inş cnmm:kedi:kemeraltına gidemedim bitürlü alamadım aktardan alcaklarımı
ama bu akşam otoda tesadüfen oturduğum yerde aktar olduğunu gördüm çok sevindim yarın gidip alıcam pazar günü de başlıcam inş. ben de kür yapmayakaydirigubbakcemile5
öncelikle başın sağolsun bebeim...he he bende karışımımı yaptım..biraz ondan azcık şundan..koydum kavanoza..sakladım bi köşeye yzdım üstüne de adımı bana ait die..sapsarı zati sonra bilmeyen biri olur filan kızartma yemeyelim bitkili bitkliDD ..aman kızlar i isaklayın öyle şeyleri..bende başkası ne kullancak demeyin sakın belli olmaz..kötü bi örnek ama ben geçen sene babamı kaybettim o acıyla bişeyi düşünemedim..düşünsenize mutfakta odalarda bi yığın insan..ALLAH eksik etmesin eşi dostu..onlarda bilmiyo ne nerde..ben zaten acımlayım..bişeyi gözüm görmüyo...bileemez ki kimse ne olacağını ( kabul kötü bi örnek ALLAH kimsenin başına vermesin ama herşeyi düşünmek lazım.eskiler der ya misafir gelir evini temiz tut ölüm gelir bedenini temiz tut..haklılarmış :sinifsinif: ) ..
neyse dağıttım yine..bu depresyondan acilen kurtulmam lazım ya kıslar napcam yalmaz: ilaç da kullanamıyom bağışıklık sistemim resmen çökti zırt pırt hasta oluyom..geçen kulağımda yara çıktı 2 antibiyotik kullandım aynı anda 3 ay kullanmam gereken bi hap var bırakamıyom ona devam..antidepresanı bıraktım mecbur ama bu kezde sinir basıo habire...bi de gidip gidip bişeylere sardırıyorum..şu aralar yağlara saça sardırdım..marketlerde gidip gidip cilt ve saç ürünlerine bakıyom sanki evdekiler az gibi..kendimi ikna edip çıkıyom..bi de nette vakit geçirmeyi arttırdım yine..sinirler zaten fazla fazla eyvahedigeldismile
bi de 'bana uzamış gibi gelmiyor' diyoorrrkaydirigubbakcemile3bugün 7. uygulamamı yapıyorum :)) küre başladığımdan beri saçıma düzleştirici,fön,maşa uygulamıyordum. perşembe günü saçıma fön çektirdiğimde uzama belli oldu sanki. arkadaşlar ciddi bi uzamanın olduğunu söylediler ama bana uzamış gibi gelmiyor. sadece şunu söyleyebilirim. en kısa katım çenemdeydi enseme inmişler :) en uzun katım da göğsümün altını biraz geçmiş.
bu arada sarımsaklı şampuanı kullanmıyorum ama haftada 2 kez zeytinyağı-sarımsak-bademyağı sürüyorum saç diplerime. arada da lavanta ve karanfil suyunu durulama suyu olarak kullanıyorum.
hepinize güzel cumartesiler =)
yaz için uygun olur diye düşündüm bilmiyorumkismileaaaa cok guzelmis..cok zarif duruyor
ben de sınav haftam diye yapamadım bakımımı,pazartesi yapıcam inşopuyorumnanaktanbende ptesi 2. uygulamayi yapicam..
persembe gunude kuru maya surucem zeytinyagiyla:)))
su dokulmesi bi dursaaaaaaaaa(( icim gidiyor banyodan sonra o saclari gorunce ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?