bendekinden de öyle bir şey çıkmadı, çıkanı da duymadımben ilk hafta kendi elimi ikinci hafta da komşumun elini kestikten sonra şöyle bi çare buldum : ceviz falan kırmak için havan gibi bir şey var bizde ama çok ağır öyle böyle değil. bemiksi yana doğru tutup üzerine vuruyorum hemen kırılıyor içindeki de dökülmüyor =)bayanssulusmile
benimde ilk denemem kırmak için kutusundan bişi çıkmadı elimle kırdım bende
kızlar sakın öyle kırıp kullanmayın..Allah korusun küçük bir parçası icine kaçar falan..
annem bıçakla hafif hafif o çizgili yerini kesti sonra hafifçe kırar gibi yaptı cat diye açıldı param parça da olmadı hiç..bıçakla deneyin:)
8 hafta uyguladım şimdi ara verdim 2hafta yapmiycam.Ama hiç uzama olmadı bende düzleştirici kullandığım için mi bilmiyorum ama kuaförm saçını mı kestirdin kısalmş gibi dedi:sinifsinif: Çıtçıt saçlara devamm kurtuluşum yok bu ek saçlardanboshayallersmile
düzleştiricidendir muhtemelen
ben kırk yılın başı maşa yapardım
onu da bıraktım
canım sonuçta saç yanıyorben de 2günde 1 düzleştiririm saçlarımı başka türlü bir şekle girmiyormafoldumben
ne yapsam ki şimdi düzleştirirsem uzamasını çok mu engeller:uhm:
canım sonuçta saç yanıyor
uzamasını engellemese bile uçlar yanık ve çatallı olunca kestirmene sebebiyet verecektir
dolaylı yoldan bi zararı var yani
hep söylediğim & önerdiğim gibi ;
saçlarınız müsaitese,yani küt filan değilse
geceden örün
sabah uyandığınızda,işe ya da okula giderken,açın örgüyü ve spreyleyin
ben öyle yapıyorum
hem doğal duruyor,hem kabarmıyor hem de ısıtıcılı şeylerle zarar görmemiş oluyor
çok güzel olmuşşşboshayallersmile
kalın kalın örüyosun sanırım dimi cnm çok beğendim benim de böyle olursa hiç uğraşmam düzleştiriciyle çok beğendimopuyorumnanaktan
saol canım
bir tane balık sırtı örüyorum işte kuzum
melik örmüyorum :kedi:
hımmm:1shok:
benim saçım hep salıktır cnm hiç anlamam ben saç şekillerindenbilmiyorumkismile
bikaçkere denemiştim öremedim ama şimdi video izledim denicem bakalım akşama hala kürlü dolaşıyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?