yok kız ben beceremiyorum(( sorun bende..sumsuk gibi topluyorum hep sacımı :))) e bu yüzden de mecbur fon çektiriyorum iste :))) bı de banyodan cikip sooooyle gelişi güzel kurutup saclarını salanlar var ya..ooof onlara da gicigim :))))))))))))) kesin seninde öyledir sacın :))) o yüzden kesip kendime çit çit yapicam senin sacları :))))
bıde 1hfta yıkamayıp da sacı hala yaglanmayan bı arkadasım vardı delı olurdumm, hftasonu gder fön cektırır sac belde, abı hıcmı bozulmaz yaa, 1hfta o fnuyle durur o sac ne yag ne koku kaydirigubbakcemile
__fstk'dan kkontess'e
saclar süperrrrrr :jeyyar:
eee cnm uzama farkettinmi aklinialirimsmile
:1shok: ama bu haksizlik :sinifsinif:phrmcst .!.:bıde 1hfta yıkamayıp da sacı hala yaglanmayan bı arkadasım vardı delı olurdumm, hftasonu gder fön cektırır sac belde, abı hıcmı bozulmaz yaa, 1hfta o fnuyle durur o sac ne yag ne koku kaydirigubbakcemile
Kesinlikle canım fark ettim inanılmaz uzadı normalde 5 ayda bu kadar uzayan saçlarım 1 ayda bu kadar uzadı...Süper hemm de tek kelimeyle...Fotoğraf koycaktım ama çarşamba koyayım yarın kürü uygulayayım öyle :):icecream:
bıde 1hfta yıkamayıp da sacı hala yaglanmayan bı arkadasım vardı delı olurdumm, hftasonu gder fön cektırır sac belde, abı hıcmı bozulmaz yaa, 1hfta o fnuyle durur o sac ne yag ne koku kaydirigubbakcemile
kabızlık bitkisi sinameki ve saç uzatma hele de haftada 1CM hiç mantıklı gelmedi ?????????
ya bu kürüğ bende uygulamak istiorum malzemelerini aldım evde duruo bu akşam uygulayacağım inş yorumları okudum ama tekrar sormak istiorum bu kürü nekadar sıklıkta uyguluorsunuz ve saçı yada boyayı yıpratıomu yıpratıorsa ne uyguluorsunuz bu arada kontes şaçlarını çok merak ettim ama albümüm sadece arkadaşlarına özel sanırım
sanırsam sorumları yeterince okumamışsınız çünkü ilk sorunuzun cevabı ilk sayfadaki ilk mesajımda mevcut...
diğer sorularınızın cevabı ise max 5 sayfa geridedir.
albümüm de arkadaşlara açık evet.
bu arada fotoalrınıda gördüm maşş dediğim gibi konuları karıştırdığım için konunun ortasından daldım ve ilk sayfaya bakmamıştım saçların güzel uzamış gerçekten
arkadaş listemle ilgili mesaj size değildi bu arada
alınganlık yapmanıza gerek yok
banamı buu anlamadım şimdi:)
eed o sizeydi kaydirigubbakcemile3
ayh sabah sabah akıl oyunu gibi oldu bu sayfaa:roflol:
şöyle diyeyim ;
konu ile alakasız bazı kişiler oluyor
foto bakıp gidiyorlar
kürü denediklerinden bile şüpheliyim
hatta kimisi direkt talep yolluyor
ekler msin diye sormuyorlar bile
öyle kişileri listemden çıkardığımı söylemek istedim
siz sadece üzerine geldiniz.
topiğe de elimden geldiğinde kendi fotomu koymak istemiyorum
misafir kullanıcılar filan oluyor
üstelik zaten ilk sayfadaki ilk mesajda bulunan fotolarım yeterli diye düşünüyorum...
konuyla gerçekten ilgilenen,kür uygulaması sayan çok cici arkadaşlarım var
albüme de onlar için,onlar istedikçe ekliyorum :kedi:
saygılar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?