tabiki deee,,ekli değilmiymişsin sen aa :1shok:kontescim bu arada beni de ekler misin arkadaş listene ben de göreyim artık şu saçlarıopuyorumnanaktan
ya bu arada benin bir sürü yeni sacım çıkmış :))) gecen fon çektirdiğimde fark ettim :)))) havadaydi hepsi kısa olduğu için :))) mutlu oldum :))))
durulanan saç kremi filan denedin mi bilmiyorumkismileselam kızlarra.s.
ben bu pazar şampuana sarımsak yağı karıştırıp yıkamıştım saçlarımı pazar gününden beri yıkıyorum her sabah ve her akşam ama koku hala geçmedi mafoldumben
napıcam bilmiyorum çıldırmak üzereyim bilmiyorumkismile kuruyken kokmuyo ama ıslanınca çok kötü kokuyo:sinifsinif:
kokuyu geçirmek için napabilirim yardım edinnnsenağlama
tabiki deee,,ekli değilmiymişsin sen aa :1shok:
durulanan saç kremi filan denedin mi bilmiyorumkismile
karanfilli şeyi dene?
ya da lavanta suyu ile yıkıyorlardı bi de,onu dene bilmiyorumkismile
teşekkür deil de foto isterizz
hihoyyyttamam kuzum en afillisinden bi tane çektirip koyayım, gerçi foto eklemeyi bilmiyorum ama öğrenirimalkisalkisalkis
kkontesscim maşallah maşallah saçlar rengi boyu süper :) bir zamanlar ben de senin gibi hep balıksırtı örerdim ah ah şimdi kuyruk bile zor oluyor
kuzum çilek yağı sürdüm, saç maskesi yaptım, saçımı boyadım, limon suyu sürdüm, lavanta suyu sürdüm ( arkadaşımın nikah şekerini heba ettim bunun için ), durulanan & durulanmayan saç kremi sürdüm yok :bbo: bana mısın demiyo mafoldumben
sülük gibi yapıştı kaldı saçıma koku :roflol: gülüyorum ama sinirdenalsanaalsanasmile
çilek yağı ne oluyo kız:1shok:kuzum çilek yağı sürdüm, saç maskesi yaptım, saçımı boyadım, limon suyu sürdüm, lavanta suyu sürdüm ( arkadaşımın nikah şekerini heba ettim bunun için ), durulanan & durulanmayan saç kremi sürdüm yok :bbo: bana mısın demiyo mafoldumben
sülük gibi yapıştı kaldı saçıma koku :roflol: gülüyorum ama sinirdenalsanaalsanasmile
o sarımsak yağı tam bir felaket yaa... erkek arkadaşım "bunu sürdüğün gün benimle buluşma" diyodu:gitme: annem de evde sürmemi yasaklamıştı ev de berbat kokuyodu =) arkadaşlarım bana sarılınca yüzlerini buruşturuyolardı:dilcikar: ben de daha fazla dayanamayıp attım :)
ama sarımsağın kendisinde hiç öyle bi problem olmadı, koklatıyorum saçımı kimse anlamıyor valla:lepi:
çilek yağı ne oluyo kız:1shok:
bayanssulusmile süper kokulu bir esans yafruşkom , çilekli şeker gibi kokuyo aynı :icecream:
ben de mümkün olduğunca uzaktan tutup da kurutuyorumaman bi daha bulaşma sarımsak yağına =)))
çilek yağını ben de saçım ıslakken uçlara sürüp sonra kurutuyodum. inanılmaz güzel bi koku oluyodu ama belki saça zarar verir diye bıraktım bilemedim
kızlar bu arada ben saçımı makinayla kurutuyorum ama fön gibi yapıştırmıyorum. acaba onun da zararı oluyo mudur ki? kuaför zarar vermez demişti ama...
sedna'cım tebrikler =))) bu arada kara üzüm çekirdeği'nin başka marifetleri de var biliyosun dimiaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?