Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

neyse cnm yaaayerimseniben

unut gitsin..sadece insanlar bulundukları ortamdan soğurlar olan bu olur anca...aman sallaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhabaa.s.
bugün 2. kürümü yaptım ama cuma günü saçımı kestirdiğim için 1. kürüm boşa gitmiş oldu biraz
ama kırıklarım temizlendi bu yüzden kürden daha iyi sonuç alacağıma inanıyorumkaydirigubbakcemile5

mrb cnm sacların çok gzl masallah. bn bir sey sormak istiyorum hani kürün içine bemiks koymussun ya ben saclarım az ve döküdgü icin bemiks evigen bepanthne kullanıyrm yani bu karısımn icinde sadece bemiks değilde bu söyldgim ampullrde koysam sonuc nasıl olur sence??? bnm saclarım uzasada az oldugu icin pek faydası olmuyo bi de acıcıyla actırmıstım saclarımı.yandı baya kırıklar var bu ilaclar ii gelmişti en azından dökülmesine ama uzamasını da istyrmm

tedaviye inanıp pozitif düşünürsen derdin kalmaz bence kuşum

ben hiç o şekilde kullanmadım canım,yani asıl tarifin dışına çıkmadım
fazlası zarar diye düşünüyorum
yine de sen bilirsin
istersen bir denea.s.

cevabı veren kişinin yoğunluğu,o anki psikolojisi ws gözardı edilirken
neden soruyu soran kişinin yoğunluğu gündemde?
cevap veren kişi ,soru soranın psikolojisini ws 'sini düşünmek zorunda madem,soru soranlar neden 'ulan bin kişi aynı şeyi sormuştur bi de ben düşünmeden sormayayım' şeklinde bir ince davranış sunma zorunluluğunda değildir??

neyse cnm yaaayerimseniben

unut gitsin..sadece insanlar bulundukları ortamdan soğurlar olan bu olur anca...aman sallaaa

ayrıca; 'peki daha dikkatli olucam' dediğim ve tatlıya bağlandığını düşündüğüm bir konu neden bu kadar uzatılır?

ve dip not ;
eğer sorularınız banaysa
başında kontes'e diye belirtirsiniz bundan sonra
sorulara 'nedense(!)' sazan gibi atlıyorum galiba.
böylelikle kimsenin keyfi kaçmamış olur..

tedaviye inanıp pozitif düşünürsen derdin kalmaz bence kuşum

kontes e :icecream:
canım teşekkürler tedaviye inanıyorum gidiyorum aylık..ama sanki bişey olmuyor gibi..benim sorunum daha içsel daha derinde sanki..kendimle barışmam lazım benim Çok üzgünüm çoook

kızlar, benim saçlarım katlı kesimdir yıllardan beri... şimdi hepsini aynı boyda eşitlemek istiyorum ama kestirirsem enseme gelmesi lazım şu an eşit olması için. çok kısalır sürekli uçlarından mı kestirmek lazım? ne yapsam bilemedim.. benzer bir tecrübe yaşamış olan var mı?

şu an yaptığım bakımlar sayesinde saçlarım yumuşacık, parlak çok sağlıklı. ama arkadan bakınca çok kötü gözüküyor uçları. kırık değil ama aynı boy olmadığı için çalı gibi gözüküyor =)) dokunmadan anlaşılmaz yumuşak olduğu..

kkontess e :)) cnm o söyledigim seylerde vitamin o yüzden ne bileyim kararsız kaldımm simdi yaaa

canım ben kullandım o şekilde..bişey olmadı..dökülme yok..hatta sarımsak kullanmadım ama küçük saçlar çıkıyo..vitaminlerin hepsini düzenli karıştırmadım ama ona bağladım ben..yani bikaç hafta karıştırdım sonra yapmadım.formülü sade yapınca saç daha güzel parlıyo gibi geldi ..ama vitaminleri de çok kullanan var..hatta ben arada başka yağlarda kattım.. :)
gnn86 bence kuaförüne güveniyorsan söyle..güvenmiyorsan makasla sen kes..bi tutam saçı kıvır gzelce kırıklar çıkacaktır zaten..

kontes e :))))
tatlım bı keresinde bana da kızmıştın:))) bu çok doğal çünkü aynı sorulara aynı cevapları vermek insanı verebiliyor :) hatırlarsan renk degisimi muhabbetinde kizmistin bana :))) ama ben ne alındım ne uzattım..çünkü senin niyetin birine kızmak vs değil..bu apaçık ortada..o yüzden alınmadım bile :) sen elinden geldiğince herkese yardımcı oluyorsun,artı herkesin her ani her aniyla aynı olamaz..suan keyfin yerindedir güzel yazarsın,bı şey olur canin sıkılır ve kötü yazarsın..önemli olan senin niyetin,niyetinin iyi olduğunu da bildigimize göre bosu bosuna alinganlik yapmanın anlamı yok..diye düşünüyorum :)))

yaaaa bu aradaa ptesi sacımı yaptirdiim yere gittim dün,fon çektirmeye..cocuk anında fark etti sacımın duzeldiini..naptin sen böyle ya dedi muhteşem olmuş ptesi günkü halinden eser yok dedi :) bakım yaptığımı söyledim:) cocuk mest oldu ya çok komikti :) fon çekerken 'bakım yapılan saca bayılıyorum ya yumusacik olmus' diyip durdu :) hatta hızını alamadı bı kaç çalışanı çağırdı saclarını elletirdi :))))) ay çok sagol moralimi düzelttin dedim cocuğa :)))) pek hoşuma gitti paylasiyim dedim :))))))))

anlayışın için sağol bitanem a.s.

ne demek bebeem :)))
ee şimdi bu kur sac rengini değiştiriyor muuuuuuuu :)))) deeeerrmiiisssiiiimmmmm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…