Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ha demek albüm var bende bunu istiyordum işte..kontes benide arkadaşın olarak eklersen çok sevinicem.motive olmaya ihtiyacım var güzelim.delikafadulden

sana arkadaşlık teklifi gönderim ..kabul eder misinopuyorumnanaktan
çok merak ettim ve sevindim.bende bu kadar uzama olsa sevinçten taklalar atarım.şuan çok mutluyum

kkontess cnm ben de albumunu gorebilirim saclarim uzasin die bakiorm cok merak ettm gercekten. kabul edersen cok sevinirim :kedi:

ekledim canımopuyorumnanaktan

merhaba kkontessim ben de arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim. istekten önce sana bilgi vermek için mesaj atıcaktım ama kk ne sadece bu konu için girdiğimden henüz mesaj sayım 50 yi bulmamış gönderemedim :gitme:

pazar günü 5. kürümü uyguladım yalnızca gecen hafta yapamamıştım fırsat bulamadım benneyaptımki. bu hafta uyguladım. gerçekten bu kür saçları inanılmaz parlak yapıyor. ancak saçlarımdaki şu aylar süren dökülmeye çözüm bulamadım. bu hafta içi şu karanfilli suyu denesem diyorum. baya bi sayfa okdum da bulamadım. anlamadığım şu oldu: bu karışımla saçımızı ıslatıp tarıyoruz bir daha durulanmıyor değil mi bu kadar kendi halinde kurumaya bırakıyoruz. cevaplar için şimdiden teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim opuyorumnanaktan

hg canımopuyorumnanaktan
kabul ettim arkadaşlık talebini,burdan yazman da kafi oldu :kedi:

karanfilli su kullanmıyorum ben,o yüzden ne desem yalan olur
bilen & kullanan bi arkadaş sana cevap verse daha iyi olucaka.s.

karanfilli suyu ben kullanıyorum. daha doğrusu 2 kere yaptım. şu an için bi değişme yok ama haftada 4 kere yapmak gerekiyomuş zaten. eğer önümüzdeki hafta hala aynı şekilde devam ederse yapmam. çünkü saçı gereksiz zorlamak istemiyorum.

kürü de 6 kere yaptım, ensedeki saçlar uzadı birazcık ama ön kısımlarda hiç ilerleme yok ki çoğu kişinin de aynıdır biliyorum kahkuller daha geç uzar genelde. o yüzden uzama anlamında olmasa da parlaklık yumuşaklık ve dolgunluk açısından çooook işime yaradı, kkontess'e ne kadar teşekkür etsem =)))

kontesssssssss uzun saçlı kız fotoları koyup durma bak yapicam kuru boyalar akacak gelip alicam senden parasını haaa ona göre :)))))))))))))
normal yollarla :)))) 3 ayda bir sac bir karış uzar mı sizce? veya ne kadar uzar (((((

ya bu arada benin bir sürü yeni sacım çıkmış :))) gecen fon çektirdiğimde fark ettim :)))) havadaydi hepsi kısa olduğu için :))) mutlu oldum :))))

teşekkür deil de foto isterizz

selam kızlarra.s.
ben bu pazar şampuana sarımsak yağı karıştırıp yıkamıştım saçlarımı pazar gününden beri yıkıyorum her sabah ve her akşam ama koku hala geçmedi mafoldumben
napıcam bilmiyorum çıldırmak üzereyim bilmiyorumkismile kuruyken kokmuyo ama ıslanınca çok kötü kokuyo:sinifsinif:
kokuyu geçirmek için napabilirim yardım edinnnsenağlama

kontescim bu arada beni de ekler misin arkadaş listene ben de göreyim artık şu saçlarıopuyorumnanaktan

motivasyon olun diye şey ediyorum kızzdelikafadulden

aksın boşverrr,tam istediğin boya geldiklerinde bi kere boyatırsın oh missszemuszemus
zaten yaz geliyo,güneş ve tuzlu sudan şimdiki boyan kalıcak mı sanıyosun sen:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…