kızlar, benim saçlarım katlı kesimdir yıllardan beri... şimdi hepsini aynı boyda eşitlemek istiyorum ama kestirirsem enseme gelmesi lazım şu an eşit olması için. çok kısalırsürekli uçlarından mı kestirmek lazım? ne yapsam bilemedim.. benzer bir tecrübe yaşamış olan var mı?
şu an yaptığım bakımlar sayesinde saçlarım yumuşacık, parlak çok sağlıklı. ama arkadan bakınca çok kötü gözüküyor uçları. kırık değil ama aynı boy olmadığı için çalı gibi gözüküyor =)) dokunmadan anlaşılmaz yumuşak olduğu..
ayh kuaförlerden çıkmaz oldun sen de heeyaaaa bu aradaa ptesi sacımı yaptirdiim yere gittim dün,fon çektirmeye..cocuk anında fark etti sacımın duzeldiini..naptin sen böyle ya dedi muhteşem olmuş ptesi günkü halinden eser yok dedi :) bakım yaptığımı söyledim:) cocuk mest oldu ya çok komikti :) fon çekerken 'bakım yapılan saca bayılıyorum ya yumusacik olmus' diyip durdu :) hatta hızını alamadı bı kaç çalışanı çağırdı saclarını elletirdi :))))) ay çok sagol moralimi düzelttin dedim cocuğa :)))) pek hoşuma gitti paylasiyim dedim :))))))))
kontesse :)) bepanthne sac derisi icin faydalı cnm öle biliyrm kepege karsı falanmıs galibae ekle bakalım canım
e vitamini de yararlı diye biliyorum (evigen)
ama bepanten ne vitamini ,bilmiyorumbilmiyorumkismile
hımmm,o zaman ekle bi dene bakalım kuşummkontesse :)) bepanthne sac derisi icin faydalı cnm öle biliyrm kepege karsı falanmıs galiba
hımmm,o zaman ekle bi dene bakalım kuşumm
sonuçlarını bize de söylersin
öğrenmiş oluruz hep birlikteeboshayallersmile
e ekle bakalım canım
e vitamini de yararlı diye biliyorum (evigen)
ama bepanten ne vitamini ,bilmiyorumbilmiyorumkismile
eed bunu ben de düşündüm içimden ya da attım :roflol:tamamen atıyorum düz mantıkla :icecream:
bepanthen krem hücre yenileyici olduğuna göre bepanthen ampul de hücre yenileyi olabilir :1rolleyes:
ben bıraktım sarımsaklıyı bilmiyorumkismilebn bu mayalı süte de baslıcammm:)daha önce turp yapmıstım ii geldi ama vizelerden dolayı bıraktım :) bi de sarımsaklı sampuan faaln rapunzel olcam:))
mrb cnm sacların çok gzl masallah. bn bir sey sormak istiyorum hani kürün içine bemiks koymussun ya ben saclarım az ve döküdgü icin bemiks evigen bepanthne kullanıyrm yani bu karısımn icinde sadece bemiks değilde bu söyldgim ampullrde koysam sonuc nasıl olur sence??? bnm saclarım uzasada az oldugu icin pek faydası olmuyo bi de acıcıyla actırmıstım saclarımı.yandı baya kırıklar var bu ilaclar ii gelmişti en azından dökülmesine ama uzamasını da istyrmm
@ KKONTESS şakkıdı
canım napıyosun? denemişsin gliserini? durulanmayan kremlerle arasında bariz bi fark var mı sence?
ben bıraktım sarımsaklıyı bilmiyorumkismile
denedim kuşum
yani yumuşak evet ama durulanmayan kremde saç elimden akıyodu,yağ gibi derler ya hani,aynen öyle akıp gidiyordu...
sanırsam oranında yanlış bi şey yaptım,bilemedimbilmiyorumkismile
durulama suyuna elma sirkesi kat bakalım bi debilmiyorumkismile alla allaa ne biçim şeymiş o öyle yaweyvahedigeldismilesarımsak demişken bugün başıma bela oldu sarımsak ohaoldumsmile
sarımsak yağı almıştım ama hiç kullanmamıştım bugün bir avuç şampuana birkaç damla damlattım ve sürdüm başıma... aman allahım o ne koku bütün banyo hatta bütün ev sarımsak koktu :çok üzgünüm: sanki 3 kilo sarımsak yemişim gibi hala kokuyorum . koku geçsin diye saçımı boyadım ama yine de geçmedi :1shok: 2 tane limonu sıktım sürdüm saçıma kokusunu alır diye geçmedi yarın işe gitmesem mi diye düşünüyorum :roflol:
yani şampuana sarımsak ekleyince kokuyo diyenler sakın haa sarımsak yağını denemeyin yasakkelime aman diyim. illa sarımsak diyosanız güzelce rendeleyin sarımsağı kendiniz hazırlayın. kokarca gibi dolanıyorum ortalıkta:mymeka: sabah kalkınca tekrar yıkıcam bakalım umarım geçer:dilcikar:
evet 2 kaşık gliserin sürülüyormuş bizim ki az geldi demek ki. ama işte 2 kaşık sürebilmekiçin de büyük boy gliserin lazım :1rolleyes:
durulama suyuna elma sirkesi kat bakalım bi debilmiyorumkismile alla allaa ne biçim şeymiş o öyle yaweyvahedigeldismile
amaninnnnnnnn ben de sarimsak ozu yagi kullanmistim o ne demekse heheh:)) hem de yurtta Allahim tum koridor kokuyor sular soguk akar bi ust kata cikarim her gectigim yer kokar o da zaten kimse duramadi ayy aklima geldikce gulerim yaa :)))
onu hatirladim canim benim o yuzden ben de tovbeliyim sarimsak olayina sadece sinamekili karisim yapiyorum 5 uygulama bitti insallah baslayacagim gelecek hafta bi de mayali sut hadi bakalim saka maka ya 20 gun oldu olacak mayali sut yarin cooooook uzun bir aradan sonra fon cekecegim o zaman belli olur heralde anlarim uzamis mi ne kadar uzamis:))
kaydirigubbakcemile3 canım peki koku nasıl geçmişti hatırlıyo musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?