hımmm
sanki ara vermemizin amacı saçımızı dinlendirmek(ti)? kaydirigubbakcemile3
kaşıntı için krem var canımbu arada ben sbahtan beri kaşınıyorum kızlar. sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıkıyo vücudumda, acayip kaşınıyor, geçiyor, sonra başka bi yerimde çıkıyor. öğlen gözümün yanlarında çıktı, gözüm balon gibi şişti. geçti şimdi allahtan. sizce ne olabilir?
kaşıntıdan gebermek üzereyim, yarın önemli bi yere gitmem lazım. şu kızarıklıkları+kaşıntıyı geçirmek için ne yapim sizce?
ay cnm bunu öğrendiğim ii oldu ben karıştırıyordum ıslak saça sürüyordum ..kuru saça da olursa süreyim bari..uçlar kırıkla doldu yine benim ya :çok üzgünüm:
bu arada ben sbahtan beri kaşınıyorum kızlar. sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıkıyo vücudumda, acayip kaşınıyor, geçiyor, sonra başka bi yerimde çıkıyor. öğlen gözümün yanlarında çıktı, gözüm balon gibi şişti. geçti şimdi allahtan. sizce ne olabilir?
kaşıntıdan gebermek üzereyim, yarın önemli bi yere gitmem lazım. şu kızarıklıkları+kaşıntıyı geçirmek için ne yapim sizce?
küçükken su çiçeği gecirmismiydin?
su çiçeği gibi geldi :))))))
yoo,nerden çıkardın bunu tatlış bilmiyorumkismilenasil yani kkontess cnm iki hafta yapip iki hafta arami vermemiz lazim:)
yoo,nerden çıkardın bunu tatlış bilmiyorumkismile
ooo...ayy arkadasin biri öyle yazmis sende dinlendirme amacli demissin ondan dediydiiiimm kaydirigubbakcemile3
kızlar meraba :) ben yarın 8. kürümü yapıp 2 hafta ara vericem. bu 2 haftada acayip boşluğa düşücem sanırım, bakım yapmak alışkanlık oldu çünkü :) boş kalmiyim diye zeytinyağı, bademyağı, bemiks karıştırıp sürmeyi düşünüyorum. küre bi zararı olur mu sence kontes?
ooo...
sen kalk bi yüzünü yıka bebişim , ferahla , kendine gel kaydirigubbakcemile3
bak ne demiş o arkadaş;
yarın 8. kürü yapıp 2 hafta ara vericem demişzemuszemus
2hafta yapıp 2 hafta ara vermek olur mu hiç
şaşkın kuşsempatiksalakcinni
bu arada ben sbahtan beri kaşınıyorum kızlar. sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıkıyo vücudumda, acayip kaşınıyor, geçiyor, sonra başka bi yerimde çıkıyor. öğlen gözümün yanlarında çıktı, gözüm balon gibi şişti. geçti şimdi allahtan. sizce ne olabilir?
gelmez bencea.s.canlar bu kürü uygularken karanfilli tarifi de yapsak ağır gelir mi ki?
karanfilli tarif : bir avuç karanfili 500 ml suda bir gün bekletiyoruz. sonra bu suyla saçlarımızı haftada 4 gün ıslatıp tarıyoruz. dökülmeyi engelliyormuş
gelmez bencea.s.
ohh çok mutlu oldum kuşummopuyorumnanaktan:asigim:saol bebiş, deniyim bunu bi.
bu arada arkadaşlarım durduk yerde yanıma gelip saçlarımı övmeye başladı =) saçların çok parlak, aa çok sağlıklı saçların, saçına bişey mi sürdün sırma gibi olmuş vs.. diyolar =))
sayende kontesimmm =)
ohh çok mutlu oldum kuşummopuyorumnanaktan:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?