Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

plastik gibi duruyor canım pek güzel değil bence.
beyaz saat illa ki plastik gibi durur sankibilmiyorumkismile

saat güzel kkontesscim. aldıysan güle güle kullan :)

sedna'cım ben de babamı kaybetmiştim zorluğunu bilirim. Allah sabır versin.
henüz almadım bebeim ,ayırttım sadece:kedi:
senin de başın saolsun canım.

numaralı gözlüğüm olduğundan,güneş gözlüklerine uzaktan bakıyorum...
1tane aldım,o da numaralı oldu tabi...
her yeni gözlük bana normalinden bi kaç kat pahalıya mal olduğundan,zaaflığım var olamadan harcandı gözlük konusunda kaydirigubbakcemile3

sonunda gereken malzemeleri aldımmkaydirigubbakcemile5
saçım temiz olduğu için bugün yapmak istemiyorum yarın ilk kürümü yapıcamzemuszemus
saçlarım aslında belime yakın ama ben belimi geçsin istiyorum inş. bu kür sayesinde uzarboshayallersmile

cnm arakdaşın gerçekten şanslıymış ...aslında sorunlarımdan birini de tetikleyen unsurlardan biri galiba bu..yazık ki bikaç gün yanımda kalan oldu..ilk kalan bikaç kişi de akrabam zaten..sonra akrabalar gelip gitti o kadar....hala teyze yenge filan..annemin yanındaydı onlar..ben hep içime atmak zorunda kaldım..belki de bunu ilk defa dile getiricem..acımla tek başıma baş etmek zorunda kaldım.annemi kaybetmekten çok korktuğum için ona belli edemedim.iş yerinde belli edemedim..sarılıp destek alabileceğim kimseyi bulamadım..şehir dışından arkadaşlarım geldi sağolsunlar onlarda sabah geldi akşam gittiler..o kadar..
sözün kısası kendi kendime çabaladım.sanal alemde bile insanların destek vermesi o kadar moral verici bile..teşekkür ederim desteğinize.ALLAH razı olsun diyorum ezanlar okunurken

gnn86 teşekkür ederim seninde başın sağ olsun
saat güzelmiş..ya aslında Türkiye de marka takıntısı var firmalarda çok güzel kullanıyo bunu...dışarda çoğu ürün ucuz ama biz hala kaliteyi parayla ölçüyoruz..bu nedenle sınırın ötesine göre kaç kat pahalı..tüm fark ülkeye girince başlıyo..vergisi algısı yok bilmem ne karı yok bilmem ne masrafı...

kızlar en de tüm malzemeyı tamamladım
sarımsaklı sampuan haric:sinifsinif:
aktarda vardı kokladım sarımsak kokusu bellı belırsızdı
ama ıse yaramayabılır bosuna ugrasmıyım dıye almadım touchme mi ne oyle bı markaydı
300 ml 12.5 tl dedi
almadım
evde mecbur rendeleyıp yapıcaz
tutmayabılır dısardakı sampuan
yarın gezmeye gıdıyorum
pzt baslarım
kızlar lutfen basladıgımızda sacımızı arkadan resmını cekelım
sonra 3 ay sora yıne cekerız
bakalım uzuyor mu gercekten bızımkı de

kontescimmmmmmmmmmmmm

canim yaaaa dun done done gliss aradim ben burda bi cok yerde bulamadim en son buldum bi tane

ama pembesi degil sari gibi de degil o alacali bi renk var yaa hehe onun gibi ama kokusu asiri fena yaaaaaaaaaaaaa off dedim almadim valla

baska bi yere bakacagim artik umarim bulurum

bi de loreal elseve in gece yatarken kullaniyorsun hem yastikta iz falan yapmiyormus hem de sabah kalkinca yikaman falan gerekmiyormus ole bi urunu cikmis kokusu pek guzeldi onu mu alsam dedim sonra da dedim ki yok kontes gliss diye bagirmisti almayim simdi bunu o yuzden gliss alacagim insallah en kotu ihtimal bu ayin sonunda turkiyeye gidince ordan alirim artik

bu arada 5inci kurum bitti hala beklemedeyim

mayali sut hala devam :)))

bence de evde hazırla şampuanıyerimseniben
ben de arkadan çektim saçlarımı bakalım uzama olucak mı:Saruboceq:
yarın sabah ya da aklıma eserse bu gece yapabilirim kızlar ilk kürümükaydirigubbakcemile3

bemixle 1. uygulama
ratiopharmla 2. uygulama

toplam 3.uygulamami yapmis bulunmaktayim..Bemix cok guzel kokuyor bence surup gibibayanssulusmile

cnm yaaa almanyada yasiyomussun
bende avusturyadayim
bemixi nerden bulcam bi fikrin varmii bilmiyorumkismile
bide almancasini biliyosan söyler misin sana zahmet
badem yagi ve sinamekiyi bulabilirim büyük bi ihtimal ama bemix sorun

üff en kisa sürede bende baslicam bu sarimsakli sampuana
sonrada bemix ve sinamekiyi alabilirsem bu kürü uygulucam ins

kkontess saclarin harika olmus boshayallersmile
saclarim bu formülle istedigim uzunluga kavusursa ömrüm boyunca sana dua edicem valla:)

ay kıyamam ben sanaazemuszemus
deneseydin kuşum elseve in şeysiniii
burda görmedim ben,görsem denerdim kesin kaydirigubbakcemile3

saol canımopuyorumnanaktan
darısı başına inşş:Saruboceq:

ay kıyamam ben sanaazemuszemus
deneseydin kuşum elseve in şeysiniii
burda görmedim ben,görsem denerdim kesin kaydirigubbakcemile3

anamm canim yaa tuh bu mesajini gorsem direkt alirdim haaa kaydirigubbakcemile3 neyse o zaman ben bi daha bulursam hem onu alayim hem de glisss glisssss olumunekankayizsmile

bence de al bi dene...sonuçta önemli olan kokusu ve bakım yapması...bi de ben sarımsak 1 kere rendeledim..eğer güvendiğin bi marka bulursan yağını da kullanabilirsin bence..kullanacağım miktar şampuanı bi yere alıyorum sadece bikaç damla yağ katıyorum...ben bu şekilde yapıyorum.

8 hafta uyguladım şimdi ara verdim 2hafta yapmiycam.Ama hiç uzama olmadı bende düzleştirici kullandığım için mi bilmiyorum ama kuaförm saçını mı kestirdin kısalmş gibi dedi:sinifsinif: Çıtçıt saçlara devamm kurtuluşum yok bu ek saçlardanboshayallersmile

kızlar şuanda ilk kürüm saçımdahihoyyyt
yalnız saçıma sürerken zorlandım ben saçlarım ıslandı ama diplere iyice yediremiyorum gibi geldi siz nasıl uyguluyorsunuzfisfisfis
birde sizin bemixin içinden kırmak için bir parça çıktı mı çıkması gerekiyomuş sanırım bende çıkmadı annem eliyle kırdı ama ben kıramam ya korkarım:bbo:

Fıstıkcııım şuan saçlarım bone içerisinde bende deniyorum canım sositososito

bendekinden de öyle bir şey çıkmadı, çıkanı da duymadım ben ilk hafta kendi elimi ikinci hafta da komşumun elini kestikten sonra şöyle bi çare buldum : ceviz falan kırmak için havan gibi bir şey var bizde ama çok ağır öyle böyle değil. bemiksi yana doğru tutup üzerine vuruyorum hemen kırılıyor içindeki de dökülmüyor =)bayanssulusmile

benimde ilk denemem kırmak için kutusundan bişi çıkmadı elimle kırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…