saçlarının yeni halini bende çok merak ettim. ağızdan ağıza dolaşıyo güzelliği..nasıl görecem kkontes. ay bir gün biri sana nazar değecekk
ohh gözün aydın kuşummsositososito
meraba kızlaaaaaaaaarrrrbende 3 hafta ara verdim ve pazar günü yine başlıycam fotoğraf koyarım bir kaç gün sonra bende en az 5 cm uzamış fotoğrafları karşılaştırdım oleeeeeeeeyyy
bende deneyecegim topic sahibi arkadasa tesekkur ederımisaçları cok guzel uzamıs,darısı basıma.
meraba kızlaaaaaaaaarrrrbende 3 hafta ara verdim ve pazar günü yine başlıycam fotoğraf koyarım bir kaç gün sonra bende en az 5 cm uzamış fotoğrafları karşılaştırdım oleeeeeeeeyyy
3. uygulamamı yapmış bulunuyorum :))) 2 saat tuttum yikiycam şimdi :))) ikinci bakımı yapicam dahaaaa(( ooofff bitmiyor bakım bakım bakım :))) Paris hilton oldum haa iki dakkada :)))))))))))))
kkontes ya saçların çok güzel..benimkiler katlı seninkiler gibi örülmüyo..düz örüp bağlıyorum ama böyle olmuyo
kontes senin dediğin gliss sıvı saç kremi miyfi?kaça o ...bugün baktım 8 -9 liraydı o mu acaba..pembesi var sarı turuncu gibi var onlar mı..hani şampuandan sonra çalkalıyoruz kremi saça sürp durulamıyoruz.
ahhh dedim ama kime dedimmmmkoyma kız böyle fotograflar((( saclarım yeni kurudu dikkat ettim de kızıllarım meydana cikmaya başlamış ((( sanırım ben bu kuru daha fazla yapmiycam ( taa ne zamanki kizillarim çıktı ya 3 kere de olur mu bu? (( yeni golgelerde suan pek problem yok gibi ama moralim bozuldu (( bı de her Pazartesi kur den sonra saclarım dökülüyor..ertesi güne geçiyor..neden ki anlamadım..ilk hafta dikkat etmemiştim ama gecen hafta kerastase almıştım ya sac dökülmesini anında kesmişti,bugün çok döküldü sacım (( canım sıkıldı ( sanırım ben kendi haline birakicam..
yap bakalım eyvahedigeldismiledayanamadiiiiiim amaaa yaz geliyor sarı sac laziiim :))))
bende kuru yapmadan Temmuz'a kadar ne kadar uzar denemesi yaparım artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?