Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess cnm ya ben bu sinameki ve bimexi cok zor bulurum
onlari bulana kadar sadece sarimsakli sampuanla yikasam sacimi bi faydasi olurmuu bilmiyorumkismile
sarımsaklı şampuanın etkisini daha çok gürleşme-dökülmeyi azaltma şeklinde gördüm ben
uzamaya bi artısı olmadı canım

off yaaa neyse artik burayi didik didik edip bulucam sinameki ve bimexi:)
kontesss saclarin cidden muhtesem olmus yaa
hep hayalimdeki uzunluk süper
10 numeroooooo:lepi:

saol kuşum ama bence kısa yaa:gitme:

kizz ne kisasiii
simdiye kadar böyle uzatmissin
o beyaz t-shirtlü fotoda harika
altinada yazmissin t-shitün bitimine kadar yolu var diye
sabirla bi o kadar daha uzatirsin bence zemuszemus
darisida basima insssss :Saruboceq:

kizz ne kisasiii
simdiye kadar böyle uzatmissin
o beyaz t-shirtlü fotoda harika
altinada yazmissin t-shitün bitimine kadar yolu var diye
sabirla bi o kadar daha uzatirsin bence zemuszemus
darisida basima insssss :Saruboceq:
eed orda güseldi ama şimdi ondan 4-5 cm kadar kısa
kırık aldırmıştım işte 1 ay 10 gün önce
hala kendine gelemedi saç klava:

kızlaar meraba :)

dün akşam 7. uygulamamı yaptım.bu kür+sarımsaklı zeytinyağını 8.5 saat beklettim. sarımsaklı zeytinyağını alnımın kenarında dökülen saçlar için kullanıyorum. 1 ay fln olmasına rağmen yeni saçlar çıktı diyebilirim.

bide uzamıyo falan diyodum ama bildiğin uzamış ya benim saçlarım. kontes kadar olmasada uzamış yani =) en kısa katım ensemin biraz aşağısına inmiş. omzuma gelsin rahat edicem :)

ayrıca bugün 2-3 haftadır ilk defa düzleştirdim acayip hacimli çok güzel saçlarım oldu. bu formüle bayılıyorum. herkese tavsiye ederim.

bende aman aman bi uzama olmadı ama saçlarım daha bakımlı ve hacimli.

kontesciğe tekrar teşekkürler :))

dilerim hepimizin saçı popişimize kadar uzar.

kızlar şu an saçımda maya z. yağı kürü var ve o da neeeee yaklaşık 3 hafta önce yaptığım sarımsaklı şampuanın kokusu hala kafamda ((Spora gidiyorum kokuyor okulda her yerde Sevgilim en sonunda dayanamadı sordu...Offffffffffffffff (((Valla bir daha sürersem tövbe (((

rica ederim canım,inşallahhh:Saruboceq:

kızlar sarımsagı sampuana eklemıycem
kokusu cıkmaz dıye korkuyorum
bır de saclarım uzun benım zaten belimin ortasını geciyor zaten de
hergün fön cekiyorum sarımsak kokarsa o kokuyla estire estire gezemem sokakta
badem yagının ıcıne rendeledım sarımsagı
bemiks, badem yagı-o otlu kaynatılmıs su karıstırıp surucem
normal sampuanla yıkıcam napim

dene bakalımmopuyorumnanaktan

cnm kendim başaramadım ama anneme ördürdüm saçımıkaydirigubbakcemile5
niye ördürmüyomuşum dedim daha önce sevdim bu saçı :1rolleyes:

videolar nerde?saç örme ile ilgili varmı video bilmiyorumkismile

cnm ben başka bi siteden izledim video nette balık sırtı saç nasıl örülür yazarsan çıkıyoryerimseniben

cnm ben de saçımı boyatmayı düşünüyorum izmirdeymişsin eğer boyatırsan ve beğenirsen burdan hangi kuaför olduğunu söylersen sevinirimopuyorumnanaktan

ben yaklaşık 1.5 2 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve başka şampuanla hiç yıkamıyorum koku olmuyor hiç cnm sadece kuruyana kadar oluyor sonra yok oluyor belki saçtan saça farkediyordur:sm_confused:

alacagim insallah canim en kisa zamanda ama sarimsakli seylere girmiyorum benn sacimin Allahtan dokulme sorunu yok gur hem de sac falan cikmasini istedigim bi yeri de yok bi de eskiden beri sarimsakla aramiz iyi olmadi tovbeliyim de ben hehehe o yuzden

1-sinamekili kur

2-maya sut

3-gliss

4- bi de o dedigim urun hadi bakalim

5- aa bi de maya zeytinyagi ama bayaa oldu yapmayali aslinda yapsam degil mi bu hafta bi gun insallah boshayallersmile

@kontescigimmmmmm masallah yaaaaaa saclara bak benim o kadar olsa ben daha bi sey istemem ki boshayallersmile

saçın gerçekten çok uzamış bu arada ikinci resimdeki saç rengin nedir acaba. tam da boyatmak istediğim renk. saçım kahveye yakın kumral şuanda. umarım tek seferde elde edebilirim.

kızlar sarımsagı badem yagına rendeledım
o yagı kullandım karısımda, aman odanızda surmeye kalkmayın damlıyor
ve ustunuze eskı bısı gıyın cunku akıyor
ben ıgnesız enjektorle surdum sac dıplerıne
4 kez sampuanladım ve su an koku yok
sarımsaklı sampuan ısıne gırmedıgım ıcın cok mutluyum
bence boyle de oldu

canım gecen hafta uçlardan baya aldırdım zaten,şimdi hiç kırık yok sacımda..yanma riskide yok bu yüzden..zaten yaptirmayi düşündüğüm yer yanma riski olsaydı böyle bir teklif yapmazdi..o konuda bir tereddütüm yok..zaten 3-4 aydır dinlenik sacım :) ben yaptırsam mı yaptirmasam mı diye beynimi yiyorum :)

maya ve zeytin yağı kurunu bı anlatırmışım canım ya..
kaç ölçek koyuyorsun ne kadar bekletiyorsun falan..bende yapmak istiyorum onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…