Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ayh kuaförlerden çıkmaz oldun sen de heeklava:
fön mön yok artıkkklava:

eheheh:kedi:

cuma+Cumartesi fon cektirmeden duramam kız ben :)))) illa ki o fon çekilecek :))) okula giderken hemen hemen her sabah fon çektirir öyle okula giderdim :))))) duruldum şimdi :)))

kız ne dicem sana :)))))) ben bu kuru 1 saat tutcak artık..sor bı neden? :) gecen gün bı sitede gördüm aynı tarifi yarım saat tutun diyordu :) hatta bu renk değiştirme muhabbeti saçta çok tuttuumuz için olabilir gibime geldi? :))) ben de az tutarak deniyim uzarsaaa ne ala uzamazsaaa :)))))))))))

sen bilirsin bebişimm
ben 3 saat tutuyorum bayadır:kedi:

slm kızlar bende sarımsak yapı denemiştim.bikaç damla katıyordum çok abartılı koku olmamıştı.kuruyunca geçiyordu ama krem filan çok kullandım.sonra baktım zor olacak vitaminleri kullandım.ben bepenthene+ bemiks+evigen kullandım karıştırıp.dökülmem olmadı.zaten bu ampulleri karıştırıp sürenler yada şampuanına ekleyenler var..

öncelikle müsade senin köpeen olsun boshayallersmile

canım ben de kısa katları hiç kestirmiyim diye düşündüm ama o zaman da çok yıpranmıyor mu? bir de saçı arada bir kesmeyince uzar mı? karışık sordum ama anladın sen vereliniortak

eed bebem en kısalar yıpranıyor tabi ama başka yolu yok...
ya dediğin gibi hepsini birden eşitlersin (öyle yapınca bile en kısasından 3-4 cm daha kısa kestirmelisin ki kırıklardan tamamen temizlenmiş bir saçın olsun)
ya da uçlardan 10 cm lik kısım kesilir bir posta eşitlenir,6-7 ay sonra ikinci posta kesim ile tamamen düz saçların olur...
kaldı ki benim hiç bakım yapmadığım saçım 7 ayda eşitlenmişti
bakımla saçın uzaması hızlandığı için bu süre daha da düşebilir diye düşünüyorumm

saç kesmeyince uzamaz diyor kuaförler
ama ben dergide okudum,saçı düzenli kesmenin uzamaya hem olumlu hem de olumsuz etkisi olduğundan
her ay deil de 3-4 ayda 1cm şeklinde kesmek gerek yazıyordu
tabiki de kırık varsa kesicez o saçı ve ben de gliserin kürü gibi değişik yöntemler deneyim o 'kırıklılık' olayını max süreye ulaştırmaya çalışıyorumm

Son düzenleme:
tamam canım ben de bekleticem, zaten uzun değil saçım daha da kısaltmayayım.. bu arada yeni fotolar süper olmuş =))) saçına bişey sürmeden mi örüp yatıyorsun peki cicim?

8. uygulamamı da yapıp 2 haftalık arama başlamış bulundum :))

kontes saçların mütiişş hayran kaldım açıp açıp salya akıta akıta izliyorum o derece. maşallah diyim =)

sonunda benimde bemixim varrrr zemuszemus
opuyorumnanaktan RaziyErkan'ciiim sagolsun:asigim:
bemix yolladi bana tatlim:asigim:

haftaya sinamekiyide alip bende baslicam ins zemuszemus

saçlarının yeni halini bende çok merak ettim. ağızdan ağıza dolaşıyo güzelliği..nasıl görecem kkontes. ay bir gün biri sana nazar değecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…