Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya ilk fotodaki boy istiyorum ben (((
Temmuz'a kadar o kadar olması imkansız tabii ama en azından bı memislerimi geçsin yaaa biraz :))) imkansız di mı ( suan omuzlarimi gecti,koltuk altıma yaklaştı..
 
Üzüm Çekirdeği Ne ışe Yarar - Üzüm Çekirdeği Faydaları Nelerdir ?
Üzüm çekirdeği damarları korur. Damar sertiğini önler. Kalp krizi riskini azaltır. ıyi kolesterolün yükselmesine kötü kolesterolün azalmasına katkıda bulunması üzüm çekirdeğinin faydaları arasındadır.

Üzüm çekirdeği antioksidan etkisi ile kansere karşı koruyucudur. Bu yönüyle kanserin engellenmesine yardım eder. Aynı zamanda kanser tedavisinde meydana gelen olumsuzlukların daha az yaşanmasına katkıda bulunduğu da tespit edilmiştir.

Zayıflamış kan damarlarını kuvvetlendirir. Yüksek tansiyon hastalarında kılcal damarları güçlendirdiği görülmüştür.

Gözlerdeki kılcal damarlarda kan dolaşımını kuvvetlendirir. Gözün saydam tabakasını korur. Devamlı bilgisayar kullananların göz sağlığını korumaları için de uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Yaşlanmaya bağlı görme gücünde bozulma meydana gelmesi gibi sorunları engelleyici özelliği vardır. Maküler dejenerasyon ve kataraktan koruması üzüm çekirdeğinin göz sağlığı için önemini gösterir.

Üzüm çekirdeği özü kan ve lenf dolaşımını düzenler.

Cildin bağdokusunda olan kollajeni güçlendirir. Uzum cekirdegi cilt üzerinde de olumlu faydalar sağlar. Bağ dokusunu kuvvetlendirerek cildin sarkamasını önler.

Solgun cansız cilde sahip olanlar ve cilt kırışıklığından şikayet edenler için üzüm çekirdeği doğal bir yardımcıdır. Cildin daha sıkı ve elastik olmasını sağlar. Hücre yenileyici etkisiyle cildin güzelleşmesini sağlar.

Hücre koruyucu etkisinden dolayı kozmetik alanında da oldukça popüler olmuştur. Cilt ve dudak koruyucu ürünler, yüz ve vücut kremleri gibi ürünlerde de kullanılmaktadır.

Üzüm çekirdeğinin yararları arasında histamin salgısını azaltarak alerjiye karşı önleyici etkide bulunması da vardır.

Basur ve varis gibi toplardamar yetersizliklerinde yararlıdır.

Üzüm çekirdeğinin faydası sedef ve egzama gibi deri rahatsızlıklarında da önemlidir.

Dişetinde kanama sorunu olanlar içinde üzüm cekirdegi faydalıdır.

Saç sağlığı ve üzüm çekirdeği : Üzüm çekirdeği saç büyümesini uyarabilir. Üzüm çekirdeği ile yapılan bir araştırmada saç hücrelerinin arttığı görülmüştür.
Üzüm çekirdegi C vitamininin etkisini artırır.

alıntıdır : http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/uzum-cekirdegi-faydalari

üzüm çekirdeğinin faydalarının sadece bir kısmı bunlar :)
 
ya ilk fotodaki boy istiyorum ben (((
Temmuz'a kadar o kadar olması imkansız tabii ama en azından bı memislerimi geçsin yaaa biraz :))) imkansız di mı ( suan omuzlarimi gecti,koltuk altıma yaklaştı..


şeyyyy ....
eed imkansız gibi... eyvahedigeldismile
 
hey maşallahhhh:1shok:
ona da mı başlasak :roflol:

bence başlayın şekerim.diyorum ya bende bissürü saç çıkmış..düşünüp duruyodum acep naptım da bu saçlar çıktı anlasam da tekrar yapsm diye..ttaa ne zaman bi paket daha almıştım küç den(kara üzüm çekirdeği)ama kullanma fırsatım olmamıştı..bugün bunu okuyunca ii ki tekrar almışım dedim..yoğurt kalmamış evde ama akşam gördüm öyle de yemek istemiyorum.yani isteyen öyle de yiyo tabide ben yoğurt şeker küç üçlüsünü seviyorum.neden küç diyorum çünkü forumda bazı yerlerde küç diye geçiyo..bu meret başka dertlere de dermanmış öğrenmiş oldum..oysaki tek amacım benim ilaçla artan iştahtan dolayı tatlı ihtiyacımı karşılamaktı..hem faydaları çok fazla..buraya kopyaladığım bir kısmı sadece düşünün gerisini..deneyin bence..küçük bi paket alın bir ay deneyin derim..ne kaybedersiniz ki?
 


eed deneyeyim bakalım ben deee,tadı güseldir inşşş
guclubacismile
 
ya tadı tuzu yok desem yeridir..toz bildiğin bi..o nedenle kaşıkla yemeyi sevmiyorum..dilime damağıma heryerime doluşuyo..bi de tel var bende..sıkıntı benim için..yoğurtla kolaylık oluyo yemesi..bak kadınlar kulubünde aratın sonuçlara ulaşacaksınız.
 
favori saç modellerimdenn...
özellikle de sıcak yaz günleri için süperdir...




nasıl yapılır?







ps: fotolar alıntıdır.
 
Son düzenleme:
ayyy yoğurt süper fikir cidden
mana ile yoğurt da tüketmiş olurum:kedi:
 
kızım hayatta beceremedigim şey su tarz topuzlar yaaa gicik oluyorum yaa millet alıyor büküyor kiviriyo bı toka takiyo dağınık topuz beeen bu konuda ciddi odunum yaa saclarım belimdeyken bile beceremiyodum şimdi hiç beceremiyorum..nasıl yapıyorlar ya kafayı yicem :)))) o ufacık tokalar benim sacımı tutmuyor ki..hele hele banyodan sonra Aslan kral gibi oluyorum (( kabarık kabarık..
 


aslan kral :roflol:
ayh ne bileyim kuşum yapılıyo yaa:kedi:
gerçi bende de her zaman aynı süperlikte olmuyo...
 
yok kız ben beceremiyorum (( sorun bende..sumsuk gibi topluyorum hep sacımı :))) e bu yüzden de mecbur fon çektiriyorum iste :))) bı de banyodan cikip sooooyle gelişi güzel kurutup saclarını salanlar var ya..ooof onlara da gicigim :))))))))))))) kesin seninde öyledir sacın :))) o yüzden kesip kendime çit çit yapicam senin sacları :))))
 
tam olarak öyle değil benimkiler ama kuruttuktan sonra ensemden tokalayıp bir kaç saat bekletirsem düz oluyorlar:kedi:
 
kontes canım vallaha bak nazar değecek o güzelim saclarına..bak ben mavi gözluyum gözüm kalır,bı tarafım şişer falan :))) saka bı yana da küçükte olsa bı nazar boncuğu tak:))))
 
kontes canım vallaha bak nazar değecek o güzelim saclarına..bak ben mavi gözluyum gözüm kalır,bı tarafım şişer falan :))) saka bı yana da küçükte olsa bı nazar boncuğu tak:))))
deme yaaaeyvahedigeldismile




takayım bari heee korktummmeyvahedigeldismile

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…