Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hee gugıl a mı yazıcaamm
ben burda aratmıştım kaydirigubbakcemile3 tmmdr kuşum

canım ben bu arada saç uçlarıma EVİGEN de sürüyorum haftada 1 kez.O da ampul şeklinde bemiks gibi eczanede satılıyo 5'li kutuda, 4,5 TL. Kuru saç uçlarına iyi geliyomuş ,hücre yenilenmesini hızlandırıyomuş E vitamini. Şimdilik memnunum ama tabi her banyodan sonra süremiyorum biraz pahalıya geliyo aklinialirimsmile
hatta saçlarım az ve kısa olduğu için bir ampul fazla geliyor, kalanını sonra kullanmak da işe yaramıyormuş havayla temas edince etkisi gidiyormuş ben de kalanını yüzüme sürüyorum , sabah kalktığımda saçlarım da yüzümde pamuk gibi oluyo.

şekercim bu arada yüzüm yağlı demişsin onun için de Loreal Pure Zone yüz yıkama jelini öneririm eğer kullandığın özel bir jelin yoksa. için de salisilik asit var sivilcelere de yağlanmaya da iyi geliyor. fiyatı da en son 13,5 tu.

ne kadar süredir kullanıyorsun evigeni peki??
gliserin ve bebe yağı denicem ben,ama onu da denemiyim yaaeyvahedigeldismile
bakım spreylerim de var çünkü.
abartmiyim kaydirigubbakcemile3

tavsiye için sağol cano ama benim bi dr müdahelesine ihtiyacım var artık
sivilceli yanaklarım ve çenem...:gitme:

kızlar saç uçları için gliserin kullanan var mı ? ben yine bu sitede bi başlıkta okudum denedim ama miktarını tam ayarlayamadım heralde suyla karıştırmak gerekiyomuş . bilen duyan deneyen var mı ?:uhm:

canım bilen duyan var :)) kuru saçlara gliserin başlığını ben açtım ben banyodan sonra saçım ıslakken havluyla nemini alıp 2 yemek kaşığı kadar uçlara tutam tutam yediriyorum çünkü sadece uçlarımda kuruluk var sonrada uçları tarıyorum eşit dağılsın diye sonrada arkadan bi toka tutturup yatıyorum sabah hafif nemli ve yumuşacık oluyor fön çekip çıkıyorum bazıları sinizütü olanlar geceden uygulayıp fönle kurutuyorlar 2.seçenekse saçın kuruyken gliserini suyla karıştırıp sür kıvamı ne koyu nede çok sulu olsun göz kararı yapıcan artık ama bana sorarsan yıkadıktan sonra yapman daha iyi saçların kuruysa mutlaka uygula şiddetle tafsiye ediyorum ben çok memnunum bu arada ben kkontesede daha önce tafsiye etmiştim 1 ay önce falan unutmuş sanırım neyse uygularsan umuyorumki işine yarayacak opuyorumnanaktan

tatlım şimdi baktım 2. kutuda 4 tane kalmış . 6 haftadır kullanıyorum tam olarak. ama gerçekten etkili olduğuna inanıyorum ben bana bunu cildiyecim söylemişti keratin oluşumunu destekler diye. ama işte dediğim gibi pahalıya geliyo ne yazık ki
ben evigeni sinamekili küre ekliyordum :kedi: şimdi direk sürüyorum sadece kıyamıyorum kullanmaya fisfisfis

bu yüz yıkama jeli derinlemesine arındırıcı jel diye geçiyo, pure zone serisinde bikaç ürün var denemek istersen eğer ki karıştırma diğer ürünlerle. tabi ki de doktora gitmen daha sağlıklı canım belki de hormonlarla ilgili bi durum olabilir, ama bu rutin temizlik için zaten. baya etkili bi jel yıkadığında cildin resmen nefes aldığını hissediyosun. eğer ki temizleme jelini değiştirmek istersen aklında bulunsun .opuyorumnanaktan
canım iyi geceler sana ben yatıyorum a.s.

