Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım sorunu 'deneyim yaşamış biri olarak ' ve yüksek müsadenle üzerime alınıyorum:roflol:
ben de kat olan saçlarımın hepsini aynı boyda eşitlettim
ama dediğin gibi birden kestiremedim
önce biraz kestirdim,
kuaförüm dedi: '7 ay sonra gel kalan katlar o zaman şimdiki tüm boy hizanda olucak (küreklerde)
o zaman bi daha kesicez hepsi aynı boyda olcak ...'

7 ay sonra gittim bi daha kestirdim
hepsi aynı boyda oldu...
hala da öyle
katlı kesim asla düşünmüyorum artık
çünkü çok sönük duruyor
maşaladığımda da uçlar azıcık kafam kocaman görünüyor
kırılınca uçlar tüy tüy oluyor
çirkin bi şe bence o kesimkafamçokkarıştı

ayh kuaförlerden çıkmaz oldun sen de heeklava:
fön mön yok artıkkklava:

eheheh:kedi:

hımmm,o zaman ekle bi dene bakalım kuşumm
sonuçlarını bize de söylersin
öğrenmiş oluruz hep birlikteeboshayallersmile

bn bu mayalı süte de baslıcammm:)daha önce turp yapmıstım ii geldi ama vizelerden dolayı bıraktım :) bi de sarımsaklı sampuan faaln rapunzel olcam:))

@ KKONTESS şakkıdı
canım napıyosun? denemişsin gliserini? durulanmayan kremlerle arasında bariz bi fark var mı sence?

e ekle bakalım canım
e vitamini de yararlı diye biliyorum (evigen)
ama bepanten ne vitamini ,bilmiyorumbilmiyorumkismile

tamamen atıyorum düz mantıkla :icecream:
bepanthen krem hücre yenileyici olduğuna göre bepanthen ampul de hücre yenileyi olabilir :1rolleyes:

tamamen atıyorum düz mantıkla :icecream:
bepanthen krem hücre yenileyici olduğuna göre bepanthen ampul de hücre yenileyi olabilir :1rolleyes:
eed bunu ben de düşündüm içimden ya da attım :roflol:
e vitamininin keratin oluşumunda etkisi olduğunu biliyorum
evigen o bakımdan iyi.
bepanten de bu bakımdan ii olsun :kedi:

canım kkontess'e sormuşsun ama ben de seninle aynı kaderi paylaştığım için ve aynı şeyleri düşünerek küre ek olarak evigen ve bepanthen eklediğim için yorum yapmak istedim
ben de küre bu şekilde başladım yani bemiks+bepanthen+evigen+badem yağı+sinameki. İlk 5 kürü bu şekilde uyguladım ama ilk kutular bitince sadece bemiksle devam ettim.
ben bi zararını görmedim ama tek bemiks kullanmakla hepsini beraber kullanmanın arasında da bi fark göremedimbilmiyorumkismile ama haftada bir kez( sinamekili kürle farklı bir günde ) saç boylarına ve uçlarına evigen sürüyorum yıpranmalar için işe yarıyormuş.

@ KKONTESS şakkıdı
canım napıyosun? denemişsin gliserini? durulanmayan kremlerle arasında bariz bi fark var mı sence?

denedim kuşum

yani yumuşak evet ama durulanmayan kremde saç elimden akıyodu,yağ gibi derler ya hani,aynen öyle akıp gidiyordu...
sanırsam oranında yanlış bi şey yaptım,bilemedimbilmiyorumkismile

ben bıraktım sarımsaklıyı bilmiyorumkismile

sarımsak demişken bugün başıma bela oldu sarımsak ohaoldumsmile
sarımsak yağı almıştım ama hiç kullanmamıştım bugün bir avuç şampuana birkaç damla damlattım ve sürdüm başıma... aman allahım o ne koku bütün banyo hatta bütün ev sarımsak koktu :çok üzgünüm: sanki 3 kilo sarımsak yemişim gibi hala kokuyorum . koku geçsin diye saçımı boyadım ama yine de geçmedi :1shok: 2 tane limonu sıktım sürdüm saçıma kokusunu alır diye geçmedi yarın işe gitmesem mi diye düşünüyorum :roflol:
yani şampuana sarımsak ekleyince kokuyo diyenler sakın haa sarımsak yağını denemeyin yasakkelime aman diyim. illa sarımsak diyosanız güzelce rendeleyin sarımsağı kendiniz hazırlayın. kokarca gibi dolanıyorum ortalıkta:mymeka: sabah kalkınca tekrar yıkıcam bakalım umarım geçer:dilcikar:

