Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet kesinlikle buna da dikkat etmek gerekir. bir de saç için cevizi söylerler hep, ama hep unutuyorum :/

ayrıca saçlara duşu bitirmeden önce soğuk su dökmek de saçı parlatır derler ama onu da unutuyorum :/

kafamda da 6. kür var şu anda belirtmeden geçemedim =)))) kaydirigubbakcemile2

gliserin+su+bebeyağı parlaklık ve yumuşaklık için mi canım?

ceviz yerim kahvaltılarda mutlaka...
ben de unutuyorum ama annem asla unutmaz,1 avuç koyar önüme,saolsun :kedi:

ben salıyı bekliyorum kür için kaydirigubbakcemile2

kontes bacım senin kur rengi bozabiliyor demiştin ya acaba ben de zeytinyağı maya ya mı geçsem?icine bemix veya bepanthen de koyarım maya ya?olma mı?

internette maya ve zeytinyağına ceviz de konduğunu yazıyor?sayfayı açamadım açabilirsem koyucak tarifi..

kontes bacım senin kur rengi bozabiliyor demiştin ya acaba ben de zeytinyağı maya ya mı geçsem?icine bemix veya bepanthen de koyarım maya ya?olma mı?
sen bilirsin canım ama o uzama için değil,sadece bakım olsun & kırık oluşumu engellensin diye...
ben öyle okumuştum yani...

biten gliss şişelerimden birine
yarım çay bardağı su
1çorba kaşığı gliserin
3-4 damla da bebe yağı koydum...
saçlarımı at kuyruğu şeklinde topladım ve karışımı dipler hariç her yere(yani kuyruk kısmına) fıslattım...
bakalım nolucak :icecream:

arkadaşlar ben bu kürü 2 defa uyguladım. şimdi doktordan geliyorum. kafamda kabuklanma olan bir bölgeden bir şeyden mikrop kapmışım, 3 adet enfeksiyona bağlı şişlik oluştu kafamda ve ayrıyeten boynumda fındık tanesi kadar olan lenf bezem de ceviz büyüklüğüne geldi buna bağlı olarak. doktor saçıma bir şey sürüp sürmediğimi sordu ve bu kürden bahsettim. o da ondan olablieceğini söyledi. şimdi bir hafta antibiyotik kullanacağım. ultrason falan da çekildi, enfeksiyona bağlı olduğu kesinleşti. arkadaşlar bence saçınızda en ufak bir kabuklanma, açık yara, saç derisinde sivilce varsa iyileşene kadar bekleyin, iyice kontrol edin kullanmadan. ohaoldumsmile

Son düzenleme:
:)))) hadi hayırlısı bakalım sonucları bekliyoruz :))))

maya da sacı uzatıyor diyorlar ama bilemedim yaa..
neyse ben bildiğimden vazgecmiyim :))) haftada bir uygulamayla ne kadar değişebilir ki sacımın rengi :)))

upsssbilmiyorumkismile
çok çokk geçmiş olsun kuşumm,acil şifalar dilerim:Saruboceq:
keşke yaraların var diye kullanmasaydın eyvahedigeldismile

Şu zeytinyağ ve maya tarifini yazabilecek biri yok mu?:sinifsinif:

cnm ben uygulamadım ama galiba 1 çay bardağı içindeki zeytinyağını biraz kaynar suyun içine koy ılısın sonra içine 1 tatlı kaşığı kuru maya at güzelce karıştır tam erimez zaten sonra saç uçlarına filan sür..bikaç bekle yıka..1 tatlı kaşığı yeterli olur sanırım..denemedim ama kzılardan böyle hatırlıyorum.bi de aman zeytinyağını direk ısıtma yağın yapısını bozrmış.tarif ettiğim gibi yap..

çooook teşekkür ederim :) farkında değildim ki kabuklanma olduğunun, keşke aklıma gelseydi de iyice kontrol etseydim.:kedi:

canım çok çok geçmiş olsun. a.s. benim de geçenlerde kulağımın arkasında beze olmuştu kürü o hafta yapmadım mesela akar değer daha kötü yapar belki die..bilemeyiz ki işte.çok geçmiş olsun ..ilaçlarını kullan iyice iyileş sorun klamasın sonra devam edersin..tamam bemiks bademyağı değil ama sinameki ne kadar doğalda olsa açıkta bi ürün..belki o olabilir die aklıma geldi..açık yara da varsa kapmıştır enfeksiyonu tabi..

sertlik demiyim de azcık yağlı gibi oldu saçım
galiba suyu arttırmam gerek di mi?
ya da bebe yağını azaltmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…