kafana takılıyordu ?
sen de mi çıt çıt sanıyodun :bbo:
ilk fotomda röflem yeni gibi değil,yeni...
en dipten yapmıyor kuaförüm,deriye değmesin diye...
dip boya işlemlerini hızlandırıyor evet
ben de bu yüzden orjinalime yakın bir renge döndüm,diplerle 1-2 ton fark ya var ya yok...
zemuszemus
hadi ya heves ettim bak şimdi :dance: benim saçlarım röfleliydi üstüne kahve .sonra fındık kabuğu ile boyadım.kürü uyguladıkça boya aktı arkadaşlar çikolata kahve oldu demişti.parlak olsun istiyom ben olur mu benneyaptımki
canım bilen duyan var :)) kuru saçlara gliserin başlığını ben açtım ben banyodan sonra saçım ıslakken havluyla nemini alıp 2 yemek kaşığı kadar uçlara tutam tutam yediriyorum çünkü sadece uçlarımda kuruluk var sonrada uçları tarıyorum eşit dağılsın diye sonrada arkadan bi toka tutturup yatıyorum sabah hafif nemli ve yumuşacık oluyor fön çekip çıkıyorum bazıları sinizütü olanlar geceden uygulayıp fönle kurutuyorlar 2.seçenekse saçın kuruyken gliserini suyla karıştırıp sür kıvamı ne koyu nede çok sulu olsun göz kararı yapıcan artık ama bana sorarsan yıkadıktan sonra yapman daha iyi saçların kuruysa mutlaka uygula şiddetle tafsiye ediyorum ben çok memnunum bu arada ben kkontesede daha önce tafsiye etmiştim 1 ay önce falan unutmuş sanırım neyse uygularsan umuyorumki işine yarayacak opuyorumnanaktan
tatlım şimdi baktım 2. kutuda 4 tane kalmış . 6 haftadır kullanıyorum tam olarak. ama gerçekten etkili olduğuna inanıyorum ben bana bunu cildiyecim söylemişti keratin oluşumunu destekler diye. ama işte dediğim gibi pahalıya geliyo ne yazık ki
ben evigeni sinamekili küre ekliyordum :kedi: şimdi direk sürüyorum sadece kıyamıyorum kullanmaya fisfisfis
bu yüz yıkama jeli derinlemesine arındırıcı jel diye geçiyo, pure zone serisinde bikaç ürün var denemek istersen eğer ki karıştırma diğer ürünlerle. tabi ki de doktora gitmen daha sağlıklı canım belki de hormonlarla ilgili bi durum olabilir, ama bu rutin temizlik için zaten. baya etkili bi jel yıkadığında cildin resmen nefes aldığını hissediyosun. eğer ki temizleme jelini değiştirmek istersen aklında bulunsun .opuyorumnanaktan
canım iyi geceler sana ben yatıyorum a.s.
olur olur bomba olursun ama boyayınca lütfen foto koy yorumlayalımaklinialirimsmile
yağlıdır benim yüzüm kuşum,göz kapaklarımda birikir parlarcnm pure zone ben kullandım karma cildim bana biraz ağır geldi o yüzden..yağlı ise cild uygun aklınızda olsun..kontes cilt tipini bilemyiorum..ama karma ise yağlı bölgelere ii ama diğer yerleri kurutabilir..mesela benim yanaklar normale yakın biraz kuru gibi..ama t bölgesi yağlı..yanaklarımın gerildiğini hissettim..sonra sivilce problemim çıktı..şimdi bu tarrz kozmetikleri kullanmıyorum.onların yerine eczaneden numune aldım avene..cildi çok güzel temizliyo..köpürmüyo.zaten köpürenlerde kimyasal çokmuş deterjan gibi olurmuş diye duymuştum.bu hiç köpürmüyo hemn de durulanıyo..tek kötü tarafı biraz pahalı ..40 civarıydı..ama şuda var ki 5 ml bi numuneyi ben 10 gün kadar kullandım şimdi de 25 ml lik numune var elimde 1 aydan fazla oldu yarılamadım bile..düşün yani..cildim düzelsin sonra hafifi bi temizleyici kullanıcam..avene isterim ama çok pahalı :çok üzgünüm:
evet yakın zamanda bu konu geçmişti..ben kullandım bi kaç kere ..güzel..reyhan sen 2 kaşık mı kullanıyosun..hani ben demiştim ya kullandım ama anlamadım die..ben daha az kullanıyodum ondan demekki... ohaoldumsmile ...bi şişeye koydum ama 1-2 kaşık ancak olur..üzerine de suyla avon durulanmayan bakım kremi koydum..kremi fazla koydum az su 1-2 kaşık kadar da gliserin galiba..miktarını hatırlamıyorum..arttırayım o zaman.o karışımdan da az bişey sürüyodum CADIARZU demek ki biraz daha kullanayım
kuru...bemix aldım bugün yoğun bi gündü diğer malzemeleri alamadım. bemix de karşıma çıkan bi eczaneye daldım hemen bi tane kalmış aldım. bu kür ıslak saçamı uygulanıyodu. en çabuk etki ıslak saçdamı kuru saçdamı arkadaşlar.
