Memnunmusun rengden ve kesimden????
Önemli olan bu zaaten.
Daha önce kime gidiyordun?
Oscavip de iyi diyorlardi annemle gittik berbat bir kesim yaptilar annem resmen sacma birsey cikti ortaya.
Yani illa nam var diye iyi yapmiyorlar herzaman herseyi, ama Almedarda hep iyi seyler duydum.
Kesim kaca yapiyor?
Boya kaca?
tamam cnm çok sağolopuyorumnanaktan
iyice araştırayım öyle karar vereyim kaydirigubbakcemile5
bir de şirinyerde jaleyi biliyormusun cnm saç kestirmiştim çok sevmemiştim ama yıllar oldu yani boyada iyimidir kiCADIARZU
sitesine baktım dip boya, röfle ve balyajın fiyatı var ama tam boya yazmıyor saçın boyuna, boyanın rengine göre değişiyor heraldefisfisfis
Ben jaleyi iyi tanirim, sanirim biraz isim yapti, ama benimde tercih edeceyim biryer degil, belki son yillar daha iyi gelistirmisdir ve daha iyi yapiyordur saclari.
cok memnun kaldım..hem cok guzel kestı,ılk defa boyunu kısaltma dedım ve gercekten kısaltmayan bır kuafor gordum:),hemde tam ıstedıgım gıbı bır golge yaptı..
golgeyı genelde sac dıbınden yaparlar ve ılk yapıldıgında yol yol olur,nefret ederım o goruntuden..bugun gıttıgımde ılk bunu soyledım ve her ay golgeyı yaptırmaya gelemem dedım rengınıde ona gore yapın dedım..krape gole denıyor yanlıs bılmıyorsam,ondan yaptı bana..golgelerım hem sac dıplerımden baslamadı hemde yol yol olmadı..rengı de cok dogal oldugu ıcın her ay gıdıp yaptırmam gerekmıyecek...eskı golgelerımle de o kadar ıyı tutturdu kı onlar da abest durmuyor suan..kesımı cok guzel katlı kestı..ve dedıgım gıbı boyunu 1cm bıle kısaltmadı..
kestım ve golgeye 100tl verdım canım..
tek sorunum ucalrı cok kurudu saclarımın ama o da onların sucu veya yanlısı degıl,boyle olacagı bellıydı :))))
herhalde degısıyordur bende emın degılım..ama kısa saclı bırıne 2 tup kullanıyorsa(tamamen atıyorum suan:)) sana sacların uzun dıye 5 tup boya kullanması gerekebılır..emın degılım ama dedıgım gıbı..boya cok pahalı olmuyor genelde..golge rofle balyaj daha pahalı cunnku onlar daha zahmetlı ama boya cok kolay :) o yuzden de daha ucuz..
hıc duymadım canım ben..ben goztepe de oturuyorum bu taraftakılerı bılırım az cok :)
Ay ne güzel böyle bir kuaför bulduysan, sen birdaha gittiginde sor ismini bende gideyim ona, fiyatida gayet iyi gölge ve kesim icin, sitelerinde sanki daha farkli fiyatlar yaziyordu.
Neyse güle güle kullan.
Bende 2 hafta önce bir kuaföre gittim cok cok iyi diye, hadi dedim kalitelidir gideyim birde bunu deneyim , boydan hic kisaltma dedim, tak 10 cm e yakin gitti, ve cok kötü bir kesim hic kullanamiyorum, eee sacda kisaldi simdi birdaha kestirsem kisacik olacak, ay okadar gicik oluyorum ki boy alma deyipde 10 cm kesenlere hadi 1-3 cm gitsin de 10 cm cok
tamam canım sağol en azından boyanın daha ucuz olduğunu öğrendim kaydirigubbakcemile5
hiç bilgim yok bu konularda:kedi:
ben o kadar cok kuafor kazasına ugradım kı master yaptım dıyebılırım :)))))))))
ama yıne masallah saclarım bu kadar seye ragmen yanmadı ya
ama bundan sonra dinlendir biraz saçlarını cnmkaydirigubbakcemile5
tabıı canım artık bıttıııı ne kestırırım ne golge vs yaptırırım...
