Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

loading canım yaptırırsam Alemdar a yaptiricam..Göztepe'ye yeni bir şube acmışlar orayla konuştum..bugün eğer gidebilirsen Agora daki osca yla da gorusucem..ama büyük ihtimal Alemdar a yaptırırım..ben alemdar a çok sık gitmem aslında ama cok güvenirim..arkadas gazına gelip sacımı mahvettigim çok olmuştur benim,kurtarmak için hep Alemdar a gitmisimdir :) adamlar islerini gercekten güzel yapıyor..ama çok pahalı..tek problem o..ama ona da katlanırım artık tek sefer için..

ha bu arada fikir veren kızçelere çok mercii
saati aldım bugün :dance:

hayırlı olsun bacım pek de güzelmiş güle güle kullan..aman pek severim saatleri.bi süür var.bi de eeskiler var.kordonları yok.boncuktan filan cici cici kordon yapacam ben onlara onları da koyacam kenara..aslında atacam demek daha doğru..hiç takmıyorum saat.olanlar da orda burda işe..ama hala gözüm saatlerde ..ben bu tarz takamıyorum ama ayarlamalı olacak kordonu..bileklerim çok ince yüzük saat filan olmuyo bana :çok üzgünüm:

4 sampuan mı yaptın??
tatlım 4 sampuan çok ne yaptın sen..ben kontesin kuru yaptığımda bile tek sampuan yapıyorum..bemixin kokusu kalıyor ama o da çok aman aman çirkin bir kökü değil zaten..bu kadar çok sampuan sacını kurutur yıpratır..2 den fazla yapma..zaten bakım yapıyorsun,bir sampuan yapman yeter..diğer türlü bakımın da bir anlamı olmaz..ben kuaför de maske yaptırdığımda kuaför de az yıkıyor sacı..sonra da 2 gün yıkama diyor..o bakım ise yarasın diye..

hmm anladım cnma.s
göztepe bana uzak ben bucadayım hergün okula bornovaya gidiyorum bu bölgelerden daha iyi olur bnm için ben de şirinyerdeki nerdeyse her kuaförde saçımı kestirdim ve hiç memnun kaldığım olmadı cnm:sinifsinif:
çok riskli bu kuaför işi ilk defa boyatıcam çok korkuyorum pişman olmaktan cnm bide kötü olursa bunalıma girerim heradeeyvahedigeldismile

kızlar suan çok kafam bozuk!!!
birazdan gidip yaptiricam sacımı!!ne yapcaklarsa yapsınlar da keyfim yerine gelsin biraz!!!
bu erkek milletinin beyninde bazı parçalar eksik artık buna gönülden inanıyorum!!!!

ya kızlar benim yarıda kalan röfleler üstüne boya yapmıştım koyu renk şimdi saçlarımı topluyorum ertesi gün bir açıyorum böyle yapışmışlar birbirilerine sanki kötü duruyor röfle görünürken en azından inceltili kısaımlar belliydi şimdi koyu olunca sanki kendi saçımda çok sağlıksız gözüküyor yaa napcam ben...sanki çok söndü saçlarım kestirdiğimden beri az geliyorlar gözüme off

birazdan gidip yaptiricam sacımı!!ne yapcaklarsa yapsınlar da keyfim yerine gelsin biraz!!!
bu erkek milletinin beyninde bazı parçalar eksik artık buna gönülden inanıyorum!!!!

ne oldu ki canım:1shok:

saol bebeimm ,darısı başınaaopuyorumnanaktan
her ne kadar uzunluğundan %100 memnun olmasam da,duruşlarını endamlarını seviyorum:kedi:

benim de çok ince bebikimm
bi sürü parça çıkarttırıyorum saatlerin kayışlarından kaydirigubbakcemile3 anca oluyorlar...
eskiden ben de saat takmazdım ama bi saatim var,resmen aşık olduğum...
bana saat takmayı o saatim sevdirdi:kedi:

hem eksik hem olanlar sağlam değil.. alsanaalsanasmile

eed kesinlikle ayrı dünya insanıyız:sm_confused:

cnm neden yapamiyosunki kürü bilmiyorumkismile

Canım çünkü 8 hafta uyguladım ve hiçbi etkisi olmadı uzama konusunda.Moralim bozuldu.düzleştirici yapıyorum saç yanıyo haliyle sağlıklı olmuyo uzayamıyo kürde etki etmiyo bu yüzden.

hayırlı olsun şimdiden saçların cnmopuyorumnanaktan
saçlarının boyu ne kadar ve ne kadara boyattın söyleyebilirmisin:kedi:

sagol hayatım..
saçlarımın boyu omuzlarımın biraz altına kadar..koltuk altimla omuz arasında :)))
çok çok coooooook güzel bı gölge yaptırdım,katlı da kesim yaptırdım Alemdar a gittim ve 100tl verdim..açıkcası ben 200-250 diye düşünüyordum..Alemdar kazik diye tabir ettigimiz cinsten :) ama değilmiş..100 bana normal geldi açıkcası..ve inan o kadar güzel ve doğal oldu ki..kesimi de muhteşem..adamlar gercekten isini iyi yapıyor..ve ben hiç bir şey demedim kendi yaptı herseyi..kesinlikle tavsiye ederim..eğer yolun düşerse Göztepe dekine mutlaka yaptir..

2. uygulamamı yapıyorum suan :))) biraz geciktim,12 ye kadar tutabilicem anca..tam 4 saat..
ben sacını uzatmaya calistikca sacını kestirir oldum :))) nasıl is bu ya :))) ama artık bitti ne kesim ne boya gölge..hiç bir şey yaptirmiycam :))))

gölge yaptırdım öyle diplerden yapmadı..uzatıyorum saçlarımı dedim her ay gelip dipleriyle ugrasamam dedim rengini de ona göre doğal yaptı bı de diplerden yol yol yapmadı..
bu yüzden mı sordun sen?
yanlış bı şey mı yaptın yoksa bacım?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…