Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

he bu aradaaa; pütürlü saç uçlarım için yanılmıyorsam 4-5 keredir saç maskesi kullanıyorum
3keredir de gliserin+bebe yağı+su karışımını kullanıyorum
bugün arkadaşım farketti
saç uçların düzelmiş,daha sağlıklı görünüyor dedi
mutlu oldum
teşekkürlerr bebiklerimma.s.

canım bazı yağlar zeytinyağının içine esans karıştırılarak hazırlanıyormuş bazıları da bitkinin özü çıkarılarak , benim aldığım Karden marka:bbo: aktarcının dediğine göre saf yağmış , doğrudur ama muhtemelen bu kadar ağır koktuğuna göre kafamçokkarıştı
zaten saçımı şampuanlamaya başladığım anda saç derim yanmaya başladı aman aman çok fenaydı Çok üzgünüm çoook

bilmem mi :kedi: ama bana aktar amca demişti..unutkanlık için gitmiştim dedi ki bunu kullan işe yarar dedi..ama yiyemedim toz olunca...tellerimde var çünkü...olmuyo...bende kilo problemi de vardı..dedim ki şekerli yoğurt ii olur bana..içine atayım bi taşla bikaç kuş vurayım..yani amacım oydu benim..kilo ve unutkanlık..meğer her derde devaymış...inanmazsın şimdi de saç derim kaşınır ama o zamanlar bi başkaydı..bikaç aydır yemedim küç..o zamanlar nasıl kaşınıyordu anlatamam..ya dedim herhalde sonbahar ya saçlarım ya kepek yaptı ya dökülüyo..sonra dökülmede durdu..geçen ay farkettim..bisürü küçük saç çıkmış..merak ediyodum o zamandan beri acaba ben naptım da saç çıktı die..dedim ki sonunda kendi kendime o kadar çok döküldü ki durduk yerde çıkmaya başladı dökülenlerin yerine geliyo galiba...geçen gün bi arkadaş yazmış saç çıkartıyo günde 4 kaşık yiyorum diyince şarj etti kafam kaydirigubbakcemile5

o gliserin cidden süper bişe:asigim:

çilek yağının başka bir faydası da göğüslere masaj yapıldığında büyütme etkisi varzemuszemus, kara üzüm çekirdeği de aynı sorunu çözüyor öhöm öhöm :kedi:

acaba ölçüyü mü çok attın cnm..ben bi kapak bulmuştum onun içine şamp koyuyodum bikaç damla da yağ atıyodum.sonra normal şamp ile yıkıyodum.tabi krem filan da kullandım ben.

bi şe daha dicem , yağ diyince aklıma geldi:dance:
ben orman mühendisliği okuyorum kuşlarım
bi dersimiz var 'odun dışı orman ürünleri' diye
konusu içinde ağaçlardan , bitkilerden elde edilen yağlar var
ardıç yağı,biberiye yağı ws ws bir sürü şey
bu haftaki derste hocamız hepsinden birer şişe getirmiş
20-30 çeşit vardı,ayh aklım çıktıdelikafadulden
süperdiler
minik minik şişelerde bir sürü faydalı yağ:jeyyar:
tam birini inceliyordum , bööle hayallere dalmışım
ulan bunlarla ne bakımlar yapılır,banyoya dizeceksin aktar gibi ev ohh missss diyordum kiii
adam elimden çekti aldı şişeyi
çok bozuldumm:umursamaz:
pis adam
huh alsanaalsanasmile

evet canım ben de zaten kremin içine karıştırıyorum çilek kokulu krem yapmak için , madem koku hastasısın sen de benim gibi bayanssulusmile bayanssulusmileo zaman vanilya yağını da öneririm hatta kakao yağını da :) aktardan bulabilirsin hepsini de canım. a.s.

kilo problemi derken?
ben rejim yapıyorum,şişirmesin beni obilmiyorumkismile

bir de saça masaj yapmak da uzatmada etkiliymiş, kan dolaşımı hızlanıyo ya o sebepten =)) ama muhtemelen daha da hızlı yağlandırır

lavanta ve menekşe de güzelmiş..ben istiyorum onlardan..gözeneklerim geniş biraz onlar için çilek yağı istiyorum bende..

canım ben saçıma daha önce hiç sürmemiştim bilmiyorum zararı olur mu ama bu sarımsak kokusunu bastırsın diye sürdüm ya hani sanki böyle bir gacır cugur oldu saçım bilmiyorumkismile

bir de saça masaj yapmak da uzatmada etkiliymiş, kan dolaşımı hızlanıyo ya o sebepten =)) ama muhtemelen daha da hızlı yağlandırır
bebem bunun için şey derler,dergide ve bi çok yerde okumuştum
masaj işini elle değil de tahta fırça ile yapıyorsun
saçını tahta fırça ile taradığında hem kan dolaşımı hızlanıyormuş hem de masaj oluyormuşşboshayallersmile

canım ben saçıma daha önce hiç sürmemiştim bilmiyorum zararı olur mu ama bu sarımsak kokusunu bastırsın diye sürdüm ya hani sanki böyle bir gacır cugur oldu saçım bilmiyorumkismile

canım ben o dönem şampuanı değiştirmiştim ve çilek yağı sürüyodum. saçım sertleşti taranmaz oldu. ikisi aynı zamana denk gelince hangisi kötü geldi bilemedim ama bi daha sürmedim çilek yağını. şimdi saçlarım çok yumuşak bakımlar sayesinde. belki şimdi sürsem zarar vermez, denesem ben bunu ya misss gibi kokuyo =)

kilo problemi derken?
ben rejim yapıyorum,şişirmesin beni obilmiyorumkismile

kuşum ben şekerli yoğurda atıyodum..hemde 2-3 ölçek atıyodum şekeri opuyorumnanaktan sen sade yersin..zararı olmaz onun..günlük diyet listende yoğurt vardır sonuçta...kaldı ki o kadar şişirmiyor..ben o dönemde nasıl yiyordum anlatamam..mideden gidecem sandım..tatlıyı bırakıp tuzluyu yiyordum.akşam olunca kısır , patates püresi bazen de hamur yapıyordum düşün yani..ilaç kullandığım için iştahım açıktı dolabın önünden ayrılamıyordum.tek derdim yemekti..kaç tane yemek kitabı aldım bi de o krizle kaydirigubbakcemile3 akşama kadar da öğle yemeğini silip süpürüyordum günde 1-2 paket benimo eti hoşbeş veya kurupasta işte ne denk gelirse yiyodum..o ara dedim ya aktarcı amca unutkanlık için verince bahane oldu bana..hem tatlı hem yoğurt hem unutkanlık hem abur cubur niyetine hem sağlıklı filan işte...ama meraklanma dediğim gibi şekersiz yoğurda at bişey olmaz..öyle pat die şişiren bişey olsaydı iri yarı olurdum zaten...diğer yediklerimi de hesaba katarsak...

ayh vanilyalı fındıklı bir krem aldım,yiyesim geliyo eyvahedigeldismile
kakao da süperdir tahminimcee,eedCADIARZU:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…