Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ben jaleyi iyi tanirim, sanirim biraz isim yapti, ama benimde tercih edeceyim biryer degil, belki son yillar daha iyi gelistirmisdir ve daha iyi yapiyordur saclari.

cok memnun kaldım..hem cok guzel kestı,ılk defa boyunu kısaltma dedım ve gercekten kısaltmayan bır kuafor gordum:),hemde tam ıstedıgım gıbı bır golge yaptı..
golgeyı genelde sac dıbınden yaparlar ve ılk yapıldıgında yol yol olur,nefret ederım o goruntuden..bugun gıttıgımde ılk bunu soyledım ve her ay golgeyı yaptırmaya gelemem dedım rengınıde ona gore yapın dedım..krape gole denıyor yanlıs bılmıyorsam,ondan yaptı bana..golgelerım hem sac dıplerımden baslamadı hemde yol yol olmadı..rengı de cok dogal oldugu ıcın her ay gıdıp yaptırmam gerekmıyecek...eskı golgelerımle de o kadar ıyı tutturdu kı onlar da abest durmuyor suan..kesımı cok guzel katlı kestı..ve dedıgım gıbı boyunu 1cm bıle kısaltmadı..
kestım ve golgeye 100tl verdım canım..
tek sorunum ucalrı cok kurudu saclarımın ama o da onların sucu veya yanlısı degıl,boyle olacagı bellıydı :))))

herhalde degısıyordur bende emın degılım..ama kısa saclı bırıne 2 tup kullanıyorsa(tamamen atıyorum suan:)) sana sacların uzun dıye 5 tup boya kullanması gerekebılır..emın degılım ama dedıgım gıbı..boya cok pahalı olmuyor genelde..golge rofle balyaj daha pahalı cunnku onlar daha zahmetlı ama boya cok kolay :) o yuzden de daha ucuz..
hıc duymadım canım ben..ben goztepe de oturuyorum bu taraftakılerı bılırım az cok :)

Ben jaleyi iyi tanirim, sanirim biraz isim yapti, ama benimde tercih edeceyim biryer degil, belki son yillar daha iyi gelistirmisdir ve daha iyi yapiyordur saclari.

hmm sağol cnma.s.
zaten kuaförün boyadığı bir saç görmeden emanet etmem saçlarımı araştırırım biraz jalede boyatan varmı diye öyle karar veririmkaydirigubbakcemile5
tabi kesen, boyayan kişi de önemli o yüzden daha az kişi çalışan yerlere gitmek daha iyi olur gibi geliyorfisfisfis

Ay ne güzel böyle bir kuaför bulduysan, sen birdaha gittiginde sor ismini bende gideyim ona, fiyatida gayet iyi gölge ve kesim icin, sitelerinde sanki daha farkli fiyatlar yaziyordu.
Neyse güle güle kullan.

Bende 2 hafta önce bir kuaföre gittim cok cok iyi diye, hadi dedim kalitelidir gideyim birde bunu deneyim , boydan hic kisaltma dedim, tak 10 cm e yakin gitti, ve cok kötü bir kesim hic kullanamiyorum, eee sacda kisaldi simdi birdaha kestirsem kisacik olacak, ay okadar gicik oluyorum ki boy alma deyipde 10 cm kesenlere hadi 1-3 cm gitsin de 10 cm cok

tamam canım sağol en azından boyanın daha ucuz olduğunu öğrendim kaydirigubbakcemile5
hiç bilgim yok bu konularda:kedi:

valla bende cok sevındım goztepeye sube acmalarına :) artık sureklı oraya gıdıcem :) haftada bır orada nem bakımı da yaptırıcam..ucları cok kotu oldu sımdı (((((((( ama nedense hıc pısman degılım :) cok ıcıme sındı cunku :) bol bol zeytınyagı surerım artık saclarıma
haftasonu fon e gıderım mutlaka ben :) sorarım cocugun adını..hemen soylerım sana :)

tamam canım sağol en azından boyanın daha ucuz olduğunu öğrendim kaydirigubbakcemile5
hiç bilgim yok bu konularda:kedi:

