Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kafama takılan senin saçın değil be canımmm..
dip boyanın gelmesini çabuklaştırmasıydı..:1closedeyes:
hadi boya neyse evde yapılır..röfle biraz maliyetli..a.s
o sebepten takılma yani benimkisi..çıt çıt mı ?değil mi? konusuna takılmış değilim..

olur olur bomba olursun ama boyayınca lütfen foto koy yorumlayalımaklinialirimsmile

evet yakın zamanda bu konu geçmişti..ben kullandım bi kaç kere ..güzel..reyhan sen 2 kaşık mı kullanıyosun..hani ben demiştim ya kullandım ama anlamadım die..ben daha az kullanıyodum ondan demekki... ohaoldumsmile ...bi şişeye koydum ama 1-2 kaşık ancak olur..üzerine de suyla avon durulanmayan bakım kremi koydum..kremi fazla koydum az su 1-2 kaşık kadar da gliserin galiba..miktarını hatırlamıyorum..arttırayım o zaman.o karışımdan da az bişey sürüyodum CADIARZU demek ki biraz daha kullanayım

cnm pure zone ben kullandım karma cildim bana biraz ağır geldi o yüzden..yağlı ise cild uygun aklınızda olsun..kontes cilt tipini bilemyiorum..ama karma ise yağlı bölgelere ii ama diğer yerleri kurutabilir..mesela benim yanaklar normale yakın biraz kuru gibi..ama t bölgesi yağlı..yanaklarımın gerildiğini hissettim..sonra sivilce problemim çıktı..şimdi bu tarrz kozmetikleri kullanmıyorum.onların yerine eczaneden numune aldım avene..cildi çok güzel temizliyo..köpürmüyo.zaten köpürenlerde kimyasal çokmuş deterjan gibi olurmuş diye duymuştum.bu hiç köpürmüyo hemn de durulanıyo..tek kötü tarafı biraz pahalı ..40 civarıydı..ama şuda var ki 5 ml bi numuneyi ben 10 gün kadar kullandım şimdi de 25 ml lik numune var elimde 1 aydan fazla oldu yarılamadım bile..düşün yani..cildim düzelsin sonra hafifi bi temizleyici kullanıcam..avene isterim ama çok pahalı :çok üzgünüm:

yağlıdır benim yüzüm kuşum,göz kapaklarımda birikir parlar

canım tabi kıvamı tutturmakta önemli banyodan sonra yaptığımda elime alıp uçlara yedirmek daha kolay geliyor bana bide içine bakım kreminden çok koymayın o zamanda fazla yumuşuyor saç sönük oluyor biraz bana öyle geldi bide kızlar başka şişede suyla +durlanmayan bakım kremiyle karıştırıp süreceksenin kuru saça sürün ıslak saça uygulayacaksanız gliserini saf bi şekilde sürün suyla karıştırmayın ama mutlaka deneyin kızlar saça doğal nem kazandırıyor saç kurumuyor dolayısıyla kırılmıyor çatallaşmıyor kestirmeden kaydirigubbakcemile5daha güzel uzatırsınız

bemix aldım bugün yoğun bi gündü diğer malzemeleri alamadım. bemix de karşıma çıkan bi eczaneye daldım hemen bi tane kalmış aldım. bu kür ıslak saçamı uygulanıyodu. en çabuk etki ıslak saçdamı kuru saçdamı arkadaşlar.

bemix karışımını ayrıntılı şeklde yazarmsn ablacım o şampuanla yıkadktan sonra her yıkamandamı yapıorsun o karışımı saçına nasıl oldunu ve uyguladını anlatrsan çok sevnırım

kontescim benimde cildim çok yaglidir..yıllardır denemedigim marka kalmadı..nivea dan tut,Dr murad tan tut,dior a kadar..aklına gelebilecek her markayı denedim..ama parlaklığı bir türlü geçiremedim..son 6 aydır belki daha bile fazla,bir zamandır dermologica kullanıyorum..çok memnunum..nemlendiri asla suremezdim yüzüme ama bunun bı nemlendiricisi var sürdüğün an yok oluyor..tonik bile yaglandiriyordu benim cildimi,bunun ki puskurtmeli oldugundan çok rahat,yaglanma yapmıyor,temizleme jeli kil gibi,kopurme yok ve çok rahatlatıyor..makyaj temizlemesini de kullanıyorum..çok memnunum..yağlı ciltlilere tavsiye ederim :)))))
sac muhabbet oldu cilt muhabbeti :)

ben çok yağlı ciltler için -doktor kontrolünde olmak şartıyla- hap tavsiye ederim. yıllarca yağlı saçlarla ve parlak bir suratla gezen beni bile memnun etti =))

gliserin yağı bende var, uçlar çabuk kırılmaya başladı şu aralar iyi gelir inş..

ay cnm bunu öğrendiğim ii oldu ben karıştırıyordum ıslak saça sürüyordum ..kuru saça da olursa süreyim bari..uçlar kırıkla doldu yine benim ya :çok üzgünüm:

kızlar meraba :) ben yarın 8. kürümü yapıp 2 hafta ara vericem. bu 2 haftada acayip boşluğa düşücem sanırım, bakım yapmak alışkanlık oldu çünkü :) boş kalmiyim diye zeytinyağı, bademyağı, bemiks karıştırıp sürmeyi düşünüyorum. küre bi zararı olur mu sence kontes?

ilk sayfadaki ilk mesajımdan daha 'ayrıntılı' bi yazma şekline sahip değilim
üzgünüm

önce bi doktora gidip sivilcelerim kökünü kurutayım sonra ben de bir üründe karar kılıp tonik-temizleme jeli-güneş kremi-fondoten-pudra ihtiyaçlarımı ömür boyu aynı ürünle karşılamayı düşünüyorum

hımmm
sanki ara vermemizin amacı saçımızı dinlendirmek(ti)? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…