yoğun ama tabi gliserin daha yoğun...yani bana öyle geldi...bebe yağı o kadar mı yoğun bir şey canım? 3-4 damla koymuşsun zaten:hulya: gliserini azaltsan?
bi sürü kere söylediğim gibi;kontesss bilgilerin için sağol ben bugün ilk defa uyguladım saçıma yalnıs heryeri batırdım yaa :):):)
çok sıvı olduğu için saç diplerime sürmekte acayip derecede zorlandım pamukla uygulayabildiğpim kadar sürdüm
uygulayan arkadaşlardan ve senden yardım istiyorum alternatif çözümleri olan varmıı :) yarım saat banyo temizledim de ...
cnm ben uygulamadım ama galiba 1 çay bardağı içindeki zeytinyağını biraz kaynar suyun içine koy ılısın sonra içine 1 tatlı kaşığı kuru maya at güzelce karıştır tam erimez zaten sonra saç uçlarına filan sür..bikaç bekle yıka..1 tatlı kaşığı yeterli olur sanırım..denemedim ama kzılardan böyle hatırlıyorum.bi de aman zeytinyağını direk ısıtma yağın yapısını bozrmış.tarif ettiğim gibi yap..
renk değişimi oluyor canım evet,bende olmadı ama kimisinin rengini açıyor kimisininkini kızılımsı yapıyorkızlar bu arada ne zamandır sorucam size; aranızda bu kürden sonra saçı açılan oldu mu? ben son haftalarda gündüz hiç çıkmıyorum evdeyim. o yüzden kesinlikle güneşten değil ama bir sürü sarı teller var saçımda. ( normalde siyaha yakın koyu kestanedir ) alnımda ufak saçlar çıkmaya başladı onlar da sarı =)
renk değişimi oluyor canım evet,bende olmadı ama kimisinin rengini açıyor kimisininkini kızılımsı yapıyor
bi sürü kere söylediğim gibi;
spreyli şişe.
neeeee kizilimsimi yapiyoo
ayyy yapcaksa sarimsi yapsin kizilimsi ypmasinnnnn
her saç yıkamamdan sonra kullanıcam canım :kedi: ki bu da 2-3 günde bir demek oluyoraa bak kızıl da iyiymiş =) canım ben bugün gliserini yaptım çook memnun kaldım. acaba her aklımıza estiğinde yapsak olur mu ki? sen ne sıklıkta uygulayacaksın?:1hug:
benim kahverengiydi çikolata kahve oldu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?