cümlenden hiç bir şey anlamadım canımbilmiyorumkismileya ben saçlarımın rengini açtırmıştım koleston peroksitle bu kürü uygulasam işe yarar mı yoksa boşuna denemiyimmi
cümlenden hiç bir şey anlamadım canımbilmiyorumkismile
saçlarımı koleston sıvı peroksitle açtırdım. şimdi bu sinameki kürünü denesem işe yararmı yoksa hiç denemiyimmi?
iyi de ne alaka ki,bizim de saçlarmız işlemli.kimisi boyalı kimisi röflelisaçlarımı koleston sıvı peroksitle açtırdım. şimdi bu sinameki kürünü denesem işe yararmı yoksa hiç denemiyimmi?
iyi de ne alaka ki,bizim de saçlarmız işlemli.kimisi boyalı kimisi röfleli
bakım amaçlı bu kürü yapıyoruz
uzama da oluyor bakım da oluyor
işlemli saçta işe yaramaması nerden çıktı :bbo:
tmm da ne bileyim saçma geldi biraz:kedi:cnm aklıma takıldı sordum
tmm da ne bileyim saçma geldi biraz:kedi:
iyi de ne alaka ki,bizim de saçlarmız işlemli.kimisi boyalı kimisi röfleli
bakım amaçlı bu kürü yapıyoruz
uzama da oluyor bakım da oluyor
işlemli saçta işe yaramaması nerden çıktı :bbo:
kim ne sorarsa sorsn guselce cvp verilmeli bence herzaman .bunada kısma cnm ama öle yanii
kim ne sorarsa sorsn guselce cvp verilmeli bence herzaman .bunada kısma cnm ama öle yanii
konu açmakda sorumluluk istio ama..hergelen okumak zorunda diil neyin nerde olduunuda bilmes bulamayabilir görmemiş olabilir..güler yüzle cvp vermek çok daha gusel bi ortam sağlar hemde gereklidir ama düşüncem bu:)
bak banada aynı şeyi yapıyosn arkadaşm..herkes birbirne öneride bulunabilio saygı çerçevesinde..hayatımız boyunca bu olağan bişi..ama parlıosn.beğenmediğim felanda yok..konuda bana ait deil.fikrimi söyledim..hepsi bu:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?