Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cekhucum bu alemdar göztepeden başka nerde var bliyomusun?güle güle uzat bebişim
çok merak ettim saçını canım ya foto ekleyebilirmisin?

hayırlı olsun canımm
rahatlamışsındır,iyi gelmiştirzemuszemus
sinameki saç renginde değişim yapabiliyor
ondan demiş olabilir neden hemen bakım yaptın diye
azıcık renginin tadını çıkar diyee

elimde kalan son bemixi bitirmek için bi kür daha yaptım bugün.. içine badem yağından başka evdeki hint yağı ve sarımsak yağını da koydum sırf evdekiler bitsin diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cekhucum bu alemdar göztepeden başka nerde var bliyomusun?güle güle uzat bebişim
çok merak ettim saçını canım ya foto ekleyebilirmisin?

turk kolejinin karşısında var asıl yeri orası zaten..
ah be canım hiç aklıma gelmedi foto eklemek şimdide kur var sacımda..

konteeeeeeeeeeeeeesssss rengi bozar mı kız buuuuuuuuuuuuuuu Allah iyiliğini versin şimdi mı söylenir kız buuuuuuuu (((((((((((

herkeste olmuyor,bazısında oluyor
bende olmamıştı mesela...
zaten 1 uygulamada olmuyor o değişim
bi kaç uygulamadan sonra görülüyor

maya ve zeytin yağı kurunu bı anlatırmışım canım ya..
kaç ölçek koyuyorsun ne kadar bekletiyorsun falan..bende yapmak istiyorum onu..

canım valla ben göz kararı zeytinyağını ve yine yarım paket toz mayayı ısıttım şöyle hemencicik sonra sürdüm 2 saat kadar bekletti,m tatlım :)Valla çok iyi geliooo :)

sağol cnm bilgi içinopuyorumnanaktan
benim saçlarım sırtımın ortasında belime yakın birde sadece uçlarından kırıkları aldırmayı planlıyorum bornovada bir tanıdık varmış ona gitmeyi planlıyorum ama adını bilmiyorum şuanda
saçlarım koyu kumral(çocukken sarıymış hala dipleri sarı çıkar)
hiç boya yaptırmadım beyaz tenli ve koyu yeşil gözlüyüm

bu resimdeki rengi istiyorum ilk seferde tutar mı ve sizce bana yakışırmı kızlar çok kararsızım ilk kez boyatıcam korkuyorum kötü olmasındaneyvahedigeldismile

kontescim problem yok :))) saclarım hala aynı renk :)))))))

Cuma gunü de maya ve zeytinyağını yapicam..uçları çok kuru saçlarımın belki kuruluga da iyi gelir?

loading canım ben uzun yıllar boya yaptırmış biri olarak sana tavsiyem; boya isine girme..suanki aklım olsa asla boyatmazdim sacımı..hele hele kızıl tonlarında..boya sacı çok yıpratıyor,suan sacların kim bilir ne kadar sagliklidir..o günleri mumla arıyorum inan..

sevindim cnm saçlarına bişey olmamasınakaydirigubbakcemile5
cnm çok çok sağlık diyemem düzleştirici çok kullanıyorum ben:sinifsinif:
herkes öyle diyor ama yaptırmayınca da insanın içinde heves kalıyor:çok üzgünüm:
geçen yaz da bi heveslendim vazgeçtim sonra ama yaptırmadıkça nasıl olurdu fln düşünücem:çok üzgünüm:
kızıl çok zor biliyorum çevremde boyatan çok var akıyor ve kestirmeden saçtan yokolmuyor:bbo:
ama çok hoşuma gitti bu renk off çok kararsızımeyvahedigeldismile

gerçi gösterdiğin renkte kızıl yok ama yinede sacının kalitesini bozma..
benim eskiden saclarım kontesin 2. fotosundaki kadar uzun ve çok gurdu..bı eski halımı bı de şimdiki halimi görmeni çok isterdim..duşun o kadar uzun saca asla krem kullanmazdim kendiliğinden acilirdi saclarım..((((((( bı de şimdiki halime bak,sac bakımından kafayı yemiş durumdayım..

hmm anladım cnm çok haklısın aslında ben hiç bakım yapmam saç kremi de sürmem düşününce çok olmasa bile sağlıklı saçlarım varbilmiyorumkismile
benim saçlarım hiç gür değildir cnm ya çok özeniyorum gür saçlılara sarımsaklı şampuan kullanıyorum bakalım inş. işe yarar:Saruboceq:
bi yanım pişman olcaksın diyo bi yanım da denemeden bilemezsin diyo
memleket meselesi sanki nasıl taktıysamkaydirigubbakcemile3
peki sence boyatır ve bu saçtan hoşlanmazsam kendi rengime dönebilirmiyim cnm ya da açık kumrala fln

