sarımsaklı şampuanın etkisini daha çok gürleşme-dökülmeyi azaltma şeklinde gördüm benkkontess cnm ya ben bu sinameki ve bimexi cok zor bulurum
onlari bulana kadar sadece sarimsakli sampuanla yikasam sacimi bi faydasi olurmuu bilmiyorumkismile
saol kuşum ama bence kısa yaa:gitme:off yaaa neyse artik burayi didik didik edip bulucam sinameki ve bimexi:)
kontesss saclarin cidden muhtesem olmus yaa
hep hayalimdeki uzunluk süper
10 numeroooooo:lepi:
saol kuşum ama bence kısa yaa:gitme:
eed orda güseldi ama şimdi ondan 4-5 cm kadar kısakizz ne kisasiii
simdiye kadar böyle uzatmissin
o beyaz t-shirtlü fotoda harika
altinada yazmissin t-shitün bitimine kadar yolu var diye
sabirla bi o kadar daha uzatirsin bence zemuszemus
darisida basima insssss :Saruboceq:
eed orda güseldi ama şimdi ondan 4-5 cm kadar kısa
kırık aldırmıştım işte 1 ay 10 gün önce
hala kendine gelemedi saçklava:
kızlaar meraba :)
dün akşam 7. uygulamamı yaptım.bu kür+sarımsaklı zeytinyağını 8.5 saat beklettim. sarımsaklı zeytinyağını alnımın kenarında dökülen saçlar için kullanıyorum. 1 ay fln olmasına rağmen yeni saçlar çıktı diyebilirim.
bide uzamıyo falan diyodum ama bildiğin uzamış ya benim saçlarım. kontes kadar olmasada uzamış yani =) en kısa katım ensemin biraz aşağısına inmiş. omzuma gelsin rahat edicem :)
ayrıca bugün 2-3 haftadır ilk defa düzleştirdim acayip hacimli çok güzel saçlarım oldu. bu formüle bayılıyorum. herkese tavsiye ederim.
bende aman aman bi uzama olmadı ama saçlarım daha bakımlı ve hacimli.
kontesciğe tekrar teşekkürler :))
dilerim hepimizin saçı popişimize kadar uzar.
düzleştiricidendir muhtemelen
ben kırk yılın başı maşa yapardım
onu da bıraktım
Tüh yaa daha yapamıycam mecbur kürü çnkü fön ve düzleştici mutlaka gerekli saçıma
dene bakalımmopuyorumnanaktan
videolar nerde?saç örme ile ilgili varmı video bilmiyorumkismile
kızlar kafam çok karışık bana yardım ediiiiiiin((
ben uzun yıllar bakır kullandım sacımı,sonra sıkıldım ve kendi rengime(koyu kumralim) boyattim ustune de çok hafif sarı golge attırdım,ama belli belirsiz..saclarım omuzlarımın biraz altında..neyse uzun zamandır kuaforume gölgelerimi daha Sadi istediğimi söylüyordum ama o inatla yapmıyordu,sacın yanabilir ya da çok yıpranır diyodu anca sacını kut kestirirseniz yaparım diyordu..4 ay boyunca bana bunu dedi bende sacımı keseceği için yaptırmadım..sacımı kesme sebebi de altta hala bakırlar var,onları akıtmadı gerekiyor..neyse gecen hafta yine aynı mevzu açıldı ve bana,sacını 4 parmak kestirirsen bu işlemleri yaparım dedi..bende killandim açıkcası..uzun süre yapmam diye direnen adam bir anda dondü,ve benim asıl korktuğum kestirmek değil akıtmak..neyse dün izmirin ünlü kuaförlerinden birine gittim fon çektirmeye..orda anlattım neler yaptırdığımı ve ne yaptırmak istediğimi..bu arada gecen hafta sacımı kestirmistim kiriklari aldırdım yaklaşık 3-4 parmak kesti fakat sacımı uzattığımı bildigi için dümdüz kesti,makas izi var saçlarımda bilirsiniz çok çirkin dürüyor..neyse dünkü kuaföre anlattım derdimi,akitma yapmadan bu saçta neler yapabilirsiniz dedim,adam direk sen ne istersen yaparız dedi..baya sevindim tabii :)) neyse oturduk adamla konuştuk..ben sacımı uzatmaya çalıştığım için boya veya diplerden gölge yapmayız dedi,ucalarina daha açık krape gölge yaparız dedi sacınıza kısaltmadan katlı keseriz dedi..suanda eski gölgelerim baya uzadı ama çok belli belirsiz olduğu için abest durmuyor..bu işlemi yaptırırsam,dipler daha koyü uçlara dogru açık gölgelerim olacak ve yine uzun süre sacıma gölge boya vs yaptırmak zorunda kalmiycam..sacımın kalitesi hakkında da konuştuk ve gayet düzgün dedi..
simdiiiiiiiii ben ne yapıyım??eski kuaförüm evime cok yakın,bu yeniside yakın sayılır ama şimdi ben başka yere sacımı yaptırırsam eskisine gitmeye utanırım:))) annemde İstanbul a gittim orda yaptırdım dersin bosver diyor :)))) ne yapıyım sizce ya bilemedim..ama bir degisiklik istiyorum artık çok sıkıldım..
kızlar şu an saçımda maya z. yağı kürü var ve o da neeeee yaklaşık 3 hafta önce yaptığım sarımsaklı şampuanın kokusu hala kafamda((Spora gidiyorum kokuyor okulda her yerde Sevgilim en sonunda dayanamadı sordu...Offffffffffffffff (((Valla bir daha sürersem tövbe (((
bence de al bi dene...sonuçta önemli olan kokusu ve bakım yapması...bi de ben sarımsak 1 kere rendeledim..eğer güvendiğin bi marka bulursan yağını da kullanabilirsin bence..kullanacağım miktar şampuanı bi yere alıyorum sadece bikaç damla yağ katıyorum...ben bu şekilde yapıyorum.
fikrimi kendimden örnekle vereyim;
sarı olan saçımı sıkıldığım için kahve altına çevirttim
uçlar yandı
6-7 cm lik kestirmek zorunda kaldım
1ay 10 gün geçti ve ben halaa boyatmadan önceki uzunluğuna ulaşmış değilim...
yani ; eğer renkte değişim istiyorsan,uzama isteğinden ödün vermen gerekiyor
seçim senin yerimseniben
kızlar şu an saçımda maya z. yağı kürü var ve o da neeeee yaklaşık 3 hafta önce yaptığım sarımsaklı şampuanın kokusu hala kafamda((Spora gidiyorum kokuyor okulda her yerde Sevgilim en sonunda dayanamadı sordu...Offffffffffffffff (((Valla bir daha sürersem tövbe (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?