ben o kadar cok kuafor kazasına ugradım kı master yaptım dıyebılırım :)))))))))
ama yıne masallah saclarım bu kadar seye ragmen yanmadı ya

ama bundan sonra dinlendir biraz saçlarını cnmkaydirigubbakcemile5

tabıı canım artık bıttıııı ne kestırırım ne golge vs yaptırırım...
sımdı en kısa surede uclarını toparlamaya calısıcam..ınsallah basarırım..
canım ben yatıyorum artık :) cok uykum geldı :) sana ıyı geceler opuyorumnanaktan

tamam cnm ben de kitap okucam sana da iyi gecelerropuyorumnanaktan
bu hafta içinde kuaföre gidiyorum cnm konuştum çünkü bakalım son anda fikir değiştirmezsem boyatıcam yazarım sonra nasıl olduğunukaydirigubbakcemile5

cnm gözün aydın.ben o nedenle demiştim nie yaptın die..bende renk değişimi yapmıştı demek herkesde olmuyo. ben kahve üzerine fındık kabuğu oyamıştım kürü yapınca aktı bi değişik oldu ilk seferlerde her kürü yapışta biri soruyordu saçlarını mı boyadın diye..en sonunda çikolata kahve oldu :teytey: bende uzun zamandır çikolata kahve istiyodum da aksın die bekliyodum. o kadar çok istedim ki demek saçlarım kendiliğinden çik kahve oldu diyodum soranlara :sm_cool:

sana boyatacaksan uzamadan ödün vermen gerek derken bunu kastetmiştim,sense saçım kaldırmaya müsait olmasa kuaförüm bunu önermezdi tarzı bi şey demiştin:1ninca:
ne olursa olsun uçlar mutlaka kuruyor,pütürleşiyor
bende de öyle oldu
bi kısmını kestirdim bi kısmı ile hala cebelleşiyorum...

kuru may marketlerde var

sadece sinameki ve badem yağı karıştırsam olmazmı arkadaşım bemix ya da herhangi bir yağ olmadan da uzama olmazmı. benim saçlarım omuzlarımda ve küt kesim. temmuza kadar belime gelme ihtimali varmı

sadece sinameki ve badem yağı karıştırsam olmazmı arkadaşım bemix ya da herhangi bir yağ olmadan da uzama olmazmı. benim saçlarım omuzlarımda ve küt kesim. temmuza kadar belime gelme ihtimali varmı

neden sadece sinameki ve badem yağı bemiksle ne alıp veremediğin varkaydirigubbakcemile3
ben sana cevap veriyim şekerim çünkü bende 2 ay kullandım 10cm kadar uzadı bence tarifi tam uygulamalısın bemiks b vitamini ve b vitamini saç için çok gerekli
birde herkesin saç yapısı farklılık gösterebiliyor bazı arkadaşların 4. 5. uygulamalardan sonra etkisini gösteriyor bazılarında ise ilk uygulamadan sonra uzama fark ediliyor
yerimseniben

kontescim bende bu hafta yeniden başlıcam bayağı ara verdim röflemi yeni yapturdığım için bu aralar düzleştiriciyle fönle çok uğraştım
ya havalar ısındıımı saçlarda böyle röfleli olunca insan kendini tutamıyor düzleştirici yapmadanboshayallersmile

hg kuşumma.s.
inşallah yakmadın saçları eyvahedigeldismile

ya ben saçlarımı düşleştirince az gibi geliyor psikolojikmanda olabilir bilmiyorum hemen sönüyor sanki ....:çok üzgünüm:

bemiks olmasın ama saçım temmuza kadar belime gelsin diyorsun?
doğru mu anladım?
soruna yine bir soruyla karşılık vermek isterim...
temmuza kadar 2 ay 10 gün var,
hadi 3 ay olsun
seni bilmem ama benim omzumla bel aram 40 cm...
ayda 1 cm uzar denilen saçları ,ayda 4-5cm uzamaya ulaştırabildim,
senin hesap: ayda 13cm oluyor
sence uzar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…