Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bundan sonra daha dikkatli olursun canım opuyorumnanaktan

evet cnm daha dikkatli olucam teşekkürler
bu arada sataşmaları daha yeni okudum
sataşan şahısın prim yapmasını istemiyorsak alıntı da yapmayalım bence cvp vermeye bile değmez aslında ama...neyyyyyyyseee..
bazı insanlar güzellikle , bazıları da çirkinlikle anılır , güzellik yapan insanlar çirkin davrananların çenesini ağrıtır..
cildiyecilerin bile onayladığı ve bu kadar insanın yüzünü güldüren bir bakım yalan olamaz, inanan yapar inanmayan yapmaz bu kadar basitgamyoncuiremsu

canım maşallah maşallah saçların süper uzamış röflenede bayıldım rengi çok güzelmiş..
sinamekiiye devammopuyorumnanaktan

kızlar saç uçları için gliserin kullanan var mı ? ben yine bu sitede bi başlıkta okudum denedim ama miktarını tam ayarlayamadım heralde suyla karıştırmak gerekiyomuş . bilen duyan deneyen var mı ?:uhm:

kızlar saç uçları için gliserin kullanan var mı ? ben yine bu sitede bi başlıkta okudum denedim ama miktarını tam ayarlayamadım heralde suyla karıştırmak gerekiyomuş . bilen duyan deneyen var mı ?:uhm:

gliserin'i bilmiyorum ama bebe yağı aklıma yattı,yarın alıcam unutmazsamaklinialirimsmile

Bebe yağını nasıl kullanıcakmışız canım
Ben bebe yağını hamileyken çatlak olmasın diye karnıma uyguluyordum
Saçlarımızın uçlarınamı sürücekmişiz bilgilendirirmisin?

2-3 sayfa geride yazmıştım canım

canım ben bebe yağı kullandım bi dönem. sadece saç uçlarına sürülüyo, ama çok az sürmek gerekiyo vıcık vıcık oluyo yoksa. eline biraz döküp avucunda ısıtıyosun ve saç uçlarına sürüyosun , hatta saçların biraz nemliyken sürersen daha güzel emiyo yağı.

Evet baya koyu oo ama durulamadan saçda kalırsa yağlı yağlı olur benim tenimde duruyodu öyle yağlı yağlı..
Bilemedim kii

Bizim çıtırlar denesinler faydalarını görürülerse bizde yaparızz
Kızlar eşim benle çok dalga geçiyoo yaa ne bulsan sıvıyorsun saçlarına diyoo kel kalıcaksınkaydirigubbakcemile3
Uzatıcam diyorum upuuzun olucam rapunzel olucam diyorum..
Allah akıl versin diye diye koridorun yolunu tutuyor..

Son düzenleme:
ehehehe kaydirigubbakcemile3
aman onlar ne anlar,boşwer sen opuyorumnanaktan
benim de babam sinir oluyo,o kadar uğraşma şu kıllarla diyo :roflol:

eed nemliyken sürmek daha iyiymiş ve makina ile kurutmayın diyordu okuduğum yerde
zaten ben uçları makina ile kurutmuyorum bir süredir
ama işte saç spreyi kullandığımdan kuru kuru oluyorlar yine de bilmiyorumkismile
sen memnun kaldn mı canım kullandığın süre içinde?

kontescim yazmışsın canım ben şimdi görüyorum . Gliserin için de havadaki nemi kendine çeken bir madde olduğu için saçı sürekli nemli tutuyor falan yazmışlar acaba ben mi ayarlayamadım ölçüsünü. Zaten gliserini sulandırmadan kullanırsan saçı kurutuyormuş. Bebe yağı kullandım ama bu gliserin daha gerçekçi geldi bana çünkü saç kremlerinde , cilt kremlerinde, şampuanlarda...birsürü kozmetik üründe gliserin kullanılıyor.

eed canım ,netten araştırdım şimdi
ama şöyle bir uyarı da var ;
'''Ancak dikkat edilmesi gereken nokta, saçınız kuruyken gliserin sürmenin faydadan çok zarar getirebileceği gerçeğidir. Gliserini suyla karıştırdıktan sonra saçınıza sürün ya da saçınız ıslakken bu işlemi gerçekleştirin. Aksi takdirde saçınızda varolan nemi gliserin çekerek saçınızdaki nem oranının düşmesine ve saçınızın elastikiyetini kaybetmesine neden olabilir.''' (alıntıdır)

evet bu yazıyı okumuştum ben de:jeyyar: zaten gliserini de kuru saç uçları için netten araştırma yaparken buldum, kadınlar kulübünde de kullanların yorumlarını okuyup aldım bi hevesle ama beceremedim sanırım senağlama

kontescim link vermem doğru olur mu bilmiyorum ama linkini veriyorum izninle diyecektim ki 100 msj engeline takıldım :mymeka:
neyse başlığını veriyim bari :
Kuru saçlara gliserin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…