Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

suçiçeği olsa geçmez bence önce çkarlar sivilceler sonra kararır dökülür..yiğenlerimden hatırlıyorum..bence alerji ....kaşıntı dedinizde aklıma geldi benim saç diplerimde kaşınıyo ya ..bide herkesin ortasında kaşınmıyo mu deli olcam yaww :dance:

ya bunu bende düşünüyorum aslında..sorun olmaz gibi..hem fena kokmaz herhalde :)

ıyy bitli mi ki bu kızçeenaniknanik

ıyy bitli mi ki bu kızçeenaniknanik

:tomato: hayır sinamekili :teytey:
ay ama diplerdeki küçük saçlar hoşuma gidiyo..şu sarımsağı sadece bikaç kere denedim..antidepresanlar yada bazı ilaçlardan olabilir mi die düşünüyorum..2 ilacım var düzenli kullandığım..biri de başka bişey için..aslında sarımsağı da kullansam olacak belki de daha ii olacak..şu saç çıkaran karışımı da denemedim...haftaiçi çok yoğun işlerden fırsat bulamıyorum bi türlü.. :hulya:

Kızlar bu zeytinyağı ve maya tarifinde has zeytinyağ mı kullanılıyor ve tarif nasıldı nasıl yapıcaktık yazar mısınız önceki sayfalarda vardı baktım ama malum çok sayfa var bulamadm??

Kızlar bu zeytinyağı ve maya tarifinde has zeytinyağ mı kullanılıyor ve tarif nasıldı nasıl yapıcaktık yazar mısınız önceki sayfalarda vardı baktım ama malum çok sayfa var bulamadm??
tarifi ilk yazan bendim ama uygulamadığım için unuttum ohaoldumsmile
yanılmıyorsam (!) ; zeytinyağını ısıtıp içine maya ekliyorduk ama oranlarını uygulayan bi arkadaştan öğrensen daha iyi olucak kuşum
ben çok üşendim onu yapmaya ,ondan bıraktım gitti
gliserin+su+bebe yaı olayına giricem ben...boshayallersmile
bugünlük sadece bebik yağı sürdüm
gerçekten yumuşadı ve parladı uçlar:asigim:

bende uçlarını düzelttim sonunda :)))) artık takmiycam yok ucuymus yok dibiymis yok boyuymus..
yapicam aksatmadan bakımlarımı uzarsa uzaaaar uçları düzelirse duzeliiiir :))))
kafama hiç bir şey takmiycam artık TOKADAN baskaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahah

heheee
yola geldi şükür kaydirigubbakcemile3

:))))))) koyuverdim artık :)))))))

bakma uçlarım düzeldi ya totisim kalktı :))))))))) eğer onlar duzelmeseydi hala ağlıyodum :))))))

sinamekili kürde 2.haftam ve uzama konusunda bişey söylemek için çok erken. Ancak doğal hali tiftik gibi olan saçlarımı hayatımda ilk defa fön veya köpük olmadan kullanabilecek kadar güzelleşti saçlarım. kontess çok teşekkür ediyorum...a.s.

rica ederim canımolumunekankayizsmile
inşallah uzama da elde ediceksin:kedi:

kızlar işin bir de beslenme boyutu var, biliyorsunuz...
özellikle kırmızı et ve barbunya,nohut vs de keratin bulunuyormuş...
keratin saç-tırnak-cilt için gerekli bi şey.
ayrıca sütte de saç ve tırnaklar için gerekli olan bir çok vitamini içeriyor...
süt sevmeyen ben,saç uğruna her gün süt içmeye başladım walla:roflol:

bitanwm haklısın ama saçım çok yıpranık ((( bir daha açıcı işlemi kaldırabilir mi bilmiyorum ben resim koyayım yarın e mi?Siz de hem bekıp dersiniz...Şimdi diplerde kendi rengim çok güzel diom uçlarda kalsın ilerde çok rahatsız olursam sadece uçları koyulturum

ayrıcaaaaa bana maya+zeytinyağı kürü çok iyi geldi ve bugün papatya suyunu döktüm saçıma öyle çıktım gezdim :)))

ben profil resmımı degıstırmek ıstıorummmm özürdilerim ama nereye yazacagımı bulamadım yardımmm lütfennnCADIARZU

bugün 7. uygulamamı yapıcam bide haftaya tamaaaaamzemuszemus sonra dinlendircem tembellik yapçamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…