Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cnm zaten zamanla renk akiyo
kür boyanin akmasini dahada hizlandirmistir
keske hic akmasa

ya kkontess cnm boya akiyo ama gercek sac renginide degistirirmi acaba bu kür?

saçlarımı koleston sıvı peroksitle açtırdım. şimdi bu sinameki kürünü denesem işe yararmı yoksa hiç denemiyimmi?
iyi de ne alaka ki,bizim de saçlarmız işlemli.kimisi boyalı kimisi röfleli
bakım amaçlı bu kürü yapıyoruz
uzama da oluyor bakım da oluyor
işlemli saçta işe yaramaması nerden çıktı :bbo:

ben saçımı hiç boyatmadım (bi kere siyah hint kınası yapmıştım), benim saçlarımda sarı teller çıktı. ama şikayetçi miyim? tabi ki hayır =))

benim merak ettiğim, normalde saç yıprandığı zaman rengi açılır ya bu kürün de saçı yıpratma gibi bi ihtimali olmadığı için şaşırmıştım başka derdim yok. saçım her zamankinden daha bakımlı sağlıklı parlak vs... =))) bu da sorun yok demektir =)))

kim ne sorarsa sorsn guselce cvp verilmeli bence herzaman .bunada kısma cnm ama öle yanii

tmm da sürekli benzer sorular gelince aynı sakinlikle cevap verilmeyebiliyor. kontes'e hak vermek lazımsengözlerimebaksanab

birkaç sayfa okusa bütün her şeyi anlar insan zaten. ben konu sahibi olmadığım halde aynı soruyu 30 kere görünce bunalıyorum :/

konu açmakda sorumluluk istio ama..hergelen okumak zorunda diil neyin nerde olduunuda bilmes bulamayabilir görmemiş olabilir..güler yüzle cvp vermek çok daha gusel bi ortam sağlar hemde gereklidir ama düşüncem bu:)

kim ne sorarsa sorsn guselce cvp verilmeli bence herzaman .bunada kısma cnm ama öle yanii

elimden geldiğince yaptığım bu.
ama farkındaysan;
iftira atanlar & bin kere yazdığım halde hala aynı şeyi soranlar & yazıları okumayanlar & saçma sapan şeyler soranlar var
sabrım taşıyor arada
kusura bakmayın.

sen daha sakin cevap verirsin madem beğenmedin benimkileri oke mi tatlım =)

bak banada aynı şeyi yapıyosn arkadaşm..herkes birbirne öneride bulunabilio saygı çerçevesinde..hayatımız boyunca bu olağan bişi..ama parlıosn.beğenmediğim felanda yok..konuda bana ait deil.fikrimi söyledim..hepsi bu:1closedeyes:

konu açmakda sorumluluk istio ama..hergelen okumak zorunda diil neyin nerde olduunuda bilmes bulamayabilir görmemiş olabilir..güler yüzle cvp vermek çok daha gusel bi ortam sağlar hemde gereklidir ama düşüncem bu:)

her gelen okumak zorunda deil mi?
asla katılmıyorum.
saç uzatmak isteyen biriyse gelen,okumak zorundadır.
görememiş ya da sorusuna cevap bulamamışsa o zaman sormalıdır.
benim de şahsi düşüncem bu.
ben diğer topiklerde bunu yapıyorum...
aynısını da bekliyorum.
ki zaten elimden geldiğince düzgün cevap veriyorum.
bu halime şaşan bir kaç kişi de olmuştu hatta...bilen bilir.

yoksa bananeki..kimse incinmesin die öneride bulundm sadece..kabul edip etmemek sen bilicein şey..ok...hakaret edenler oluncada karşılarında senden taraf oldum zaten bunuda kabul edemem çünkü konu açmışsn gelmiş çıtçıt dio..konumusda o deil zatn

daha dikkatli olurum ama kabul et savunmaya geçtiğin soru cidden saçmaydı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…