Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bemixle 1. uygulama
ratiopharmla 2. uygulama

toplam 3.uygulamami yapmis bulunmaktayim..Bemix cok guzel kokuyor bence surup gibibayanssulusmile

he he bende karışımımı yaptım..biraz ondan azcık şundan..koydum kavanoza..sakladım bi köşeye yzdım üstüne de adımı bana ait die..sapsarı zati sonra bilmeyen biri olur filan kızartma yemeyelim bitkili bitkli DD ..aman kızlar i isaklayın öyle şeyleri..bende başkası ne kullancak demeyin sakın belli olmaz..kötü bi örnek ama ben geçen sene babamı kaybettim o acıyla bişeyi düşünemedim..düşünsenize mutfakta odalarda bi yığın insan..ALLAH eksik etmesin eşi dostu..onlarda bilmiyo ne nerde..ben zaten acımlayım..bişeyi gözüm görmüyo...bileemez ki kimse ne olacağını ( kabul kötü bi örnek ALLAH kimsenin başına vermesin ama herşeyi düşünmek lazım.eskiler der ya misafir gelir evini temiz tut ölüm gelir bedenini temiz tut..haklılarmış :sinifsinif: ) ..
neyse dağıttım yine..bu depresyondan acilen kurtulmam lazım ya kıslar napcam ya lmaz: ilaç da kullanamıyom bağışıklık sistemim resmen çökti zırt pırt hasta oluyom..geçen kulağımda yara çıktı 2 antibiyotik kullandım aynı anda 3 ay kullanmam gereken bi hap var bırakamıyom ona devam..antidepresanı bıraktım mecbur ama bu kezde sinir basıo habire...bi de gidip gidip bişeylere sardırıyorum..şu aralar yağlara saça sardırdım..marketlerde gidip gidip cilt ve saç ürünlerine bakıyom sanki evdekiler az gibi..kendimi ikna edip çıkıyom..bi de nette vakit geçirmeyi arttırdım yine..sinirler zaten fazla fazla eyvahedigeldismile

öncelikle başın sağolsun bebeim...
Allah sizlere ömür versin inşallahh:Saruboceq:
hobi edinsen biraz,nasıl olur?
saç bakımı ile ilgilenmen bence güzel bir şey...
nette vakit geçirmek de iyi gelir
dışarda gez toz
fotoğraf çekmeye merak sal mesela...
al foto makineni çiçekleri, yolları çeke çeke yürü gezopuyorumnanaktan
ya da benim gibi makyaja başla:kedi:
netten wideo izleye izleye öğreniyorum wallahi kaydirigubbakcemile3

sağol kız neden olmasın ki..foto çekmeye bayılırım ikide bir bişey organize ediyom milleti toplayıp fotolarını çekiyom..dışarda da çeksem olur..ama hobilik vaktim yok..çalışıyorum..bide nasıl dedsem depresyon belirtisi galiba..aklımda bi yığın iş var mesela...ama bi yerden başlayıp da hiçbirini yapammıyom..sonra bi bakıyorum tatil bitmiş haftabaşı işe gidicem..akşamları da bişey yapasım yok odaklanamıyorum ki...yani beyni toparlayamıyorum..eskiden günlük sayfaalarca kitap okuyan ben bıraktım artık herşeyi ..takıyı da severim ve yaparım da ama dediğim gibi başına oturup odaklanmak lazım..saf saf yatıyom bende ya da nete giriyorum..beni tetikleyecek bişiler lazım..aksiliklerde üst üste geliyo..zaten ruh halii m belli onlarda olunca iyice sinir basıyo...kafa dağılıyo işte..

canim basin sagolsun oncelikle..
benim en yakin arkadasim,kardesim de babasini kahbettiginde ayni senin gibiydi,calismiyordu o bi de butun gun evdeydi..bir aya yakin ben kaldim evlerinde sonra ben gittim baska arkadaslari kaldi ayni sekilde..bu sekilde atlatti..aslinda calisiyor olman iyi bir sey en azindan oyle ya da boyle vakit geciyor..aksamlari da gel hayatim buraya :)) bak bizler burdayiz :))) muhabbet ederiz..
fotografa ilgin varsa madem bence onun ustune git..fotografa bende basliycam para biriktirdigim an :) guzel bir makina alip guzel de bi kurs buldum ona yazilicam..muhtesem bir sey fotograf cekmek..at cantana makinani hergun yaninda bulunsun guzel sehler yakalaya yakalaya bir yerden baslamis olursun :))

başta zorlanma olur ,sürekli uyumak istemeler filan ama sonra bir başladın mı ,o uğraşın tadını aldın mı,bırakmak istemezsin :dance:

bugün 7. uygulamamı yapıyorum :)) küre başladığımdan beri saçıma düzleştirici,fön,maşa uygulamıyordum. perşembe günü saçıma fön çektirdiğimde uzama belli oldu sanki. arkadaşlar ciddi bi uzamanın olduğunu söylediler ama bana uzamış gibi gelmiyor. sadece şunu söyleyebilirim. en kısa katım çenemdeydi enseme inmişler :) en uzun katım da göğsümün altını biraz geçmiş.

bu arada sarımsaklı şampuanı kullanmıyorum ama haftada 2 kez zeytinyağı-sarımsak-bademyağı sürüyorum saç diplerime. arada da lavanta ve karanfil suyunu durulama suyu olarak kullanıyorum.

hepinize güzel cumartesiler =)

bebiklerimmm yeri değil biliyorum ama sizlerle artık iice ark olduk diye danışmak istedim
bu saat nasıl sizceee :1shok:

Son düzenleme:
bende ptesi 2. uygulamayi yapicam..
persembe gunude kuru maya surucem zeytinyagiyla:)))
su dokulmesi bi dursaaaaaaaaa (( icim gidiyor banyodan sonra o saclari gorunce ((

bi de 'bana uzamış gibi gelmiyor' diyoorrrkaydirigubbakcemile3

aaaa cok guzelmis..cok zarif duruyor
yaz için uygun olur diye düşündüm bilmiyorumkismile
bileklerim çok incedir benim
o yüzden her saat olmuyor,kaba kaçıyor
bu çok kibar durdu,ayırttım alıcam diye ama
ne yapsam ki eyvahedigeldismile 45 tl , çok mu pahalı eyvahedigeldismile

sende benim gibisin demek ki :)))
bayılırım büyük saatlere ama bileklerim çok ince olduğu için emanet gibi durur hep :))
bende saat hastalığı vardır :)) gunes gözlüğü,saat,çanta zaafım var..durup durup gider saat alırım..annem çıldırıyor bu duruma tabiiki:))
fiyatı iyi geldi bana hayatım..yine sen bilirsin tabii..güzel saatmis ama..

saat güzel kkontesscim. aldıysan güle güle kullan :)

sedna'cım ben de babamı kaybetmiştim zorluğunu bilirim. Allah sabır versin.

aaaah aaah marka saatler burda nasıl kazık..insanın icine oturuyor o kadar para..
amcamın yanına gitmiştim gecen sene amerikaya dkny saatler 10 dolar 20 dolardı..
hele hele GAP tommy falan burayla alllllaaaakasi yok..burda marka pahalı ama orda marka bile değil (( resmen kaziklaniyoruz burda kızlar ya resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…