beyaz saat illa ki plastik gibi durur sankibilmiyorumkismileplastik gibi duruyor canım pek güzel değil bence.
henüz almadım bebeim ,ayırttım sadece:kedi:saat güzel kkontesscim. aldıysan güle güle kullan :)
sedna'cım ben de babamı kaybetmiştim zorluğunu bilirim. Allah sabır versin.
sende benim gibisin demek ki :)))
bayılırım büyük saatlere ama bileklerim çok ince olduğu için emanet gibi durur hep :))
bende saat hastalığı vardır :)) gunes gözlüğü,saat,çanta zaafım var..durup durup gider saat alırım..annem çıldırıyor bu duruma tabiiki:))
fiyatı iyi geldi bana hayatım..yine sen bilirsin tabii..güzel saatmis ama..
canim basin sagolsun oncelikle..
benim en yakin arkadasim,kardesim de babasini kahbettiginde ayni senin gibiydi,calismiyordu o bi de butun gun evdeydi..bir aya yakin ben kaldim evlerinde sonra ben gittim baska arkadaslari kaldi ayni sekilde..bu sekilde atlatti..aslinda calisiyor olman iyi bir sey en azindan oyle ya da boyle vakit geciyor..aksamlari da gel hayatim buraya :)) bak bizler burdayiz :))) muhabbet ederiz..
fotografa ilgin varsa madem bence onun ustune git..fotografa bende basliycam para biriktirdigim an :) guzel bir makina alip guzel de bi kurs buldum ona yazilicam..muhtesem bir sey fotograf cekmek..at cantana makinani hergun yaninda bulunsun guzel sehler yakalaya yakalaya bir yerden baslamis olursun :))
kızlar en de tüm malzemeyı tamamladım
sarımsaklı sampuan haric:sinifsinif:
aktarda vardı kokladım sarımsak kokusu bellı belırsızdı
ama ıse yaramayabılır bosuna ugrasmıyım dıye almadım touchme mi ne oyle bı markaydı
300 ml 12.5 tl dedi
almadım
evde mecbur rendeleyıp yapıcaz
tutmayabılır dısardakı sampuan
yarın gezmeye gıdıyorum
pzt baslarım
kızlar lutfen basladıgımızda sacımızı arkadan resmını cekelım
sonra 3 ay sora yıne cekerız
bakalım uzuyor mu gercekten bızımkı de
bemixle 1. uygulama
ratiopharmla 2. uygulama
toplam 3.uygulamami yapmis bulunmaktayim..Bemix cok guzel kokuyor bence surup gibibayanssulusmile
kontescimmmmmmmmmmmmm
canim yaaaa dun done done gliss aradim ben burda bi cok yerde bulamadim en son buldum bi tane
ama pembesi degil sari gibi de degil o alacali bi renk var yaa hehe onun gibi ama kokusu asiri fena yaaaaaaaaaaaaa off dedim almadim valla
baska bi yere bakacagim artik umarim bulurum
bi de loreal elseve in gece yatarken kullaniyorsun hem yastikta iz falan yapmiyormus hem de sabah kalkinca yikaman falan gerekmiyormus ole bi urunu cikmis kokusu pek guzeldi onu mu alsam dedim sonra da dedim ki yok kontes gliss diye bagirmisti almayim simdi bunu o yuzden gliss alacagim insallah en kotu ihtimal bu ayin sonunda turkiyeye gidince ordan alirim artik
bu arada 5inci kurum bitti hala beklemedeyim
mayali sut hala devam :)))
cnm yaaa almanyada yasiyomussun
bende avusturyadayim
bemixi nerden bulcam bi fikrin varmii bilmiyorumkismile
bide almancasini biliyosan söyler misin sana zahmet
badem yagi ve sinamekiyi bulabilirim büyük bi ihtimal ama bemix sorun
üff en kisa sürede bende baslicam bu sarimsakli sampuana
sonrada bemix ve sinamekiyi alabilirsem bu kürü uygulucam ins
kkontess saclarin harika olmus boshayallersmile
saclarim bu formülle istedigim uzunluga kavusursa ömrüm boyunca sana dua edicem valla:)
ay kıyamam ben sanaazemuszemus
deneseydin kuşum elseve in şeysiniii
burda görmedim ben,görsem denerdim kesin kaydirigubbakcemile3
cnm yaaa almanyada yasiyomussun
bende avusturyadayim
bemixi nerden bulcam bi fikrin varmii bilmiyorumkismile
bide almancasini biliyosan söyler misin sana zahmet
badem yagi ve sinamekiyi bulabilirim büyük bi ihtimal ama bemix sorun
üff en kisa sürede bende baslicam bu sarimsakli sampuana
sonrada bemix ve sinamekiyi alabilirsem bu kürü uygulucam ins
kkontess saclarin harika olmus boshayallersmile
saclarim bu formülle istedigim uzunluga kavusursa ömrüm boyunca sana dua edicem valla:)
kızlar şuanda ilk kürüm saçımdahihoyyyt
yalnız saçıma sürerken zorlandım ben saçlarım ıslandı ama diplere iyice yediremiyorum gibi geldi siz nasıl uyguluyorsunuzfisfisfis
birde sizin bemixin içinden kırmak için bir parça çıktı mı çıkması gerekiyomuş sanırım bende çıkmadı annem eliyle kırdı ama ben kıramam ya korkarım:bbo:
kızlar şuanda ilk kürüm saçımdahihoyyyt
yalnız saçıma sürerken zorlandım ben saçlarım ıslandı ama diplere iyice yediremiyorum gibi geldi siz nasıl uyguluyorsunuzfisfisfis
birde sizin bemixin içinden kırmak için bir parça çıktı mı çıkması gerekiyomuş sanırım bende çıkmadı annem eliyle kırdı ama ben kıramam ya korkarım:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?