bu arada ben sbahtan beri kaşınıyorum kızlar. sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıkıyo vücudumda, acayip kaşınıyor, geçiyor, sonra başka bi yerimde çıkıyor. öğlen gözümün yanlarında çıktı, gözüm balon gibi şişti. geçti şimdi allahtan. sizce ne olabilir?
kaşıntıdan gebermek üzereyim, yarın önemli bi yere gitmem lazım. şu kızarıklıkları+kaşıntıyı geçirmek için ne yapim sizce?
canlar bu kürü uygularken karanfilli tarifi de yapsak ağır gelir mi ki?
karanfilli tarif : bir avuç karanfili 500 ml suda bir gün bekletiyoruz. sonra bu suyla saçlarımızı haftada 4 gün ıslatıp tarıyoruz. dökülmeyi engelliyormuş
ıyy bitli mi ki bu kızçeenaniknaniksuçiçeği olsa geçmez bence önce çkarlar sivilceler sonra kararır dökülür..yiğenlerimden hatırlıyorum..bence alerji ....kaşıntı dedinizde aklıma geldi benim saç diplerimde kaşınıyo ya ..bide herkesin ortasında kaşınmıyo mu deli olcam yaww :dance:
ıyy bitli mi ki bu kızçeenaniknanik
tarifi ilk yazan bendim ama uygulamadığım için unuttum ohaoldumsmileKızlar bu zeytinyağı ve maya tarifinde has zeytinyağ mı kullanılıyor ve tarif nasıldı nasıl yapıcaktık yazar mısınız önceki sayfalarda vardı baktım ama malum çok sayfa var bulamadm??
bende uçlarını düzelttim sonunda :)))) artık takmiycam yok ucuymus yok dibiymis yok boyuymus..
yapicam aksatmadan bakımlarımı uzarsa uzaaaar uçları düzelirse duzeliiiir :))))
kafama hiç bir şey takmiycam artık TOKADAN baskaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahah
sinamekili kürde 2.haftam ve uzama konusunda bişey söylemek için çok erken. Ancak doğal hali tiftik gibi olan saçlarımı hayatımda ilk defa fön veya köpük olmadan kullanabilecek kadar güzelleşti saçlarım. kontess çok teşekkür ediyorum...a.s.
bende 2 gün oncesine kadar aynı kararsızlığı yasıyordum..malum bir de uzatmaya çalışıyorum sacları :))) o yüzden her ay dip boyaya veya gölgeye falan gidemem doye düşünüyordum..benim saçlarımda kumral..gölge yaptırdım,cok diplerden yapmadı azıcık pay bıraktı diplerde,dipler bir ton daha koyu uçlar daha açık sarı gölgeler yaptırdım..fotograf koyabilsen daha net anlasilicak ama beceremiyorumdiplerdeki sarılar sac rengime çok uyumlu olduğu için uzasa da kuaföre gitmem gerekmiyecek..bu tarz bir şey yaptırırsan hem degisiklik olur hem de her ay kuaföre gitmek zorunda kalmazsınız :))
5. kuru yapmissin,ne kadar uzadı sacın?
benim şimdi omuzlarımın biraz altında bı karış uzasa yaza kadar daha dogrusu Temmuz'a kadar yeter bana..
aslaaaaa boyatma
sakın sakınnnnn!!!
ben boyattım,uçlar yandı,6-7 cm kestirdim,şimdi yeniden uzasın diye deliriyorum...
inşallah olur canımopuyorumnanaktanilk resmdekıyle aynı boy sacm suan ama ucları krık fln kötü3 ay sonra bnm de böyle olsa süper olurrrr:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?