Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bıde 1hfta yıkamayıp da sacı hala yaglanmayan bı arkadasım vardı delı olurdumm, hftasonu gder fön cektırır sac belde, abı hıcmı bozulmaz yaa, 1hfta o fnuyle durur o sac ne yag ne koku kaydirigubbakcemile

__fstk'dan kkontess'e
saclar süperrrrrr :jeyyar:

eee cnm uzama farkettinmi aklinialirimsmile

Kesinlikle canım fark ettim inanılmaz uzadı normalde 5 ayda bu kadar uzayan saçlarım 1 ayda bu kadar uzadı...Süper hemm de tek kelimeyle...Fotoğraf koycaktım ama çarşamba koyayım yarın kürü uygulayayım öyle :):icecream:

phrmcst .!.:
bıde 1hfta yıkamayıp da sacı hala yaglanmayan bı arkadasım vardı delı olurdumm, hftasonu gder fön cektırır sac belde, abı hıcmı bozulmaz yaa, 1hfta o fnuyle durur o sac ne yag ne koku kaydirigubbakcemile
:1shok: ama bu haksizlik :sinifsinif:

ooo iyi hadi gözün aydinn bayanssulusmile
carsambayi sabirsizlikla bekliyorum boshayallersmile
kizz özel albüm yapcaksan benide ekler misin zemuszemus

bu demek oluyo ki haftada 1 yıkanıyo o kadar pis bir kadın arkadaşım olamaz yani ayol onunla tokalaşamam tiksintiden

ya bu kürüğ bende uygulamak istiorum malzemelerini aldım evde duruo bu akşam uygulayacağım inş yorumları okudum ama tekrar sormak istiorum bu kürü nekadar sıklıkta uyguluorsunuz ve saçı yada boyayı yıpratıomu yıpratıorsa ne uyguluorsunuz bu arada kontes şaçlarını çok merak ettim ama albümüm sadece arkadaşlarına özel sanırım

soruyu simdilik ben cevapliyim :)
haftada 1 uyguluyorsun canım..sacında boya vs gibi bı seyler varsa akitabiliyor zamanla..
benim saçlarımda 1 seneye yakın kumral..altlarda bakirlarim vardı,üstüne kumral yaptım,üstüne çok hafif gölge artırmıştım..gecen Pazartesi de daha açık sarı gölgeler attırdım..
alttan az da olsa dikkatli baktığımda ben bakirlarimi görüyordum,dün 3. uygulamadan sonra saçlarım kurudu ve sanki bakırlar daha gözle görülür oldu..veya bana öyle geliyor bilmiyorum..ama bir çok kisiden duydum boyayı zamanla akıttığını..tabii bazısında da akıtmıyor..birazda şans isi..
ben daha yeni gölgeler yaptırdığım için bu kur den üzülerek vazgeçmeye karar verdimm..internetten henüz araştırmadım bunun doğruluk payını..ama araştırıp ona göre kesin kararımı vericem..
maya dan da bahsediyorlar,sutle karistirip icinde sacları uzatıyormuş..aynı zamanda zeytinyağı ve mayayı karisitip saclarına sürenler var..ben bu yönteme geçmeye karar verdim..
kontes çok demişti yaptırma sacını ilk önce uzat sonra yaptırıyor diye ama dinlemedim :)

sanırsam sorumları yeterince okumamışsınız çünkü ilk sorunuzun cevabı ilk sayfadaki ilk mesajımda mevcut...
diğer sorularınızın cevabı ise max 5 sayfa geridedir.
albümüm de arkadaşlara açık evet.

arkadaşlar kürle ilgisi olmayan,
topikte 2 kelam laf etmemiş olan,
sadece saç bakmak için arkadaş olan sonra da 'arazi' olan kişileri listemden çıkarıyorum a.s.
sonra tripcan'a bağlamayın e mi a.s.

doğru sölemek gerekirse ben son sayfalara bakarak yorum yaptım çünkü kuaförün formülü ile karıştırdım sabah onun tüm yorumlarını okudum nerdeyse sinameki olunca buda öle bişi sandım sormak istedim cvp veren arkadaşada çok tşk ediorum ayrıca beni arkadaş olarak ekle demek istememiştim sadece girdim ama göremedim demiştim belki topiğe ekleyebilirsin die yinede tşkler

bu arada fotoalrınıda gördüm maşş dediğim gibi konuları karıştırdığım için konunun ortasından daldım ve ilk sayfaya bakmamıştım saçların güzel uzamış gerçekten

bu arada fotoalrınıda gördüm maşş dediğim gibi konuları karıştırdığım için konunun ortasından daldım ve ilk sayfaya bakmamıştım saçların güzel uzamış gerçekten

oke canım sorun değil
teşekkür ederim
ekliyorum listeme a.s.

Son düzenleme:
banamı buu anlamadım şimdi:)

eed o sizeydi kaydirigubbakcemile3
ayh sabah sabah akıl oyunu gibi oldu bu sayfaa:roflol:
şöyle diyeyim ;
konu ile alakasız bazı kişiler oluyor
foto bakıp gidiyorlar
kürü denediklerinden bile şüpheliyim
hatta kimisi direkt talep yolluyor
ekler msin diye sormuyorlar bile
öyle kişileri listemden çıkardığımı söylemek istedim
siz sadece üzerine geldiniz.
topiğe de elimden geldiğinde kendi fotomu koymak istemiyorum
misafir kullanıcılar filan oluyor
üstelik zaten ilk sayfadaki ilk mesajda bulunan fotolarım yeterli diye düşünüyorum...
konuyla gerçekten ilgilenen,kür uygulaması sayan çok cici arkadaşlarım var
albüme de onlar için,onlar istedikçe ekliyorum :kedi:
saygılar :roflol:

öncelikle arkadaşlık isteğin içn tşkler konu benim msjımdan sonra geçince tabiki ister istemez üzerime alındım ben kürü denemek isteiğim için motive amaçlı saçlarına bakmak istemiştim gördümde şükür gerçekten güzel olmuşlar malzemelerim hazırdı zaten akşam hemen başlıorum inşallah faydasını görür ve bende fotolarımı ekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…