Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

anammm canim benim yaa o zaman ben ara vermis olayim umarim bi sey olmaz bi de bugun zeytinyagi maya yapacagim insallah :lepi: evet canim ingilteredeyim burda bulamadim yani varmis da doktor recete neyim ugrasmak gerekiyormus o yuzden kaldi o zaman bu gece son kez yapip 5inci uygulamami da bitirmis oluyorum

bi de ben mayali sut iciyorum ya duzenli bi sekilde bugun tam 7inci gunum 10gunden sonra 1 gun ara verip yine 10 gun uygulayacagim bakalim umarim o da yararli olur temmuza kadar offffff sole upuzun saclarim olsa insallahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım sinameki saça tembellik verip uzamasını yavaşlatıyor uzun süreden sonra demişsin ben yarın 8.uygulamamı yapıcam sonra 2hafta ara vericem.ara bittikten sonra tekrar kullanmaya başlarsam zararı olurmuki anlayamadım saçım zaten yavaş uzuyor daha da yavaşlamasınbilmiyorumkismile

ay kafamda şu an 6. kürüm var. 2 kez daha yapıp 2 haftalık bi ara vericiim.

tabiki arada boş durmak yok, yılan yağı, zeytinyağı ve badem yağı kullanmayı düşünüyorum :)

bakımsız (normal uzama) haldeki uzamayı etkilemiyor kuşum,demek istediğim o değil.
hani sinamekili kür hızlı uzatıyor ya?
bi süre sonra o hız yavaşlıyor,yani saç alışıyor sinamekiye,tembelleşiyor,uzama yavaşlıyor.
ara verme sebebimiz o zaten kuşum,ara verdiğin sürece np.korkmaboshayallersmile

inşallah bal peteeemmmzemuszemus

slm kızlar yapacaktım bugün kürü ama hem grip oldum hemde kulağımın arkası geçmedi belki karışım gelir daha da zarar verir die korkuyom

kızlar lavantalı su deneyen var mı? ben bu bakımların yanında bir de onu denemeyi düşündüm ama saça fazla mı gelir acaba? çok da yormamak gerekir sonuçta...

Son düzenleme:
sarımsağı içine bütünmü atıyorsunuz yoksa rendeleyip yada kesipmi atıyorsunuz? birde ben bioplas şampuanı kullanıyorum onun içine atsam olurmu ama nasıl atıcam bilemedim kkontess?bilmiyorumkismile

sarımsağı içine bütünmü atıyorsunuz yoksa rendeleyip yada kesipmi atıyorsunuz? birde ben bioplas şampuanı kullanıyorum onun içine atsam olurmu ama nasıl atıcam bilemedim kkontess?bilmiyorumkismile
ilk mesajımda da yazdığım gibi...

sarımsaklı şampuan : 400ml'Lik şampuanınıza 5-6 diş sarımsağı rendeleyerek elde edebilirsiniz.

kızlar merhaba nasılsınız yazdıklarınızı okudum sanırım hafta da 1 gün belirli bir günde yapıyorsunuz ben hiç böyle düşünmemiştim :) kaç günde bir yapıyorsnz ve sık yapmak sorun yaratır mi ? Hadi öptüm hepinizi iyi geceler :)

canim senin de dedigin gibi haftada bir gun yapiyoruz yani 7 gunde bir mesela ben cumartesileri yapiyordum sonra persembeye gecmek durumda kaldim persembeden persembeye haftada 1 (bir) yapiyorumm ancakkkk sanirim en fazla haftada 2 yapilabilirmis bilmiyorumkismile bilmiyorumkismilee kontescim konuya aciklik getirecekttir olumunekankayizsmile

kullancii adi---------------1.uygulama-------------2.uygulama------------3.uygulama--------4uygulama--------------5uygulama---------------ARA

yesa---------------------------+---------------------------------+---------------------------------+---------------------------------+---------------------------------+
--------------------------------+

haftada 1 kere yapılıyor canım.
mesela ben de her cuma yapıyorum.mübarek gün :kedipuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
arada cumartesi ya da pazar yaptığım oluyor.
1-2 gün oynaması oluyor yani ama sorun değil

kkontes ben 4. uygulamamı yaptım kaçıncı uygulamadan sonra ara vericezz ve nekadr ara vericezz

8. uygulamadan sonra 2 hafta ara ver =)

kontescim görmüştüm ben ama albümde hepsi bir arada olunca daha güzel oluyo =)))

Kızlarrrrr şu an 4. kür kafamda ve ben karışımı fısfıslı şişeye koyarken biraz döktüm klava: Amann neyse son 4 uygulama ara vermek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…