denedim kuşum

yani yumuşak evet ama durulanmayan kremde saç elimden akıyodu,yağ gibi derler ya hani,aynen öyle akıp gidiyordu...
sanırsam oranında yanlış bi şey yaptım,bilemedimbilmiyorumkismile

evet 2 kaşık gliserin sürülüyormuş bizim ki az geldi demek ki. ama işte 2 kaşık sürebilmekiçin de büyük boy gliserin lazım :1rolleyes:

durulama suyuna elma sirkesi kat bakalım bi debilmiyorumkismile alla allaa ne biçim şeymiş o öyle yaweyvahedigeldismile

evet 2 kaşık gliserin sürülüyormuş bizim ki az geldi demek ki. ama işte 2 kaşık sürebilmekiçin de büyük boy gliserin lazım :1rolleyes:

ben yarım çay bardağı suya 1 çorba kaşığı gliserin koydum,3-4 damla da bebe yağı koydum...
bi dahakinde oranlarla oynucam kaydirigubbakcemile3

durulama suyuna elma sirkesi kat bakalım bi debilmiyorumkismile alla allaa ne biçim şeymiş o öyle yaweyvahedigeldismile

aktar amca söylemişti zaten de bu kadar olacağını tahmin etmiyodumlmaz:
bazı yağlar zeytinyağıyla karışık oluyormuş yani zeytinyağının içine sadece esansı katılarak yapılıyormuş , bazıları da saf yağ oluyormuş. saf yağların fiyatı biraz daha yüksek zaten ve şişeleri daha ufak diğerlerine göre. bikaç çeşit sarımsak yağı vardı bendeki 20 ml. adamın saf yağ diye sattıklarından. zaten saçımı şampuanlar şampuanlamaz saç derim yanmaya başladı sempatiksalakcinni hemen yıkadım bekletmedim bile ama iş işten geçti bi daha da kullanmam zaten :mymeka:

atsam mı acaba diye düşünüyordum ama kaşları kuvvetlendirmek için de kullanılıyormuş kulak çubuğuyla sürülecekmiş geceleri . hazır kokmuşken sürsem mi acababilmiyorumkismile

amaninnnnnnnn ben de sarimsak ozu yagi kullanmistim o ne demekse heheh:)) hem de yurtta Allahim tum koridor kokuyor sular soguk akar bi ust kata cikarim her gectigim yer kokar o da zaten kimse duramadi ayy aklima geldikce gulerim yaa :)))

onu hatirladim canim benim o yuzden ben de tovbeliyim sarimsak olayina sadece sinamekili karisim yapiyorum 5 uygulama bitti insallah baslayacagim gelecek hafta bi de mayali sut hadi bakalim saka maka ya 20 gun oldu olacak mayali sut yarin cooooook uzun bir aradan sonra fon cekecegim o zaman belli olur heralde anlarim uzamis mi ne kadar uzamis:))

kaydirigubbakcemile3 canım peki koku nasıl geçmişti hatırlıyo musun ?

kaydirigubbakcemile3 canım peki koku nasıl geçmişti hatırlıyo musun ?

canimm 4 degisik sey kullanmistim ve de 3 kere falan yikadim sacimi sampuanin kapagini falan tamamen actim resmen yani direkt o kocaman deliktenn avucuma dokup yikadim saclarimi kaydirigubbakcemile3 sanirim o ay burslarimi sampuana sac kremlerine falan yatirmistim hehe banyoda 3-4 degisik sey bol bol ciktiktan sonra yine 3-4 degisik sey kullandim mecburen en kokulularindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…