Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

inşallah canımma.s.

bu demek oluyo ki haftada 1 yıkanıyo o kadar pis bir kadın arkadaşım olamaz yani ayol onunla tokalaşamam tiksintiden
Ne demek bu şimdi ?yani senin olamaz ama bahseden arkadaşın olabilir?sen tertemizsin yani...ne saçma kendini beğenmiş bi yorum bu şimdi.. yasakkelime

benim saçlarımda çok zor uzuyo ayrıca sürekli düzleştiriyorum ve yıpranıyo ve hemen gidip uçlarından aldırmak zorunda kalıyorum.. küre bende yeni başladım umarım faydalı olur ancak uzama yönünden belki beklediğim kadar olmayabilir ama badem yağı ve bemiks olduğu için hiç olmazsa saçıma bi canlılık katacağını düşünüyorum ayrıca sarımsaklı şampuanında faydasını görüceğimi düşünüyorum.
''kkontes'' saçın gerçekten çok güzel uzamış umarım aynı şekilde bende de olur şimdiden tşkler a.s.

merci canım:kedi:
darısı başına :asigim:

bu arkadaşlık muhabbeti nedir pek anlamadım ama bende sormadan teklif göndermiştim kontess sana, bu topikten tanıyacağını tahmin ederek,

merhaba
bende bugün başladım sarımsaklı şampuan yapıp yıkadım saçlarımı yarında sinamekiyi sürücem inş uzar saçlarım
paylaşımın için tşkler:kedi:a.s.

akannehir

ben inanamıyorum şoktayım bu nasıl olur?harika uzamış dolgun duruyor.tam istediğim formül karşıma çıktı bu mucize.kontes harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…