Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

konu o değil ama işte birikime neden oluyor bu tarz şeyler.
yoksa sadece ilk mesajda ayrıntılı halde yazdıklarımı bile defalarca tekrar ettim soranlara.
ama işte herkesin de bi sabrı var boshayallersmile

atess arkadaşm çok gusel sormuş yazmış...kırılmasın die öle dedim..daha yumusak ol die
bu kür bir 'bakım' işlemi
uzatmasa da saça parlaklık veren bakımını yapan bir şey...
bu konuda hem fikiriz?
sonuçta bu kürü uygulayınca uzamış ve tipi cidden değişmiş saçlar söz konusu.
bunun üzerine gelip de saçımda boya var,açıcı var ,zarar görmüş ve yıpranmış ; bu kür işe yarar mı diye bir soru geliyor...
bilmiyorum bence hala tuhaf bi durum bu durum...

kontes avatardaki sen misin canım? şapka süper =)))

bir de sınavların bitince senden yeni bol fotolu bir albüm bekliyorum, eminim de tek değilimdir =) napıyım seviyorum güzel saçlara bakmayı

kontes avatardaki sen misin canım? şapka süper =)))

bir de sınavların bitince senden yeni bol fotolu bir albüm bekliyorum, eminim de tek değilimdir =) napıyım seviyorum güzel saçlara bakmayı

eed cnm benm.
çk merci:kedi:
tmm eklerim kaydirigubbakcemile3

kontescm mrb bayadır takipçinim,önerilerini dikkate alıp uygulamaya başladım yarın 4.uygulamamı yapcam inş:) sarımsaklı şampuanıda yaptım ama tam beceremedim sanırım:S 400 ml şampuana 6diş sarımsak koydum çalkalayıp yıkadım saçımı,ilk yıkadığımda baya sarımsak tanecikelri geldi masaj yaptım bi güsel ama ondan sonra sarımsak kalmadı içinde heralde ilkinde avucuma gelmiş hepsi(( şimdi kullanıorum hala şampuanı ama içinde tanecik yok sadece kokusu gelio sarımsağın. sence sarımsak özünü bırakmışmıdır yoksa tekrar içine bi kaç diş rendelesem mi???

kontescim nasilsin sorum yok olesine yazasim geldi :))) saclarin nasil iyilerdir umarim benimkiler gelecek hafta bemiklerine kavusacaklar insallah:) oyle iste:)))

yoğun ama tabi gliserin daha yoğun...yani bana öyle geldi...
ya da suyu mu arttırsam?bilmiyorumkismile

canım gliserin yoğun geldiyse su kat biraz ama yağlı olduysa bebe yağını fazla kaçırmıssındır gliserin yağlı değil bildiğimiz yağ gibi değil yani ama bi kez olsun bence gliserini banyodan sonra saf bi şekilde suyla karıştırmadan saç uçlarına uygula zaten bakım kremine ihtiyacın kalmaz gayet yumuşak olur kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nbr? canım sıkkın bi bakayım dedim..sebebi sormayın bende bilemiyroum..tad almıyourm gidip geliyo işte..bi bakıyorum hiç sorun yok bi bakıyorum boş boş dolanıyorum...doktorum ilacı büyük kutuda yazdı bu kez 2 ay sonra gel dedi..ya benim derdimin dermanı ilaç değil bence

atess arkadaşm çok gusel sormuş yazmış...kırılmasın die öle dedim..daha yumusak ol die

canım bende cevabı okuduğumda sert geldi. sadece aklıma takılan bi konuydu ve bi anda sordum. ve kkontese özel bi soru da değildi ortaya sordum aslında. aynı şey bin kerede sorulmuş olsa bence sakin bi şekilde cevap verilmeli. belki soruyu soran kişi o kadar yoğun ki diğer yazılanları teker teker okuycak zamanı olmadığı için sormuştur. bunları göz önünde bulundurmak lazım aslında neysee. sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…