Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

şuan ılımaya bıraktım da zeytinyağı derken tarifte zeytinyağı geçmio ben mi yanlış baktım

kızlar bu sinamikili tarif temiz nemli saça mı yok sa yıkanmamış kuru saça mı uygulanıyor?
bu arada bende bemiks yok bepanthen var olur değil mi?

kkontess komikmiş yazdığın =) "burnunu biraz yana al" süperdi =)))

şimdi kafamda 5. uygulama, 4 saat bekletip yıkıcam. ben tülbentle sarıyorum başımı heralde bi engeli yoktur. evet biraz emiyo sıvıyı ama zaten diplere masaj yapıyorum önceden.

bi engel yok bebemm

ya ben saclarimi kut kestirip sari mi yapsam :))))))))))))
yahu su kadin tarafi cidden anlasilmaz yaaa :) halime bak sabah sacimi uzatmak icin ek olarak ne yapsam diyodum simdi kestiricem diyorum:)))) ne kararsiz bir gaciyim ben yaaaa

ben o boyda cok kullandim,aslinda herkes bana uzun zamandir oyle kestirmemi soyluyor..ama dedigin gibi kisa sac cok bayiyor,tek alternatifin fon,toplasan toplanmaz,jole sursen dalgali yapsan duduk gibi..o yuzden istemiyorum aslinda kisa sac ama cok yakismisti nihal e :))))) gaza geldim o yuzden ya oof

ben de dün çook beğendim nihalin saçını ama insan bir an istiyor sonra pişman oluyor hepimizin bildiği gibi aman dikkat :))

benim eskiden sacim kontesin 2. fotografindaki gibiydi ( bi gun gittim ve nihalin sacindan daha da kisa hemen hemen kulak mememe yakin kestirdim..
simdi de uzamasi icin ugrasiyorum ((((((

saçı uzamayan urkadaşlar sinemakili tarifin yanı sıra birde şunları deneyin..
haftada 1 yada 2 kere prinç tüketin,salatalarınıza bol turp ekleyerek yiyin..ısırgan poşet çaylerından için sık sık..inanın bakımın yanı sıra içerden de bunları yerseniz saçınızın uzamasına çok büyük katkıları oluyor...

ben kuru mayayi taktim kafaya onu arkadasin dedigi gibi sute degil baska bir seye katarak icicem..

bi de su dokulmeyi onleyebilsem (( demin kendi kuaforume degil baska bir kuafore gittim fon cektirmeye adam saclarin baya dokulmus galiba dedi ((( ama sonra iyi haberi verdi yenileri cikiyor dedi :))))

kemeraltına gidemedim bitürlü alamadım aktardan alcaklarımı
ama bu akşam otoda tesadüfen oturduğum yerde aktar olduğunu gördüm çok sevindim yarın gidip alıcam pazar günü de başlıcam inş. ben de kür yapmayakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…