Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

acaba ölçüyü mü çok attın cnm..ben bi kapak bulmuştum onun içine şamp koyuyodum bikaç damla da yağ atıyodum.sonra normal şamp ile yıkıyodum.tabi krem filan da kullandım ben.

aman ne biliyim canım zaten o kokudan sonra kısmi bir hafıza kaybına uğradımsırnaşık şey banyodan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum :roflol:

bence çilek değil menekşe yada lavanta..hem lavantayı kullananlar da var die hatırlıyorum..bi aratın parlaklık vermesi için kullanıyorlardı..

o tahta fırça zaten çok iyi, kırıkları önlemek açısından da. ben burda okumuştum ama nereye baksam bulamadım. yarından itibaren daha geniş çaplı arama yapayım saol kuzumkaydirigubbakcemile5

aman ne biliyim canım zaten o kokudan sonra kısmi bir hafıza kaybına uğradımsırnaşık şey banyodan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum :roflol:

kaydirigubbakcemile3 he he he :) yok ya benim sarımsakla aram kötü değildir zaten...severim açıkçası çok abartı olmadığı sürece..hafif aroma vermesi iyidir özellikle yemeklerde..ama dışarda asla... sevmem de başkasında kokusunu..sürekli naneli şeker filan taşırım

ehehhehehheh:roflol: hazır dolgunlaşmadan bahsetmişken kızlar o zaman size bir tüyo da ben vereyim lülülülülülü dudakların doldunlaşması için dudaklara okaliptus yağı sürülüyo ama etkisi geçici tabi olumunekankayizsmile

maşallah anacım kaydirigubbakcemile3
ben de işte 4 gündür daha da bi dikkat ediyorum yediklerime
aylardır ekmek arası,pizza ws yemiyordum zaten
zayıflama çayına başladım,mate çayı diye bir şey
günde 2 fincan içiyorum
çok fazlam yok zaten,3kilo versem tamamdır :kedi:
beli kemerli kıyafetler giyemiyorum bi de pantolonların üst bacak kısımları tayt gibi oluyor
ona sinirim alsanaalsanasmile

benim de bi sorunum yok ben de severim sarımsaklı mezeleri falan ama tabi saçta pek de güzel olmuyo enseye menseye her yere sindi kokusu meretin. belki de markası farklıydı seninkininbilmiyorumkismile aman zaten tövbe ettim daha da sürmem yasakkelime

dudakları tarçın yağı da dolgunlaştırıyo ama aynen geçici =))

bu arada ben de bi saç kremi tavsiyesi vereyim. ipek'in sarı renkli saç kremi var kocaman şişede 3 lira mı neydi.. kimisi de mor renklisinden çok memnunmuş. gerçi ben ilk defa saç kremi kullanıyorum belki diğerleri de aynı şekilde etkilidir bilemicem =)))

kontescim saçlarına mükemmel demek az kalır valla tü tü tü tü maşallah
ben sarı gibiykenki haline bayıldım :hooray: ve bence dalgalı hali fönlü halinden çok çok daha güzel , malum doğallık moda

o kilo verme işini benim de yapmam lazım. 1.66 cm boy, kilo 54. bacaklarım kalın gözüküyo bi de totiş ((

merci canımm:kedi:
eed dalgalı daha hoş geliyor bana dakaydirigubbakcemile2

yıllarrr önce ipek marka şampuan annemde egzama yapmıştı
o yüzden ben ipek'e karşı soğuk oldum
hiç kullanmıyorum
hatta eve bile sokmuyorum:1shok:
ama tabi kişiden kişiye değişir etkileriboshayallersmile

benim de arkadaşlarım önermişti, şimdilik memnunum ama dediğin gibi birine yarayan diğerine yaramıyo canımcım eyvahedigeldismile

yaaa aklıma ne geldi, ki çoğu kişinin de aklına gelmiştir bu kür acep kirpikleri de uzatır mı ki =)))))

o kilo verme işini benim de yapmam lazım. 1.66 cm boy, kilo 54. bacaklarım kalın gözüküyo bi de totiş ((
benim de 168'e 61 şuanda akannehir
54-55 bana az geliyor
boynum uzun,olduğu gibi meydana çıkıyor zayıf da olunca...
çökük oluyorum bi de...
57-58 ideal opuyorumnanaktan

ya 54 tüm 50 ye indim..herkes çok kilo verdin diyo..yani belli etmiyorum ... şimdi de aldım yoğurdumu yicem..başlıyorum yenideeeeeeeeeeennnnnnnnnn :))))))
2-2,5 ölçek şeker+ yaklaşık 2 kaşık yoğurt + 1 tatlı kaşığı kadar küç..afiyet ossun baa... :) dediğim kilo kilo dert derseniz şekersiz yapın yada öyle yiyebilirseniz yiyin..ama yoğurt sağlıklı bence..kilo yapıcı değildir bence ölçüsünde olduğu sürece...abur cuburlar asıl aldırır kiloyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…