sanırsam sorumları yeterince okumamışsınız çünkü ilk sorunuzun cevabı ilk sayfadaki ilk mesajımda mevcut...
diğer sorularınızın cevabı ise max 5 sayfa geridedir.
albümüm de arkadaşlara açık evet.
akannehir
ben inanamıyorum şoktayım bu nasıl olur?harika uzamış dolgun duruyor.tam istediğim formül karşıma çıktı bu mucize.kontes harikasın
:1shok: ama bu haksizlik :sinifsinif:
ooo iyi hadi gözün aydinn bayanssulusmile
carsambayi sabirsizlikla bekliyorum boshayallersmile
kizz özel albüm yapcaksan benide ekler misin zemuszemus
kkontess cnm ben de albumunu gorebilirim saclarim uzasin die bakiorm cok merak ettm gercekten. kabul edersen cok sevinirim :kedi:
ekledim canımopuyorumnanaktan
merhaba kkontessim ben de arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim. istekten önce sana bilgi vermek için mesaj atıcaktım ama kk ne sadece bu konu için girdiğimden henüz mesaj sayım 50 yi bulmamış gönderemedim :gitme:
pazar günü 5. kürümü uyguladım yalnızca gecen hafta yapamamıştım fırsat bulamadım benneyaptımki. bu hafta uyguladım. gerçekten bu kür saçları inanılmaz parlak yapıyor. ancak saçlarımdaki şu aylar süren dökülmeye çözüm bulamadım. bu hafta içi şu karanfilli suyu denesem diyorum. baya bi sayfa okdum da bulamadım. anlamadığım şu oldu: bu karışımla saçımızı ıslatıp tarıyoruz bir daha durulanmıyor değil mi bu kadar kendi halinde kurumaya bırakıyoruz. cevaplar için şimdiden teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim opuyorumnanaktan
karanfilli suyu ben kullanıyorum. daha doğrusu 2 kere yaptım. şu an için bi değişme yok ama haftada 4 kere yapmak gerekiyomuş zaten. eğer önümüzdeki hafta hala aynı şekilde devam ederse yapmam. çünkü saçı gereksiz zorlamak istemiyorum.
kürü de 6 kere yaptım, ensedeki saçlar uzadı birazcık ama ön kısımlarda hiç ilerleme yokki çoğu kişinin de aynıdır biliyorum kahkuller daha geç uzar genelde. o yüzden uzama anlamında olmasa da parlaklık yumuşaklık ve dolgunluk açısından çooook işime yaradı, kkontess'e ne kadar teşekkür etsem =)))
motivasyon olun diye şey ediyorum kızzdelikafaduldenkontesssssssss uzun saçlı kız fotoları koyup durma bak yapicam kuru boyalar akacak gelip alicam senden parasını haaa ona göre :)))))))))))))
normal yollarla :)))) 3 ayda bir sac bir karış uzar mı sizce? veya ne kadar uzar(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?