unutmuşumdur kuşum bilmiyorumkismile war azcık bunaklık bendekaydirigubbakcemile3
sadece uçları ıslatıp uygulanabilir sanki ?
bende sinüzit var... ohaoldumsmile
mesela şimdi de çok kuru geldi bana,gittim nemlendirdim sadece uçları ve bakım spreyi sıktım.
gliserini de o şekilde uygulasam olmaz mı?

haftada 1 şişe kullansak yine de etkili olur mu ki acep eyvahedigeldismile

sana da iyi geceler bebikkk,uuradğında cewap werirsin bana a.s.

anaaammmm çok sevindim işin uzmanı burda demek opuyorumnanaktan
canım evet ben denedim gliserini fısfıslı bir şişede suyla karıştırdım ama çok sulu oldu galibabilmiyorumkismile ıslak saça uygulamadım azıcık bişey zaten 2 yemek kaşığı hemen biter o :sm_confused: pahalı da kör olmayasıca sempatiksalakcinni
dur bakiyim bi daha alayım da bu sefer ıslak saça direk sireyim nasıl olacak bakalım
teşekkürler canım bilgi için :1hug: iyi geceler şimdilik öpüyorum

bakım kreminin içine koyup uyglyanlarda var ama miktarını nasıl ayarlorlar bilmyorum bence banyodan sonra uçlara sür sonra kurut öyle daha sağlıklı olur olumunekankayizsmile

haftada 1 şişe kullansak yine de etkili olur mu ki acep eyvahedigeldismile

sana da iyi geceler bebikkk,uuradğında cewap werirsin bana a.s.

bilmiyorum ki canım vardır mutlaka faydası , cildiyeci banyodan sonraları nemli saça sür demişti ama her banyodan sonra mümkün değilkafamçokkarıştı hele ki her gün duş alan biri için :gitme: ben köy okulunda çalışıyorum çok tozlu oluyo okul duş almadan içim rahat etmiyo hergün. akannehir

canım doğru eczane ve aktarlardan aldığım zaten daynmaz bana ben netten bi site buldum 1.25 kg kargo+hizmet bedeliyle 23 tl ye getirdiler bayada çok aylardır kullanyorum yerleride şişlide yerinden alırsan 10 tl falan sen bi daha dene memnun kalırsan adresi veririm canım sizede iyi geceler opuyorumnanaktan

Kontes son koyduğun fotonu gördüm..kafama takılıyordu zaten..
ilk fotonda röflen yeni gibi..diğer fotolarda tabi dipten 4 parmak çıkmış en az..
Bu yöntem saçı uzatıyorda,röfle ,dip boya işlemini hızlandırıyor yaaa.fisfisfis.

kafana takılıyordu ?
sen de mi çıt çıt sanıyodun :bbo:
ilk fotomda röflem yeni gibi değil,yeni...
en dipten yapmıyor kuaförüm,deriye değmesin diye...
dip boya işlemlerini hızlandırıyor evet
ben de bu yüzden orjinalime yakın bir renge döndüm,diplerle 1-2 ton fark ya var ya yok...
zemuszemus

kızlar merabaaaaaaa uzun bir aradan sonra bende döndüm. derslerim çok yoğundu giremiyordum 8 uygulamadan sonra bende 3 hafta ara veriyordum. 30 nisanda tekrar başlayacağım. bugün 10. haftam. ancak bende sadece 4-4.5 cm uzama oldu. 3 haftadır düzleştirici dahi hiç bir şey kullanmıyorum. ve 4 günde bir saçımı yıkıyorum. ben yinede hala ümitliyim bu kürden. saçım uzamasada en azından bakım yapmış oluyorum. ve halada uzayacağına inanıyorum

buldum hayatım. ne olmuş forumda yaa yazılanları tam olarak okuyamadım yalnız sanırım birileri seni suçlamış. onlarda seviyesiz kendine özgüveni olmayan insanlar zaten.

buldum hayatım. ne olmuş forumda yaa yazılanları tam olarak okuyamadım yalnız sanırım birileri seni suçlamış. onlarda seviyesiz kendine özgüveni olmayan insanlar zaten.
boşver kuşum,zaten son sözümü söyledim ben deopuyorumnanaktan
uçlar için gliserin,bebe yağı vs olaylarına giricem bugün:kedi:
yeni bir kür başlıyoorrsempatiksalakcinni:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…