Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

efet kahkulum az uzuo mesela ense kısmı en çok uzuo.en dayanıklı güçlü saçlar ordaymış o yüsden olabilir belkimbilmiyorumkismile

burayada usun saç resimleri eklesek arada motive anlamında çok ii oluo..ben koyamıorum daha ama msj sayım tutunca koyucam

she, resim eklemek için msj sayının dolmasını bekliyosun sanırım. imageshack diye bi site var, fotonu oraya yükleyip linkini buraya yapıştırabilirsin :)

günaydın kızlar =))

bende bugün 6. uygulamamı yapıcam. öyle aman aman bi uzama yok ama bi umut hızlanır belki diye kullanıyorum. umarım hızlanır bi an önce.
umarım canım.bende de uzama yokmuş gibi oluyor ama sonra bi anda daha uzun hissediyorum.galiba 4cm den aşağısını gözlerimiz algılamıyokaydirigubbakcemile3

Merhabalar..
6.uygulamamı yaptım bgn şu anda beklemede başımda:)
Geçen hafta yapamamıştım,bir hafta ara vermiş oldum ama olsun artık.
Zaten düğüne kaldı 55 gün:)
Umarım biraz daha uzar o zamana kadar..

canlarimmmmm nassiniz bakalimm benimde 4 uygulama oldu 2 gun once normalde persembe yapmam gerekiyor ama malesef yapamayacagim o yuzden bu gece yapsam nasil olur acaba 5inci uygulamami ama sonra ara verecegim

soru-2- ara verme nedenim bemiksimin kalmamasi acaba sadece sinameki ve de badem yagi yapsam nasil olur acaba

not: ayyy saclar cok fena aman uzak kalsin heheh

merhabalar... benim de kafamda şu an 4. uygulama var =) benim öyle çok hızlı uzamıyor ama çok daha güzel bir şey oldu. saçlarım dolgunlaştı ve inanılmaz parlak =) uzama ise çoğunuzda olduğu gibi ense kısmında daha hızlı, ön taraflar uzamıyor ama uzar yakında benim inancım tam =)

bugün yap kuşum 5. uygulamanı
2. sorunu bilemedim walla ne desem yalan olur şimdii
bemikslerin ne zaman gelicek?

bugün yap kuşum 5. uygulamanı
2. sorunu bilemedim walla ne desem yalan olur şimdii
bemikslerin ne zaman gelicek?

yok bebeem bemiklerim gelmeyecek ben onlara gidecegim bu ayin 27snde turkiyedeyim insallah hemen 28inde yapsam bu sefer 2-3 kutu getirecegim valla yaaaaaaa :)) kocaman bi sise de badem yagi getirecegim bi suru de sinameki sole 5 -10 kilo kadar hehehe bilmiyorumkismile

cevabin icin cok saolasin canim benim o zaman ben bu gece yapip sabaha kadar bekleteyim gecenkinde de ole yapmistim Allahtan hasta neyim olmuyorum umarim da olmam bole basim azicik agrir gibi olursa fon tutuyorum sacima karisimi uyguladiktan sonra bi sey olmaz sanirim ne olacak deemi olumunekankayizsmile

bende bugün 5.uygulamamı yaptım saçlarım da 2.5 cm kadar uzaman oldu boya oldugundan kolay farkediliyo .ve de saçlarım artık gögüs hizamın altındalar ..saol kontesçim walla bu kür bana çok iyi geldii

bebem nolur nolmaz sen sar yine de başınııbilmiyorumkismile bere tak meselaa? poşet öter gece uyuyamazsın ama bere ii fikir gibi geldi bana (bnm fkrm die mi ki kaydirigubbakcemile3)
e 28'inde yaparm diyosan bencee ara ver sen,sinameki + badem yağı ile yapma hiç.
zaten saça tembellik verip bir süre sonra uzamasını yavaşlatan şey sinameki,o yüzen onu kullanmaya dewam etmenin bi manası olmucak gibi.bemikslerine kavuşunca yeniden başlarsın küre...daha çok bemiks getir tr'den.kalacağın hafta sayısına göre hesapla yani...nerdeydin sen ingltere mi diye sallıyomeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…