Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

durulanan saç kremi filan denedin mi bilmiyorumkismile
karanfilli şeyi dene?
ya da lavanta suyu ile yıkıyorlardı bi de,onu dene bilmiyorumkismile

kkontesscim maşallah maşallah saçlar rengi boyu süper :) bir zamanlar ben de senin gibi hep balıksırtı örerdim ah ah şimdi kuyruk bile zor oluyor

durulanan saç kremi filan denedin mi bilmiyorumkismile
karanfilli şeyi dene?
ya da lavanta suyu ile yıkıyorlardı bi de,onu dene bilmiyorumkismile

kuzum çilek yağı sürdüm, saç maskesi yaptım, saçımı boyadım, limon suyu sürdüm, lavanta suyu sürdüm ( arkadaşımın nikah şekerini heba ettim bunun için ), durulanan & durulanmayan saç kremi sürdüm yok :bbo: bana mısın demiyo mafoldumben
sülük gibi yapıştı kaldı saçıma koku :roflol: gülüyorum ama sinirdenalsanaalsanasmile

o sarımsak yağı tam bir felaket yaa... erkek arkadaşım "bunu sürdüğün gün benimle buluşma" diyodu:gitme: annem de evde sürmemi yasaklamıştı ev de berbat kokuyodu =) arkadaşlarım bana sarılınca yüzlerini buruşturuyolardı:dilcikar: ben de daha fazla dayanamayıp attım :)

ama sarımsağın kendisinde hiç öyle bi problem olmadı, koklatıyorum saçımı kimse anlamıyor valla:lepi:

çilek yağı ne oluyo kız:1shok:

canım ben de sarımsağı rendeleyip yaptım zaten önce sonra dedim ki hani daha etkili olsun diye sarımsak yağı alayım dedim aldım ama memlekette kalmıştı. Bu haftasonu memlekete gitmiştim duşa girerken bi deniyim dedim avucuma şampuanı döktüm içine de birkaç damla yağdan damlattım :bbo: amanın koku banyodan taşıp evi sarmış adeta:1no2:
annem falan cingen çocuğu muamelesi yaptı zaten :roflol: çık bahçede biraz havalansın diyo kapıları camları açıyo falan , yakında bunalıma giricem :roflol:

çilek yağı aynı zamanda cildi sıkılaştırıyo die biliorum...:)
sarımsak yağı bende kokmadı neden acaba..???kuruyunca koku filan kalmıyodu ?
kızlar asıl buraya gelip yazma konuma geleyim..ay bisürü saçım çıkmış..çokkk mutlu oldum..düz yazmıştım ya hani saç derim kaşınıyodu bikaç ay önce küçük küçük saçlar çıkmış üzüm çekirdeğinin meğerse marifetiymiş demiştim ya..bugün merak ettim.elimle kontrol ettim..5-6 cm küçük küçük saç dolu...ay nası sevindirik oldum anlatamam..1-2 cm lik saçlar da var tabi..kara üzüm çekirdeği tozuna başlıcam..bu arada küre ben evigen ve bepanthene de kırıyordum..onlara da ara vermicem..bi e hapım var..bilmiyodum meğer o da saça ve cilde ii geliyomuş..diğer özellikleri arasında o da varmış:)))

aman bi daha bulaşma sarımsak yağına =)))

çilek yağını ben de saçım ıslakken uçlara sürüp sonra kurutuyodum. inanılmaz güzel bi koku oluyodu ama belki saça zarar verir diye bıraktım bilemedim

kızlar bu arada ben saçımı makinayla kurutuyorum ama fön gibi yapıştırmıyorum. acaba onun da zararı oluyo mudur ki? kuaför zarar vermez demişti ama...

sedna'cım tebrikler =))) bu arada kara üzüm çekirdeği'nin başka marifetleri de var biliyosun dimiaklinialirimsmile

bayanssulusmile süper kokulu bir esans yafruşkom , çilekli şeker gibi kokuyo aynı :icecream:

nerden alınıyo? ne faydası var saçaa? sempatiksalakcinni
ayh ben koku hastasıyımdır,ondan çok ilgimi çekti :kedi:
sürekli vücud kremleri alırım mis kokuluuu
yazın da sıkıldıkça arkadaşımla markete gider şampuan,saç kremi,wücud kremi ws koklar beğendiklerimizi alır dururuz kaydirigubbakcemile3
bunu her gün yaparız ama,deli gibi hahahah:roflol:

ben de mümkün olduğunca uzaktan tutup da kurutuyorum
fazla ısı zararlı,bi de radyasyon yayıyor diye...
baya bi süredir uçlarını hiç kurutmuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…