sımdı en kısa surede uclarını toparlamaya calısıcam..ınsallah basarırım..
canım ben yatıyorum artık :) cok uykum geldı :) sana ıyı geceler opuyorumnanaktan
kontescim problem yok :))) saclarım hala aynı renk :)))))))
Cuma gunü de maya ve zeytinyağını yapicam..uçları çok kuru saçlarımın belki kuruluga da iyi gelir?
loading canım ben uzun yıllar boya yaptırmış biri olarak sana tavsiyem; boya isine girme..suanki aklım olsa asla boyatmazdim sacımı..hele hele kızıl tonlarında..boya sacı çok yıpratıyor,suan sacların kim bilir ne kadar sagliklidir..o günleri mumla arıyorum inan..
valla canım bana donebilirsin dediler gaza getirdiler ha dondüm donmesine de ama sac falan kalmadı..annem hala laf soyler :) mahvettin güzelim saclarını diye..6 yıldır bıkmadan bu lafı söylüyor çünkü çok haklı(( ben bu ise golgeyle başladım :) sonra hızımı alamadım boya yaptırdım..bak gölge için aynı şeyi diyemiycem,ben bı zararını görmedim,kendi sac rengine yakın bir renk yaptırdığın sürece :) platinden bahsetmiyorum :) normal bı sarı gölge benim sacıma hiç zarar vermemişti mesela..ama ne zaman ko boya yaptirdiiiiiim....onunda sebebi; boya yaptırdığında her ay diplerin çıkacağı için o işlemi yaptırmak zorundasın,yani her ay saclarina o kimyasalı sürmek zorundasin..onun zararını sana söyle anlatiyim; o boya bir,sac derini accayip kasindiriyor(çünkü hafif hafif yanıyor) iki,kokusundan bahsetmek bile istemiyorum genzin yanıyor resmen..gözlerim bile yanıyordu..inan abartmıyorum..yani böyle güçlü bir kimyasalı her ay sacına sürmen lazım..benim kızılı her ay sadece dip boya yapamıyorlardı çünkü tutturamiyorlardi ve bu yüzden ben her ay sacımı komple boyatiyordum..kökten uca..artık sen duşun..
ben sacım kaliteli,gür diye şımardım resmen..amaan benim sacım sağlam bir şey olmaz diye..ama şimdi sikiysa o banyoda krem kullanma bakalım açabiliyormusun sacı :))) icinde kalması konusunda haklisin bende aynı senin gibi oldugum için yaptırdım zaten :) ama keske yaptirmasaydim..gölge attır biraz?hem degisiklik olur hem de çok fazla yıpratmamış olursun??
kontescim malum bu anlattığım sebeplerden ötürü ve bugünkü gölge de tabiikide sac uçlarımı felaket kuruttu..bu zeytinyağı ve mayayı en kısa sürede yapicam :) ya bu kuru maya nerden alınır ya?aktardan mı?
sadece sinameki ve badem yağı karıştırsam olmazmı arkadaşım bemix ya da herhangi bir yağ olmadan da uzama olmazmı. benim saçlarım omuzlarımda ve küt kesim. temmuza kadar belime gelme ihtimali varmı
hg kuşumma.s.kontescim bende bu hafta yeniden başlıcam bayağı ara verdim röflemi yeni yapturdığım için bu aralar düzleştiriciyle fönle çok uğraştım
ya havalar ısındıımı saçlarda böyle röfleli olunca insan kendini tutamıyor düzleştirici yapmadanboshayallersmile
kontescim bende bu hafta yeniden başlıcam bayağı ara verdim röflemi yeni yapturdığım için bu aralar düzleştiriciyle fönle çok uğraştım
ya havalar ısındıımı saçlarda böyle röfleli olunca insan kendini tutamıyor düzleştirici yapmadanboshayallersmile
sadece sinameki ve badem yağı karıştırsam olmazmı arkadaşım bemix ya da herhangi bir yağ olmadan da uzama olmazmı. benim saçlarım omuzlarımda ve küt kesim. temmuza kadar belime gelme ihtimali varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?