bebem nolur nolmaz sen sar yine de başınııbilmiyorumkismile bere tak meselaa? poşet öter gece uyuyamazsın ama bere ii fikir gibi geldi bana (bnm fkrm die mi ki kaydirigubbakcemile3)
e 28'inde yaparm diyosan bencee ara ver sen,sinameki + badem yağı ile yapma hiç.
zaten saça tembellik verip bir süre sonra uzamasını yavaşlatan şey sinameki,o yüzen onu kullanmaya dewam etmenin bi manası olmucak gibi.bemikslerine kavuşunca yeniden başlarsın küre...daha çok bemiks getir tr'den.kalacağın hafta sayısına göre hesapla yani...nerdeydin sen ingltere mi diye sallıyomeyvahedigeldismile
bebem nolur nolmaz sen sar yine de başınııbilmiyorumkismile bere tak meselaa? poşet öter gece uyuyamazsın ama bere ii fikir gibi geldi bana (bnm fkrm die mi ki kaydirigubbakcemile3)
e 28'inde yaparm diyosan bencee ara ver sen,sinameki + badem yağı ile yapma hiç.
zaten saça tembellik verip bir süre sonra uzamasını yavaşlatan şey sinameki,o yüzen onu kullanmaya dewam etmenin bi manası olmucak gibi.bemikslerine kavuşunca yeniden başlarsın küre...daha çok bemiks getir tr'den.kalacağın hafta sayısına göre hesapla yani...nerdeydin sen ingltere mi diye sallıyomeyvahedigeldismile
bakımsız (normal uzama) haldeki uzamayı etkilemiyor kuşum,demek istediğim o değil.Canım sinameki saça tembellik verip uzamasını yavaşlatıyor uzun süreden sonra demişsin ben yarın 8.uygulamamı yapıcam sonra 2hafta ara vericem.ara bittikten sonra tekrar kullanmaya başlarsam zararı olurmuki anlayamadım saçım zaten yavaş uzuyor daha da yavaşlamasınbilmiyorumkismile
anammm canim benim yaa o zaman ben ara vermis olayim umarim bi sey olmaz bi de bugun zeytinyagi maya yapacagim insallah :lepi: evet canim ingilteredeyim burda bulamadim yani varmis da doktor recete neyim ugrasmak gerekiyormus o yuzden kaldi o zaman bu gece son kez yapip 5inci uygulamami da bitirmis oluyorum
bi de ben mayali sut iciyorum ya duzenli bi sekilde bugun tam 7inci gunum 10gunden sonra 1 gun ara verip yine 10 gun uygulayacagim bakalim umarim o da yararli olur temmuza kadar offffff sole upuzun saclarim olsa insallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:
ilk mesajımda da yazdığım gibi...sarımsağı içine bütünmü atıyorsunuz yoksa rendeleyip yada kesipmi atıyorsunuz? birde ben bioplas şampuanı kullanıyorum onun içine atsam olurmu ama nasıl atıcam bilemedim kkontess?bilmiyorumkismile
sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.
albüme değil de buraya koymuştum kuzucan,görmedin mibilmiyorumkismilekontescim son fotolarını albümüne koysan ya şöööyle güzel bi saç görsek =)
kızlar merhaba nasılsınız yazdıklarınızı okudum sanırım hafta da 1 gün belirli bir günde yapıyorsunuz ben hiç böyle düşünmemiştim :) kaç günde bir yapıyorsnz ve sık yapmak sorun yaratır mi ? Hadi öptüm hepinizi iyi geceler :)
kızlar merhaba nasılsınız yazdıklarınızı okudum sanırım hafta da 1 gün belirli bir günde yapıyorsunuz ben hiç böyle düşünmemiştim :) kaç günde bir yapıyorsnz ve sık yapmak sorun yaratır mi ? Hadi öptüm hepinizi iyi geceler :)
yrn snwlarm başlıo,hayrlısyla geçsinler hele ,ondan snra ilgilenicem cnm bu konuyla a.s.8. uygulamadan sonra 2 hafta ara ver =)
kontescim görmüştüm ben ama albümde hepsi bir arada olunca daha güzel oluyo =)))
saol böceimmmopuyorumnanaktanbaşarılar tatlım... kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?