acaba ölçüyü mü çok attın cnm..ben bi kapak bulmuştum onun içine şamp koyuyodum bikaç damla da yağ atıyodum.sonra normal şamp ile yıkıyodum.tabi krem filan da kullandım ben.
bebem bunun için şey derler,dergide ve bi çok yerde okumuştum
masaj işini elle değil de tahta fırça ile yapıyorsun
saçını tahta fırça ile taradığında hem kan dolaşımı hızlanıyormuş hem de masaj oluyormuşşboshayallersmile
aman ne biliyim canım zaten o kokudan sonra kısmi bir hafıza kaybına uğradımsırnaşık şey banyodan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum :roflol:
o gliserin cidden süper bişe:asigim:
çilek yağının başka bir faydası da göğüslere masaj yapıldığında büyütme etkisi varzemuszemus, kara üzüm çekirdeği de aynı sorunu çözüyor öhöm öhöm :kedi:
kuşum ben şekerli yoğurda atıyodum..hemde 2-3 ölçek atıyodum şekeri opuyorumnanaktan sen sade yersin..zararı olmaz onun..günlük diyet listende yoğurt vardır sonuçta...kaldı ki o kadar şişirmiyor..ben o dönemde nasıl yiyordum anlatamam..mideden gidecem sandım..tatlıyı bırakıp tuzluyu yiyordum.akşam olunca kısır , patates püresi bazen de hamur yapıyordum düşün yani..ilaç kullandığım için iştahım açıktı dolabın önünden ayrılamıyordum.tek derdim yemekti..kaç tane yemek kitabı aldım bi de o krizle kaydirigubbakcemile3 akşama kadar da öğle yemeğini silip süpürüyordum günde 1-2 paket benimo eti hoşbeş veya kurupasta işte ne denk gelirse yiyodum..o ara dedim ya aktarcı amca unutkanlık için verince bahane oldu bana..hem tatlı hem yoğurt hem unutkanlık hem abur cubur niyetine hem sağlıklı filan işte...ama meraklanma dediğim gibi şekersiz yoğurda at bişey olmaz..öyle pat die şişiren bişey olsaydı iri yarı olurdum zaten...diğer yediklerimi de hesaba katarsak...
kaydirigubbakcemile3 he he he :) yok ya benim sarımsakla aram kötü değildir zaten...severim açıkçası çok abartı olmadığı sürece..hafif aroma vermesi iyidir özellikle yemeklerde..ama dışarda asla... sevmem de başkasında kokusunu..sürekli naneli şeker filan taşırım
ehehhehehheh:roflol: hazır dolgunlaşmadan bahsetmişken kızlar o zaman size bir tüyo da ben vereyim lülülülülülü dudakların doldunlaşması için dudaklara okaliptus yağı sürülüyo ama etkisi geçici tabi olumunekankayizsmile
merci canımm:kedi:kontescim saçlarına mükemmel demek az kalır vallatü tü tü tü maşallah
ben sarı gibiykenki haline bayıldım :hooray: ve bence dalgalı hali fönlü halinden çok çok daha güzel , malum doğallık moda
dudakları tarçın yağı da dolgunlaştırıyo ama aynen geçici =))
bu arada ben de bi saç kremi tavsiyesi vereyim. ipek'in sarı renkli saç kremi var kocaman şişede 3 lira mı neydi.. kimisi de mor renklisinden çok memnunmuş. gerçi ben ilk defa saç kremi kullanıyorum belki diğerleri de aynı şekilde etkilidir bilemicem =)))
o kilo verme işini benim de yapmam lazım. 1.66 cm boy, kilo 54. bacaklarım kalın gözüküyo bi de totiş((
anam dertlerimiz ters..bende eldeki kilolar gitmesin istiyorum..158 boy 50 kiloyum ii dimi
yıllarrr önce ipek marka şampuan annemde egzama yapmıştı
o yüzden ben ipek'e karşı soğuk oldum
hiç kullanmıyorum
hatta eve bile sokmuyorum:1shok:
ama tabi kişiden kişiye değişir etkileriboshayallersmile
benim de 168'e 61 şuanda akannehiro kilo verme işini benim de yapmam lazım. 1.66 cm boy, kilo 54. bacaklarım kalın gözüküyo bi de totiş((
yapma yaw...ben kilo muyum şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?