canım bende cevabı okuduğumda sert geldi. sadece aklıma takılan bi konuydu ve bi anda sordum. ve kkontese özel bi soru da değildi ortaya sordum aslında. aynı şey bin kerede sorulmuş olsa bence sakin bi şekilde cevap verilmeli. belki soruyu soran kişi o kadar yoğun ki diğer yazılanları teker teker okuycak zamanı olmadığı için sormuştur. bunları göz önünde bulundurmak lazım aslında neysee. sorun yok :)
slm kızlar nbr? canım sıkkın bi bakayım dedim..sebebi sormayın bende bilemiyroum..tad almıyourm gidip geliyo işte..bi bakıyorum hiç sorun yok bi bakıyorum boş boş dolanıyorum...doktorum ilacı büyük kutuda yazdı bu kez 2 ay sonra gel dedi..ya benim derdimin dermanı ilaç değil bence
iyiyim kuşum mercii a.s.kontescim nasilsin sorum yok olesine yazasim geldi :))) saclarin nasil iyilerdir umarim benimkiler gelecek hafta bemiklerine kavusacaklar insallah:) oyle iste:)))
ben hiç o şekilde kullanmadım canım,yani asıl tarifin dışına çıkmadımmrb cnm sacların çok gzl masallah. bn bir sey sormak istiyorum hani kürün içine bemiks koymussun ya ben saclarım az ve döküdgü icin bemiks evigen bepanthne kullanıyrm yani bu karısımn icinde sadece bemiks değilde bu söyldgim ampullrde koysam sonuc nasıl olur sence??? bnm saclarım uzasada az oldugu icin pek faydası olmuyo bi de acıcıyla actırmıstım saclarımı.yandı baya kırıklar var bu ilaclar ii gelmişti en azından dökülmesine ama uzamasını da istyrmm
canım bende cevabı okuduğumda sert geldi. sadece aklıma takılan bi konuydu ve bi anda sordum. ve kkontese özel bi soru da değildi ortaya sordum aslında. aynı şey bin kerede sorulmuş olsa bence sakin bi şekilde cevap verilmeli. belki soruyu soran kişi o kadar yoğun ki diğer yazılanları teker teker okuycak zamanı olmadığı için sormuştur. bunları göz önünde bulundurmak lazım aslında neysee. sorun yok :)
neyse cnm yaaayerimseniben
unut gitsin..sadece insanlar bulundukları ortamdan soğurlar olan bu olur anca...aman sallaaa
tedaviye inanıp pozitif düşünürsen derdin kalmaz bence kuşum
ben hiç o şekilde kullanmadım canım,yani asıl tarifin dışına çıkmadım
fazlası zarar diye düşünüyorum
yine de sen bilirsin
istersen bir denea.s.
kkontess e :)) cnm o söyledigim seylerde vitamin o yüzden ne bileyim kararsız kaldımm simdi yaaa
e ekle bakalım canımkkontess e :)) cnm o söyledigim seylerde vitamin o yüzden ne bileyim kararsız kaldımm simdi yaaa
anlayışın için sağol bitanem a.s.kontes e :))))
tatlım bı keresinde bana da kızmıştın:))) bu çok doğal çünkü aynı sorulara aynı cevapları vermek insanı verebiliyor :) hatırlarsan renk degisimi muhabbetinde kizmistin bana :))) ama ben ne alındım ne uzattım..çünkü senin niyetin birine kızmak vs değil..bu apaçık ortada..o yüzden alınmadım bile :) sen elinden geldiğince herkese yardımcı oluyorsun,artı herkesin her ani her aniyla aynı olamaz..suan keyfin yerindedir güzel yazarsın,bı şey olur canin sıkılır ve kötü yazarsın..önemli olan senin niyetin,niyetinin iyi olduğunu da bildigimize göre bosu bosuna alinganlik yapmanın anlamı yok..diye düşünüyorum :)))
meydey meydey gamyoncuiremsusedna dan cekhu ya
bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?