Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saçlarının yeni halini bende çok merak ettim. ağızdan ağıza dolaşıyo güzelliği..nasıl görecem kkontes. ay bir gün biri sana nazar değecekk

değmesin nazarrreyvahedigeldismilemafoldumben

arkadaşlık teklifi yolladım canım
albümlerimde var fotolarsositososito

3. uygulamamı yapmış bulunuyorum :))) 2 saat tuttum yikiycam şimdi :))) ikinci bakımı yapicam dahaaaa (( ooofff bitmiyor bakım bakım bakım :))) Paris hilton oldum haa iki dakkada :)))))))))))))

meraba kızlaaaaaaaaarrrr bende 3 hafta ara verdim ve pazar günü yine başlıycam fotoğraf koyarım bir kaç gün sonra bende en az 5 cm uzamış fotoğrafları karşılaştırdım oleeeeeeeeyyy

meraba kızlaaaaaaaaarrrr bende 3 hafta ara verdim ve pazar günü yine başlıycam fotoğraf koyarım bir kaç gün sonra bende en az 5 cm uzamış fotoğrafları karşılaştırdım oleeeeeeeeyyy

ayy cnm süperr:)
fotolarini sabirsizlikla bekliyorum:)
kac uygulamada uzadi 5 cm?

bende deneyecegim topic sahibi arkadasa tesekkur ederımisaçları cok guzel uzamıs,darısı basıma.

rc ederim canımm,darısı başınaaopuyorumnanaktan

wuhuu süpperrrdelikafadulden

3. uygulamamı yapmış bulunuyorum :))) 2 saat tuttum yikiycam şimdi :))) ikinci bakımı yapicam dahaaaa (( ooofff bitmiyor bakım bakım bakım :))) Paris hilton oldum haa iki dakkada :)))))))))))))

:roflol::roflol:

Son düzenleme:
offf yarın bakım yapamıycamm ben :a015:
perşembeye kadar sularımız olmucakmış çünküüüklava:
saçım yağlanmasın diye siyah fularla geziyorum
karayip korsanı misali:roflol:

ya bi ben düzenli yapamadım şunu yaw
hep bikaç gün gecikmeli oluyor..
kızlar bugün ne öğrendim bilio musunuz?bilmem bahsettim mi...benim önceden saçım dökülürdü..geçenlerde bu bakımlara başlamadan farkettim ki yeni saçlarım çıkmış bi 5 cm olmuşlar böyle yatmıyolarda dik dik duruyolar..neyse..tabi ben depresyonda olduğum için saçıma başıma ne sürdüm hangi ara döküldü de saç yeniden çıktı hatırlamıyom..temmuzdan bu yana antidepresan kullanıyodum..dedim ki yan etkisi acaba saç çıkartmamı?tabi ilacın tek bildiğim yan etkisi iştah açma ve hafif sivilceler..aman iştahım bi açıldı sormayın o dönem..tatlıyı bırakır tuzluyu onu bırakır tatlıyı yerdim..itirazım varmı yok nie zaten çok zayıftım şimdi tam modumdayım...o dönemde hem de hafızaya ii gelio die hem belki etki eder kilo alayım die yoğurdun içine şeker veeeee kara üzüm çekirdeği tozu atıyodum..ben bunu 1-2 ay düzenli yedim.başka etkileride var tabi çok çok faydalı bişi bu...bugün forumda bi arkadaş yazmış ben günde 4 kaşık yiyiorum saç çıkartıyo die..şok oldum ve çaktım olayı..galiba benim saçlar ondan çıkmış..bende diyorum anormal bişey yemedim..komili elidor şampuanlarını da kafama estikçe kullandım..ee bakımada yeni başladım..okuyunca anladım..tavsiye edilir..ben yine başlıcam kızlar

kkontes ya saçların çok güzel..benimkiler katlı seninkiler gibi örülmüyo..düz örüp bağlıyorum ama böyle olmuyo

kontes senin dediğin gliss sıvı saç kremi miyfi?kaça o ...bugün baktım 8 -9 liraydı o mu acaba..pembesi var sarı turuncu gibi var onlar mı..hani şampuandan sonra çalkalıyoruz kremi saça sürp durulamıyoruz.

evet kuşum o.
marketlerde 1-2 tl değişiyor fiyatı
kozmetikçilerde daha pahalı.
marketler toptan aldıkları için daha uyguna satıyorlarmış

koyma kız böyle fotograflar ((( saclarım yeni kurudu dikkat ettim de kızıllarım meydana cikmaya başlamış ((( sanırım ben bu kuru daha fazla yapmiycam ( taa ne zamanki kizillarim çıktı ya 3 kere de olur mu bu? (( yeni golgelerde suan pek problem yok gibi ama moralim bozuldu (( bı de her Pazartesi kur den sonra saclarım dökülüyor..ertesi güne geçiyor..neden ki anlamadım..ilk hafta dikkat etmemiştim ama gecen hafta kerastase almıştım ya sac dökülmesini anında kesmişti,bugün çok döküldü sacım (( canım sıkıldı ( sanırım ben kendi haline birakicam..

ahhh dedim ama kime dedimmmmklava:

iyice uzatıp istediğin boya getirdikten sonra boyatcaktınnn.......

dayanamadiiiiiim amaaa yaz geliyor sarı sac laziiim :))))
bende kuru yapmadan Temmuz'a kadar ne kadar uzar denemesi yaparım artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…