlar =))
bende bugün 6. uygulamamı yapıcam. öyle aman aman bi uzama yok ama bi umut hızlanır belki diye kullanıyorum. umarım hızlanır bi an önce.
benim pc'mde bi prgramım war,image shack uploader isminde...onla yüklüyorumnasıl oluo ki o:s daha resimde çekmedim eklemek istiorum ama becerebilcem mi bide o var:d
bugün yap kuşum 5. uygulamanıcanlarimmmmm nassiniz bakalimm benimde 4 uygulama oldu 2 gun once normalde persembe yapmam gerekiyor ama malesef yapamayacagim o yuzden bu gece yapsam nasil olur acaba 5inci uygulamami ama sonra ara verecegim
soru-2- ara verme nedenim bemiksimin kalmamasi acaba sadece sinameki ve de badem yagi yapsam nasil olur acaba
not: ayyy saclar cok fena aman uzak kalsin heheh
bugün yap kuşum 5. uygulamanı
2. sorunu bilemedim walla ne desem yalan olur şimdii
bemikslerin ne zaman gelicek?
yok bebeem bemiklerim gelmeyecek ben onlara gidecegim bu ayin 27snde turkiyedeyim insallah hemen 28inde yapsam bu sefer 2-3 kutu getirecegim valla yaaaaaaa :)) kocaman bi sise de badem yagi getirecegim bi suru de sinameki sole 5 -10 kilo kadar hehehe bilmiyorumkismile
cevabin icin cok saolasin canim benim o zaman ben bu gece yapip sabaha kadar bekleteyim gecenkinde de ole yapmistim Allahtan hasta neyim olmuyorum umarim da olmam bole basim azicik agrir gibi olursa fon tutuyorum sacima karisimi uyguladiktan sonra bi sey olmaz sanirim ne olacak deemi olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?