benim de arkadaşlarım önermişti, şimdilik memnunum ama dediğin gibi birine yarayan diğerine yaramıyo canımcım eyvahedigeldismile
yaaa aklıma ne geldi, ki çoğu kişinin de aklına gelmiştirbu kür acep kirpikleri de uzatır mı ki =)))))
yok yahu niye kilolu olasın? benim üst tarafım baya zayıf ama alt taraf şişti o yüzden kilo vermek istiyorum, orantılı olsun diye =))
hadi kızlar ben kaçar ii geceler :)
çauww bela çauww çauwwwŞeniz
sanırım benim de kilo vermem lazım accukboshayallersmile
yaza düğünüm var millet stresten kilo verir bende hiç bir değişiklik yok :kedi: çok değil ama bir 3 kilo versem tam olacak hihoyyyt
ben stresten değil de üzüntüden veririm çok eyvahedigeldismile
ayh düğün hazırlıkları koşuşturma fln derken verilmiyo mu kızkaydirigubbakcemile3
saç kardeşlerim kaydirigubbakcemile2
şimdi 2 haftalık aradan sonraki ilk bakımımı da yaptım streçledim başımı, eşarp taktım üstüne de sabaha yıkıyciiim boshayallersmile daha önceden kurutuyodum fön makinesiyle bere takıp yatıyodum bi de böyle kurutmadan deneyeyim bakalım-tatlicadiarzu-
ben de çıkıyorum iyi geceler size öpüyorum şekerler:1hug:
gülü gülüüüzemuszemusben de sabahın köründe kalkacağım için çıkayım öptüm hepinizi =)
gece konuştuk o saate kadar kimse uyanamamış belli
günaydın şekerler :))
bugün vücudumda ara ara kabaran krem sürdüğümde anında yok olan, izi falan kalmayan kırmızı benekler için dermatoloğa gittim, kan tahlili verdim. saat 1de alıciim. acep ne çıkıcak merak içindeyim.
hazır kilo açılmışken, benim boyum 163, kilom 50. üst tarafımda hiç bi şey yok. ama kalçamın maşallahı var ve bacaklarım incelsin istiyorum. çok yemek yiyen birisi değilimdir zaten, biraz daha dikkat etsem yine üst taraftan kilo vercem ve iskelet gibi kalcam. sadece bacak ve kalça inceltmenin bi yolu yok mu ya?
ben uyandımmmopuyorumnanaktan
good morningg ladyyy kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilezemuszemus
:roflol:
bugün vücudumda ara ara kabaran krem sürdüğümde anında yok olan, izi falan kalmayan kırmızı benekler için dermatoloğa gittim, kan tahlili verdim. saat 1de alıciim. acep ne çıkıcak merak içindeyim.
hazır kilo açılmışken, benim boyum 163, kilom 50. üst tarafımda hiç bi şey yok. ama kalçamın maşallahı var ve bacaklarım incelsin istiyorum. çok yemek yiyen birisi değilimdir zaten, biraz daha dikkat etsem yine üst taraftan kilo vercem ve iskelet gibi kalcam. sadece bacak ve kalça inceltmenin bi yolu yok mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?