Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu arada ben sbahtan beri kaşınıyorum kızlar. sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıkıyo vücudumda, acayip kaşınıyor, geçiyor, sonra başka bi yerimde çıkıyor. öğlen gözümün yanlarında çıktı, gözüm balon gibi şişti. geçti şimdi allahtan. sizce ne olabilir?

kaşıntıdan gebermek üzereyim, yarın önemli bi yere gitmem lazım. şu kızarıklıkları+kaşıntıyı geçirmek için ne yapim sizce?

kaşıntı için krem var canım
sürer sürmez geçiriyorlarr

ay cnm bunu öğrendiğim ii oldu ben karıştırıyordum ıslak saça sürüyordum ..kuru saça da olursa süreyim bari..uçlar kırıkla doldu yine benim ya :çok üzgünüm:

lmaz:bundan sonra dediğim gibi yap canım netice alırsın ama kırıkları yok etmez hiç bişey yok etmez zaten gliserin kırıkları oluşmasını önler yumuşattığı için kırıkların görünümünü azaltır belki diye tahmin ediyorum opuyorumnanaktan

küçükken su çiçeği gecirmismiydin?
su çiçeği gibi geldi :))))))

kasinti dediniz de aklima geldi mayali sute ilk basladigim siralar Allahimm sacim nasil kasinmisti ama konulari okudum mayali sutle alakali normalmis hatta iyiye isaret bile olabilir diyorlar:))

nasil yani kkontess cnm iki hafta yapip iki hafta arami vermemiz lazim:)

ayy arkadasin biri öyle yazmis sende dinlendirme amacli demissin ondan dediydiiiimm kaydirigubbakcemile3
ooo...
sen kalk bi yüzünü yıka bebişim , ferahla , kendine gel kaydirigubbakcemile3

bak ne demiş o arkadaş;

yarın 8. kürü yapıp 2 hafta ara vericem demişzemuszemus
2hafta yapıp 2 hafta ara vermek olur mu hiç
şaşkın kuşsempatiksalakcinni

:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

ne yaptysan yapma bda,alerjı olmuısssuunnn alsanaalsanasmile

canlar bu kürü uygularken karanfilli tarifi de yapsak ağır gelir mi ki?

karanfilli tarif : bir avuç karanfili 500 ml suda bir gün bekletiyoruz. sonra bu suyla saçlarımızı haftada 4 gün ıslatıp tarıyoruz. dökülmeyi engelliyormuş

gelmez bencea.s.

saol bebiş, deniyim bunu bi.

bu arada arkadaşlarım durduk yerde yanıma gelip saçlarımı övmeye başladı =) saçların çok parlak, aa çok sağlıklı saçların, saçına bişey mi sürdün sırma gibi olmuş vs.. diyolar =))

sayende kontesimmm =)

ohh çok mutlu oldum kuşummopuyorumnanaktan:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…