dene bakalımmopuyorumnanaktan
kuaförde boyattım canımcnm bir de daha önce soruldumu bilmiyorum ama ilk sayfada 2. resimdeki saçlarının rengi ne acaba kuaförde mi boyattın kendin mi boyadın merak ettim:kedi:
kuaförde boyattım canım
dore altın kahve
kap çiçeği çikolatayı buyur gel , belki veririz naniknanikkaydirigubbakcemile3kkontess saçını istiyorum =)
kap çiçeği çikolatayı buyur gel , belki veririz naniknanikkaydirigubbakcemile3
kimisinde dökülme oluyor canımbenim saçlarım pek dökülmezdi amanedendir bilmem çok döküldü CADIARZU
hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullan =)
güle güle kullan bebeem :)))
ilk uygulamada ben 5 saat tuttum ve saclarım bu ara çok dökülüyor :)))
fikrimi kendimden örnekle vereyim;kızlar kafam çok karışık bana yardım ediiiiiiin((
ben uzun yıllar bakır kullandım sacımı,sonra sıkıldım ve kendi rengime(koyu kumralim) boyattim ustune de çok hafif sarı golge attırdım,ama belli belirsiz..saclarım omuzlarımın biraz altında..neyse uzun zamandır kuaforume gölgelerimi daha Sadi istediğimi söylüyordum ama o inatla yapmıyordu,sacın yanabilir ya da çok yıpranır diyodu anca sacını kut kestirirseniz yaparım diyordu..4 ay boyunca bana bunu dedi bende sacımı keseceği için yaptırmadım..sacımı kesme sebebi de altta hala bakırlar var,onları akıtmadı gerekiyor..neyse gecen hafta yine aynı mevzu açıldı ve bana,sacını 4 parmak kestirirsen bu işlemleri yaparım dedi..bende killandim açıkcası..uzun süre yapmam diye direnen adam bir anda dondü,ve benim asıl korktuğum kestirmek değil akıtmak..neyse dün izmirin ünlü kuaförlerinden birine gittim fon çektirmeye..orda anlattım neler yaptırdığımı ve ne yaptırmak istediğimi..bu arada gecen hafta sacımı kestirmistim kiriklari aldırdım yaklaşık 3-4 parmak kesti fakat sacımı uzattığımı bildigi için dümdüz kesti,makas izi var saçlarımda bilirsiniz çok çirkin dürüyor..neyse dünkü kuaföre anlattım derdimi,akitma yapmadan bu saçta neler yapabilirsiniz dedim,adam direk sen ne istersen yaparız dedi..baya sevindim tabii :)) neyse oturduk adamla konuştuk..ben sacımı uzatmaya çalıştığım için boya veya diplerden gölge yapmayız dedi,ucalarina daha açık krape gölge yaparız dedi sacınıza kısaltmadan katlı keseriz dedi..suanda eski gölgelerim baya uzadı ama çok belli belirsiz olduğu için abest durmuyor..bu işlemi yaptırırsam,dipler daha koyü uçlara dogru açık gölgelerim olacak ve yine uzun süre sacıma gölge boya vs yaptırmak zorunda kalmiycam..sacımın kalitesi hakkında da konuştuk ve gayet düzgün dedi..
simdiiiiiiiii ben ne yapıyım??eski kuaförüm evime cok yakın,bu yeniside yakın sayılır ama şimdi ben başka yere sacımı yaptırırsam eskisine gitmeye utanırım:))) annemde İstanbul a gittim orda yaptırdım dersin bosver diyor :)))) ne yapıyım sizce ya bilemedim..ama bir degisiklik istiyorum artık çok sıkıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?