Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

anladım cnm demekki bemikste çıkmıyor:çok üzgünüm: ama genelde böyle ampullerde çıkıyormuşyerimseniben
o dediğinden bizde de vardı cnm ama şuanda plastik olanı var eskisini bulabilirsem evde onunla denerim ben de çünkü tehlikeli elle kırmak:bbo:

kızlar sakın öyle kırıp kullanmayın..Allah korusun küçük bir parçası icine kaçar falan..
annem bıçakla hafif hafif o çizgili yerini kesti sonra hafifçe kırar gibi yaptı cat diye açıldı param parça da olmadı hiç..bıçakla deneyin:)

sağol cnm haftaya öyle deneyim ben debayanssulusmile

düzleştiricidendir muhtemelen
ben kırk yılın başı maşa yapardım
onu da bıraktım

ben de 2günde 1 düzleştiririm saçlarımı başka türlü bir şekle girmiyormafoldumben
ne yapsam ki şimdi düzleştirirsem uzamasını çok mu engeller:uhm:
canım sonuçta saç yanıyor
uzamasını engellemese bile uçlar yanık ve çatallı olunca kestirmene sebebiyet verecektir
dolaylı yoldan bi zararı var yani

hep söylediğim & önerdiğim gibi ;
saçlarınız müsaitese,yani küt filan değilse
geceden örün
sabah uyandığınızda,işe ya da okula giderken,açın örgüyü ve spreyleyin
ben öyle yapıyorum
hem doğal duruyor,hem kabarmıyor hem de ısıtıcılı şeylerle zarar görmemiş oluyor

zaten kırık olan saç uzamaz bildiğim kadarıyla :/

ben saçımda kırık veya çatallaşma görürsem hemen koşar keserim ucundan =)

canım sonuçta saç yanıyor
uzamasını engellemese bile uçlar yanık ve çatallı olunca kestirmene sebebiyet verecektir
dolaylı yoldan bi zararı var yani

anladım cnm
düzleştirmekten başak çarem yok malesef çok şekilsiz saçlarım ne dalgalı ne düz:1no2:
böyle devam edeyim şimdilik uzamazsa başka bir yol düşünücem artık şekil vermek için

cnm bu gece saçımı örüp yatıcam bakalım sabah nasıl olucak beğenirsem böyle yaparım ben de kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…