bemix karışımını ayrıntılı şeklde yazarmsn ablacım o şampuanla yıkadktan sonra her yıkamandamı yapıorsun o karışımı saçına nasıl oldunu ve uyguladını anlatrsan çok sevnırım
canım tabi kıvamı tutturmakta önemli banyodan sonra yaptığımda elime alıp uçlara yedirmek daha kolay geliyor bana bide içine bakım kreminden çok koymayın o zamanda fazla yumuşuyor saç sönük oluyor biraz bana öyle geldi bide kızlar başka şişede suyla +durlanmayan bakım kremiyle karıştırıp süreceksenin kuru saça sürün ıslak saça uygulayacaksanız gliserini saf bi şekilde sürün suyla karıştırmayın ama mutlaka deneyin kızlar saça doğal nem kazandırıyor saç kurumuyor dolayısıyla kırılmıyor çatallaşmıyor kestirmeden kaydirigubbakcemile5daha güzel uzatırsınız
kuru...
ben banyodan önce kuru saça uyguluyorum , 3 saat bekletip yıkıyorumkuru mu ama ben banyodan sonra uyguluyorum(( saçlarım temiz oluyor o zaman sürüyorum ..kurutayımmı
ilk sayfadaki ilk mesajımdan daha 'ayrıntılı' bi yazma şekline sahip değilimbemix karışımını ayrıntılı şeklde yazarmsn ablacım o şampuanla yıkadktan sonra her yıkamandamı yapıorsun o karışımı saçına nasıl oldunu ve uyguladını anlatrsan çok sevnırım
önce bi doktora gidip sivilcelerim kökünü kurutayım sonra ben de bir üründe karar kılıp tonik-temizleme jeli-güneş kremi-fondoten-pudra ihtiyaçlarımı ömür boyu aynı ürünle karşılamayı düşünüyorumkontescim benimde cildim çok yaglidir..yıllardır denemedigim marka kalmadı..nivea dan tut,Dr murad tan tut,dior a kadar..aklına gelebilecek her markayı denedim..ama parlaklığı bir türlü geçiremedim..son 6 aydır belki daha bile fazla,bir zamandır dermologica kullanıyorum..çok memnunum..nemlendiri asla suremezdim yüzüme ama bunun bı nemlendiricisi var sürdüğün an yok oluyor..tonik bile yaglandiriyordu benim cildimi,bunun ki puskurtmeli oldugundan çok rahat,yaglanma yapmıyor,temizleme jeli kil gibi,kopurme yok ve çok rahatlatıyor..makyaj temizlemesini de kullanıyorum..çok memnunum..yağlı ciltlilere tavsiye ederim :)))))
sac muhabbet oldu cilt muhabbeti :)
hımmmkızlar meraba :) ben yarın 8. kürümü yapıp 2 hafta ara vericem. bu 2 haftada acayip boşluğa düşücem sanırım, bakım yapmak alışkanlık oldu çünkü :) boş kalmiyim diye zeytinyağı, bademyağı, bemiks karıştırıp sürmeyi düşünüyorum. küre bi zararı olur mu sence kontes?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?