eed cnm ii gelir

valla canım bana donebilirsin dediler gaza getirdiler ha dondüm donmesine de ama sac falan kalmadı..annem hala laf soyler :) mahvettin güzelim saclarını diye..6 yıldır bıkmadan bu lafı söylüyor çünkü çok haklı(( ben bu ise golgeyle başladım :) sonra hızımı alamadım boya yaptırdım..bak gölge için aynı şeyi diyemiycem,ben bı zararını görmedim,kendi sac rengine yakın bir renk yaptırdığın sürece :) platinden bahsetmiyorum :) normal bı sarı gölge benim sacıma hiç zarar vermemişti mesela..ama ne zaman ko boya yaptirdiiiiiim....onunda sebebi; boya yaptırdığında her ay diplerin çıkacağı için o işlemi yaptırmak zorundasın,yani her ay saclarina o kimyasalı sürmek zorundasin..onun zararını sana söyle anlatiyim; o boya bir,sac derini accayip kasindiriyor(çünkü hafif hafif yanıyor) iki,kokusundan bahsetmek bile istemiyorum genzin yanıyor resmen..gözlerim bile yanıyordu..inan abartmıyorum..yani böyle güçlü bir kimyasalı her ay sacına sürmen lazım..benim kızılı her ay sadece dip boya yapamıyorlardı çünkü tutturamiyorlardi ve bu yüzden ben her ay sacımı komple boyatiyordum..kökten uca..artık sen duşun..
ben sacım kaliteli,gür diye şımardım resmen..amaan benim sacım sağlam bir şey olmaz diye..ama şimdi sikiysa o banyoda krem kullanma bakalım açabiliyormusun sacı :))) icinde kalması konusunda haklisin bende aynı senin gibi oldugum için yaptırdım zaten :) ama keske yaptirmasaydim..gölge attır biraz?hem degisiklik olur hem de çok fazla yıpratmamış olursun??

kontescim malum bu anlattığım sebeplerden ötürü ve bugünkü gölge de tabiikide sac uçlarımı felaket kuruttu..bu zeytinyağı ve mayayı en kısa sürede yapicam :) ya bu kuru maya nerden alınır ya?aktardan mı?

cnm şuanda gözüm çok korktu boyadan diyebilirimeyvahedigeldismile
ben gölge sevmiyorum tek renk olsun istiyorum cnm sadece uçları açtıranlar da var mesela diplerle uğraşmak zorunda kalmıyorlar ama ne bileyim hoşuma gitmiyor.
çünkü sırf boyamış olmak için boyamak istemiyorum bu rengi gördüm ve çok beğendim o yüzden heves kalmasın içimde diye istiyorum:kedi:
ama tekrardan düşünmeye karar verdim cnm biraz daha araştırayım fln öyle karar vereyim
çok teşekkürler verdiğin bilgiler için inan çok yardımın oldu bana cnmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canim almedarda kime kestiriyorsun?? Ali alemdarami birde kardesi var galiba hangisi en iyi???
Nerdekine gidiyorsun bir kac dükkanlari var bildiigm kadar alsancak göztepe ......
Bilgi verirsen sevinirim, iyi sac kesimi ve iyi gölge veya balyaj atan birine ihityacim var.
tskler.

ne demek canım yaa :)))) bu konuda uzman oldum artık :)))
ya o kadar da gozun korkmasın..bakma ben 6 yıl sac boyattım :) yanı bu kadar olumsuzluk saymama ragmen bıle bıle yaptırdım..suan kı durumunu da yıne ben yaptım :) 6 ay once sacımı kendı rengıme boyatmıstım eger sacmalayıp golge yaptırmasaydım,bugun sınırlenıp yıne golge yaptırmasaydım saclarım yıne toparlardı kendını..boya yaptırmayı dusundugun yerle konus,bu rengı ıstıyorum de fakat her ay komple boya ıstemıyorum sadece dıp yaptırmak ıstıyorum de bu mumkun mu de..eger sadece dıp yaptırısan yıne sorun olacagını sanmıyorum..ben dedıgım gıbı her ay sıfırdan boya yaptırır gıbı boyattıgım ıcın sacımı tabııkıde yıprandı..yanı bunları sor..eskı rengıme donebılırmıyım rahatca de..onlar sana daha ıyı bılgı verecektır ben sımdı pısman oldugum ıcın boyle konusuyorum yoksa 6 sene boyatırmıydım sacımı?tek problem sacının kalıtesını asla bozma..ıyı dusun

ben alemdar a gıtmem aslında ama saclarım cok yıprandıgı ıcın guvenılır bır yer olsun dedım ve goztepedekı yenı subesıne gıttım..sacımı yapan cocugun adını sormak ınan aklıma gelmedı,sıkıntıdan patladım cunku :) Alı ordaydı ama bugun..ılk o ılgılendı zaten onunla karar verdık ne yapacagımıza..golgeyı ve kesımı baskası yaptı..ama adını ınan sormadım

Memnunmusun rengden ve kesimden????
Önemli olan bu zaaten.
Daha önce kime gidiyordun?
Oscavip de iyi diyorlardi annemle gittik berbat bir kesim yaptilar annem resmen sacma birsey cikti ortaya.
Yani illa nam var diye iyi yapmiyorlar herzaman herseyi, ama Almedarda hep iyi seyler duydum.
Kesim kaca yapiyor?
Boya kaca?

tamam cnm çok sağolopuyorumnanaktan
iyice araştırayım öyle karar vereyim kaydirigubbakcemile5
bir de şirinyerde jaleyi biliyormusun cnm saç kestirmiştim çok sevmemiştim ama yıllar oldu yani boyada iyimidir kiCADIARZU
sitesine baktım dip boya, röfle ve balyajın fiyatı var ama tam boya yazmıyor saçın boyuna, boyanın rengine göre değişiyor heraldefisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…