kızlar sarımsagı badem yagına rendeledım
o yagı kullandım karısımda, aman odanızda surmeye kalkmayın damlıyor
ve ustunuze eskı bısı gıyın cunku akıyor
ben ıgnesız enjektorle surdum sac dıplerıne
4 kez sampuanladım ve su an koku yok
sarımsaklı sampuan ısıne gırmedıgım ıcın cok mutluyum
bence boyle de oldu
loading canım yaptırırsam Alemdar a yaptiricam..Göztepe'ye yeni bir şube acmışlar orayla konuştum..bugün eğer gidebilirsen Agora daki osca yla da gorusucem..ama büyük ihtimal Alemdar a yaptırırım..ben alemdar a çok sık gitmem aslında ama cok güvenirim..arkadas gazına gelip sacımı mahvettigim çok olmuştur benim,kurtarmak için hep Alemdar a gitmisimdir :) adamlar islerini gercekten güzel yapıyor..ama çok pahalı..tek problem o..ama ona da katlanırım artık tek sefer için..
kızlar suan çok kafam bozuk!!!
birazdan gidip yaptiricam sacımı!!ne yapcaklarsa yapsınlar da keyfim yerine gelsin biraz!!!
bu erkek milletinin beyninde bazı parçalar eksik artık buna gönülden inanıyorum!!!!
saol bebeimm ,darısı başınaaopuyorumnanaktanalacagim insallah canim en kisa zamanda ama sarimsakli seylere girmiyorum benn sacimin Allahtan dokulme sorunu yok gur hem de sac falan cikmasini istedigim bi yeri de yok bi de eskiden beri sarimsakla aramiz iyi olmadi tovbeliyim de ben hehehe o yuzden
1-sinamekili kur
2-maya sut
3-gliss
4- bi de o dedigim urun hadi bakalim
5- aa bi de maya zeytinyagi ama bayaa oldu yapmayali aslinda yapsam degil mi bu hafta bi gun insallah boshayallersmile
@kontescigimmmmmm masallah yaaaaaa saclara bak benim o kadar olsa ben daha bi sey istemem ki boshayallersmile
benim de çok ince bebikimmhayırlı olsun bacım pek de güzelmiş güle güle kullan..aman pek severim saatleri.bi süür var.bi de eeskiler var.kordonları yok.boncuktan filan cici cici kordon yapacam ben onlara onları da koyacam kenara..aslında atacam demek daha doğru..hiç takmıyorum saat.olanlar da orda burda işe..ama hala gözüm saatlerde ..ben bu tarz takamıyorum ama ayarlamalı olacak kordonu..bileklerim çok ince yüzük saat filan olmuyo bana :çok üzgünüm:
dore altın kahve canımsaçın gerçekten çok uzamış bu arada ikinci resimdeki saç rengin nedir acaba. tam da boyatmak istediğim renk. saçım kahveye yakın kumral şuanda. umarım tek seferde elde edebilirim.
kızlar suan çok kafam bozuk!!!
birazdan gidip yaptiricam sacımı!!ne yapcaklarsa yapsınlar da keyfim yerine gelsin biraz!!!
bu erkek milletinin beyninde bazı parçalar eksik artık buna gönülden inanıyorum!!!!
eed kesinlikle ayrı dünya insanıyız:sm_confused:kızlar suan çok kafam bozuk!!!
sevgilimle kavga ettim soluğu kuaförde aldım:))) paketli şimdi kafam :))) şimdiden yüzüm gülmeye başladı :)))))
cnm neden yapamiyosunki kürü bilmiyorumkismile
hayırlı olsun şimdiden saçların cnmopuyorumnanaktan
saçlarının boyu ne kadar ve ne kadara boyattın söyleyebilirmisin:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?