ya ilk fotodaki boy istiyorum ben(((
Temmuz'a kadar o kadar olması imkansız tabii ama en azından bı memislerimi geçsin yaaa biraz :))) imkansız di mı( suan omuzlarimi gecti,koltuk altıma yaklaştı..
hey maşallahhhh:1shok:
ona da mı başlasak :roflol:
bence başlayın şekerim.diyorum ya bende bissürü saç çıkmış..düşünüp duruyodum acep naptım da bu saçlar çıktı anlasam da tekrar yapsm diye..ttaa ne zaman bi paket daha almıştım küç den(kara üzüm çekirdeği)ama kullanma fırsatım olmamıştı..bugün bunu okuyunca ii ki tekrar almışım dedim..yoğurt kalmamış evde ama akşam gördüm öyle de yemek istemiyorum.yani isteyen öyle de yiyo tabide ben yoğurt şeker küç üçlüsünü seviyorum.neden küç diyorum çünkü forumda bazı yerlerde küç diye geçiyo..bu meret başka dertlere de dermanmış öğrenmiş oldum..oysaki tek amacım benim ilaçla artan iştahtan dolayı tatlı ihtiyacımı karşılamaktı..hem faydaları çok fazla..buraya kopyaladığım bir kısmı sadece düşünün gerisini..deneyin bence..küçük bi paket alın bir ay deneyin derim..ne kaybedersiniz ki?
ayyy yoğurt süper fikir ciddenya tadı tuzu yok desem yeridir..toz bildiğin bi..o nedenle kaşıkla yemeyi sevmiyorum..dilime damağıma heryerime doluşuyo..bi de tel var bende..sıkıntı benim için..yoğurtla kolaylık oluyo yemesi..bak kadınlar kulubünde aratın sonuçlara ulaşacaksınız.
kızım hayatta beceremedigim şey su tarz topuzlar yaaa gicik oluyorum yaa millet alıyor büküyor kiviriyo bı toka takiyo dağınık topuz beeen bu konuda ciddi odunum yaa saclarım belimdeyken bile beceremiyodum şimdi hiç beceremiyorum..nasıl yapıyorlar ya kafayı yicem :)))) o ufacık tokalar benim sacımı tutmuyor ki..hele hele banyodan sonra Aslan kral gibi oluyorum(( kabarık kabarık..
tam olarak öyle değil benimkiler ama kuruttuktan sonra ensemden tokalayıp bir kaç saat bekletirsem düz oluyorlar:kedi:yok kız ben beceremiyorum(( sorun bende..sumsuk gibi topluyorum hep sacımı :))) e bu yüzden de mecbur fon çektiriyorum iste :))) bı de banyodan cikip sooooyle gelişi güzel kurutup saclarını sapanlar var ya..ooof onlara da gicigim :))))))))))))) kesin seninde öyledir sacın :))) o yüzden kesip kendime çit çit yapicam senin sacları :))))
deme yaaaeyvahedigeldismilekontes canım vallaha bak nazar değecek o güzelim saclarına..bak ben mavi gözluyum gözüm kalır,bı tarafım şişer falan :))) saka bı yana da küçükte olsa bı nazar boncuğu tak:))))
maşallah kontes saçların süpeeera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?