kkontessin çilek yağı aktarda satılıyo, ama bence çilekten çok şeker kokuyo =))) yine de süper tabi
ayh bu çok pis bir bakış oldu :roflol:
çilek yağı aynı zamanda cildi sıkılaştırıyo die biliorum...:)
sarımsak yağı bende kokmadı neden acaba..???kuruyunca koku filan kalmıyodu ?
kızlar asıl buraya gelip yazma konuma geleyim..ay bisürü saçım çıkmış..çokkk mutlu oldum..düz yazmıştım ya hani saç derim kaşınıyodu bikaç ay önce küçük küçük saçlar çıkmış üzüm çekirdeğinin meğerse marifetiymiş demiştim ya..bugün merak ettim.elimle kontrol ettim..5-6 cm küçük küçük saç dolu...ay nası sevindirik oldum anlatamam..1-2 cm lik saçlar da var tabi..kara üzüm çekirdeği tozuna başlıcam..bu arada küre ben evigen ve bepanthene de kırıyordum..onlara da ara vermicem..bi e hapım var..bilmiyodum meğer o da saça ve cilde ii geliyomuş..diğer özellikleri arasında o da varmış:)))
he bu aradaaa; pütürlü saç uçlarım için yanılmıyorsam 4-5 keredir saç maskesi kullanıyorum
3keredir de gliserin+bebe yağı+su karışımını kullanıyorum
bugün arkadaşım farketti
saç uçların düzelmiş,daha sağlıklı görünüyor dedi
mutlu oldum
teşekkürlerr bebiklerimma.s.
canım bazı yağlar zeytinyağının içine esans karıştırılarak hazırlanıyormuş bazıları da bitkinin özü çıkarılarak , benim aldığım Karden marka:bbo: aktarcının dediğine göre saf yağmış , doğrudur ama muhtemelen bu kadar ağır koktuğuna göre kafamçokkarıştı
zaten saçımı şampuanlamaya başladığım anda saç derim yanmaya başladı aman aman çok fenaydı Çok üzgünüm çoook
nerden alınıyo? ne faydası var saçaa? sempatiksalakcinni
ayh ben koku hastasıyımdır,ondan çok ilgimi çekti :kedi:
sürekli vücud kremleri alırım mis kokuluuu
yazın da sıkıldıkça arkadaşımla markete gider şampuan,saç kremi,wücud kremi ws koklar beğendiklerimizi alır dururuz kaydirigubbakcemile3
bunu her gün yaparız ama,deli gibi hahahah:roflol:
o gliserin cidden süper bişe:asigim:
çilek yağının başka bir faydası da göğüslere masaj yapıldığında büyütme etkisi varzemuszemus, kara üzüm çekirdeği de aynı sorunu çözüyor öhöm öhöm :kedi:
bilmem mi :kedi: ama bana aktar amca demişti..unutkanlık için gitmiştim dedi ki bunu kullan işe yarar dedi..ama yiyemedim toz olunca...tellerimde var çünkü...olmuyo...bende kilo problemi de vardı..dedim ki şekerli yoğurt ii olur bana..içine atayım bi taşla bikaç kuş vurayım..yani amacım oydu benim..kilo ve unutkanlık..meğer her derde devaymış...inanmazsın şimdi de saç derim kaşınır ama o zamanlar bi başkaydı..bikaç aydır yemedim küç..o zamanlar nasıl kaşınıyordu anlatamam..ya dedim herhalde sonbahar ya saçlarım ya kepek yaptı ya dökülüyo..sonra dökülmede durdu..geçen ay farkettim..bisürü küçük saç çıkmış..merak ediyodum o zamandan beri acaba ben naptım da saç çıktı die..dedim ki sonunda kendi kendime o kadar çok döküldü ki durduk yerde çıkmaya başladı dökülenlerin yerine geliyo galiba...geçen gün bi arkadaş yazmış saç çıkartıyo günde 4 kaşık yiyorum diyince şarj etti kafam kaydirigubbakcemile5
lavanta ve menekşe de güzelmiş..ben istiyorum onlardan..gözeneklerim geniş biraz onlar için çilek yağı istiyorum bende..bi şe daha dicem , yağ diyince aklıma geldi:dance:
ben orman mühendisliği okuyorum kuşlarım
bi dersimiz var 'odun dışı orman ürünleri' diye
konusu içinde ağaçlardan , bitkilerden elde edilen yağlar var
ardıç yağı,biberiye yağı ws ws bir sürü şey
bu haftaki derste hocamız hepsinden birer şişe getirmiş
20-30 çeşit vardı,ayh aklım çıktıdelikafadulden
süperdiler
minik minik şişelerde bir sürü faydalı yağ:jeyyar:
tam birini inceliyordum , bööle hayallere dalmışım
ulan bunlarla ne bakımlar yapılır,banyoya dizeceksin aktar gibi ev ohh missss diyordum kiii
adam elimden çekti aldı şişeyi
çok bozuldumm:umursamaz:
pis adam
huh alsanaalsanasmile
kilo problemi derken?
ben rejim yapıyorum,şişirmesin beni obilmiyorumkismile
aman bi daha bulaşma sarımsak yağına =)))
çilek yağını ben de saçım ıslakken uçlara sürüp sonra kurutuyodum. inanılmaz güzel bi koku oluyodu ama belki saça zarar verir diye bıraktım bilemedim
kızlar bu arada ben saçımı makinayla kurutuyorum ama fön gibi yapıştırmıyorum. acaba onun da zararı oluyo mudur ki? kuaför zarar vermez demişti ama...
bebem bunun için şey derler,dergide ve bi çok yerde okumuştumbir de saça masaj yapmak da uzatmada etkiliymiş, kan dolaşımı hızlanıyo ya o sebepten =)) ama muhtemelen daha da hızlı yağlandırır
canım ben saçıma daha önce hiç sürmemiştim bilmiyorum zararı olur mu ama bu sarımsak kokusunu bastırsın diye sürdüm ya hani sanki böyle bir gacır cugur oldu saçım bilmiyorumkismile
kilo problemi derken?
ben rejim yapıyorum,şişirmesin beni obilmiyorumkismile
ayh vanilyalı fındıklı bir krem aldım,yiyesim geliyo eyvahedigeldismileevet canım ben de zaten kremin içine karıştırıyorum çilek kokulu krem yapmak için , madem koku hastasısın sen de benim gibi bayanssulusmile bayanssulusmileo zaman vanilya yağını da öneririm hatta kakao yağını da :) aktardan bulabilirsin hepsini de canım. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?