hayırlı olsun canımmgölge yaptırdım öyle diplerden yapmadı..uzatıyorum saçlarımı dedim her ay gelip dipleriyle ugrasamam dedim rengini de ona göre doğal yaptı bı de diplerden yol yol yapmadı..
bu yüzden mı sordun sen?
yanlış bı şey mı yaptın yoksa bacım?:)
cekhucum bu alemdar göztepeden başka nerde var bliyomusun?güle güle uzat bebişim
çok merak ettim saçını canım ya foto ekleyebilirmisin?
herkeste olmuyor,bazısında oluyorturk kolejinin karşısında var asıl yeri orası zaten..
ah be canım hiç aklıma gelmedi foto eklemek şimdide kur var sacımda..
konteeeeeeeeeeeeeesssss rengi bozar mı kız buuuuuuuuuuuuuuu Allah iyiliğini versin şimdi mı söylenir kız buuuuuuuu(((((((((((
maya ve zeytin yağı kurunu bı anlatırmışım canım ya..
kaç ölçek koyuyorsun ne kadar bekletiyorsun falan..bende yapmak istiyorum onu..
sagol hayatım..
saçlarımın boyu omuzlarımın biraz altına kadar..koltuk altimla omuz arasında :)))
çok çok coooooook güzel bı gölge yaptırdım,katlı da kesim yaptırdım Alemdar a gittim ve 100tl verdim..açıkcası ben 200-250 diye düşünüyordum..Alemdar kazik diye tabir ettigimiz cinsten :) ama değilmiş..100 bana normal geldi açıkcası..ve inan o kadar güzel ve doğal oldu ki..kesimi de muhteşem..adamlar gercekten isini iyi yapıyor..ve ben hiç bir şey demedim kendi yaptı herseyi..kesinlikle tavsiye ederim..eğer yolun düşerse Göztepe dekine mutlaka yaptir..
kontescim problem yok :))) saclarım hala aynı renk :)))))))
Cuma gunü de maya ve zeytinyağını yapicam..uçları çok kuru saçlarımın belki kuruluga da iyi gelir?
loading canım ben uzun yıllar boya yaptırmış biri olarak sana tavsiyem; boya isine girme..suanki aklım olsa asla boyatmazdim sacımı..hele hele kızıl tonlarında..boya sacı çok yıpratıyor,suan sacların kim bilir ne kadar sagliklidir..o günleri mumla arıyorum inan..
gerçi gösterdiğin renkte kızıl yok ama yinede sacının kalitesini bozma..
benim eskiden saclarım kontesin 2. fotosundaki kadar uzun ve çok gurdu..bı eski halımı bı de şimdiki halimi görmeni çok isterdim..duşun o kadar uzun saca asla krem kullanmazdim kendiliğinden acilirdi saclarım..((((((( bı de şimdiki halime bak,sac bakımından kafayı yemiş durumdayım..
eed cnm ii gelirkontescim problem yok :))) saclarım hala aynı renk :)))))))
Cuma gunü de maya ve zeytinyağını yapicam..uçları çok kuru saçlarımın belki kuruluga da iyi gelir?
loading canım ben uzun yıllar boya yaptırmış biri olarak sana tavsiyem; boya isine girme..suanki aklım olsa asla boyatmazdim sacımı..hele hele kızıl tonlarında..boya sacı çok yıpratıyor,suan sacların kim bilir ne kadar sagliklidir..o günleri mumla arıyorum inan..
valla canım bana donebilirsin dediler gaza getirdiler ha dondüm donmesine de ama sac falan kalmadı..annem hala laf soyler :) mahvettin güzelim saclarını diye..6 yıldır bıkmadan bu lafı söylüyor çünkü çok haklı(( ben bu ise golgeyle başladım :) sonra hızımı alamadım boya yaptırdım..bak gölge için aynı şeyi diyemiycem,ben bı zararını görmedim,kendi sac rengine yakın bir renk yaptırdığın sürece :) platinden bahsetmiyorum :) normal bı sarı gölge benim sacıma hiç zarar vermemişti mesela..ama ne zaman ko boya yaptirdiiiiiim....onunda sebebi; boya yaptırdığında her ay diplerin çıkacağı için o işlemi yaptırmak zorundasın,yani her ay saclarina o kimyasalı sürmek zorundasin..onun zararını sana söyle anlatiyim; o boya bir,sac derini accayip kasindiriyor(çünkü hafif hafif yanıyor) iki,kokusundan bahsetmek bile istemiyorum genzin yanıyor resmen..gözlerim bile yanıyordu..inan abartmıyorum..yani böyle güçlü bir kimyasalı her ay sacına sürmen lazım..benim kızılı her ay sadece dip boya yapamıyorlardı çünkü tutturamiyorlardi ve bu yüzden ben her ay sacımı komple boyatiyordum..kökten uca..artık sen duşun..
ben sacım kaliteli,gür diye şımardım resmen..amaan benim sacım sağlam bir şey olmaz diye..ama şimdi sikiysa o banyoda krem kullanma bakalım açabiliyormusun sacı :))) icinde kalması konusunda haklisin bende aynı senin gibi oldugum için yaptırdım zaten :) ama keske yaptirmasaydim..gölge attır biraz?hem degisiklik olur hem de çok fazla yıpratmamış olursun??
kontescim malum bu anlattığım sebeplerden ötürü ve bugünkü gölge de tabiikide sac uçlarımı felaket kuruttu..bu zeytinyağı ve mayayı en kısa sürede yapicam :) ya bu kuru maya nerden alınır ya?aktardan mı?
Canim almedarda kime kestiriyorsun?? Ali alemdarami birde kardesi var galiba hangisi en iyi???
Nerdekine gidiyorsun bir kac dükkanlari var bildiigm kadar alsancak göztepe ......
Bilgi verirsen sevinirim, iyi sac kesimi ve iyi gölge veya balyaj atan birine ihityacim var.
tskler.
ben alemdar a gıtmem aslında ama saclarım cok yıprandıgı ıcın guvenılır bır yer olsun dedım ve goztepedekı yenı subesıne gıttım..sacımı yapan cocugun adını sormak ınan aklıma gelmedı,sıkıntıdan patladım cunku :) Alı ordaydı ama bugun..ılk o ılgılendı zaten onunla karar verdık ne yapacagımıza..golgeyı ve kesımı baskası yaptı..ama adını ınan sormadım
ne demek canım yaa :)))) bu konuda uzman oldum artık :)))
ya o kadar da gozun korkmasın..bakma ben 6 yıl sac boyattım :) yanı bu kadar olumsuzluk saymama ragmen bıle bıle yaptırdım..suan kı durumunu da yıne ben yaptım :) 6 ay once sacımı kendı rengıme boyatmıstım eger sacmalayıp golge yaptırmasaydım,bugun sınırlenıp yıne golge yaptırmasaydım saclarım yıne toparlardı kendını..boya yaptırmayı dusundugun yerle konus,bu rengı ıstıyorum de fakat her ay komple boya ıstemıyorum sadece dıp yaptırmak ıstıyorum de bu mumkun mu de..eger sadece dıp yaptırısan yıne sorun olacagını sanmıyorum..ben dedıgım gıbı her ay sıfırdan boya yaptırır gıbı boyattıgım ıcın sacımı tabııkıde yıprandı..yanı bunları sor..eskı rengıme donebılırmıyım rahatca de..onlar sana daha ıyı bılgı verecektırben sımdı pısman oldugum ıcın boyle konusuyorum yoksa 6 sene boyatırmıydım sacımı?tek problem sacının kalıtesını asla bozma..ıyı dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?