Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet uzatıyor
eski bir rimel kutusuna koy
geceleri yatmadan önce rimellermiş gibi sür kirpiklerinezemuszemus
ben kullanmadım çünkü uzun ve dümdüzler
gözlük de kullandığım için azcık rimel sürdüğümde bile cama değiyorlar ayar oluyorumalsanaalsanasmile
ama deneyen arkadaşlar olmuştu
olumlu sonuç aldılar
zaten badem yağı kirpikler için faydalı,ben başka birilerinden de duymuştum bunuboshayallersmile

sanırım benim de kilo vermem lazım accukboshayallersmile
yaza düğünüm var millet stresten kilo verir bende hiç bir değişiklik yok :kedi: çok değil ama bir 3 kilo versem tam olacak hihoyyyt

sanırım benim de kilo vermem lazım accukboshayallersmile
yaza düğünüm var millet stresten kilo verir bende hiç bir değişiklik yok :kedi: çok değil ama bir 3 kilo versem tam olacak hihoyyyt

ben stresten değil de üzüntüden veririm çok eyvahedigeldismile
ayh düğün hazırlıkları koşuşturma fln derken verilmiyo mu kızkaydirigubbakcemile3

saç kardeşlerim kaydirigubbakcemile2
şimdi 2 haftalık aradan sonraki ilk bakımımı da yaptım streçledim başımı, eşarp taktım üstüne de sabaha yıkıyciiim boshayallersmile daha önceden kurutuyodum fön makinesiyle bere takıp yatıyodum bi de böyle kurutmadan deneyeyim bakalım-tatlicadiarzu-
ben de çıkıyorum iyi geceler size öpüyorum şekerler:1hug:

aman ben stresliyken de üzüntülüyken de iştahım kesilmez deli oluyorum =))

kontescim kirpik tavsiyesi için saol canım. ben bi süredir dediğin yolla badem yağı sürüyorum ama pek fark göremedim şimdilik. bi de sinamekili kürü denicem inş faydasını görürüm. benim kısa çünkü ühühüh

ben stresten değil de üzüntüden veririm çok eyvahedigeldismile
ayh düğün hazırlıkları koşuşturma fln derken verilmiyo mu kızkaydirigubbakcemile3

yok valla şimdilik bi değişiklik :tomato: ben de ümitle bekliyorum yerimseniben ehehhehe
iyi geceler canım mujk mirmirmirmir

ii gceler kuşummm paiiŞeniz

günaydın şekerler :))

bugün vücudumda ara ara kabaran krem sürdüğümde anında yok olan, izi falan kalmayan kırmızı benekler için dermatoloğa gittim, kan tahlili verdim. saat 1de alıciim. acep ne çıkıcak merak içindeyim.

hazır kilo açılmışken, benim boyum 163, kilom 50. üst tarafımda hiç bi şey yok. ama kalçamın maşallahı var ve bacaklarım incelsin istiyorum. çok yemek yiyen birisi değilimdir zaten, biraz daha dikkat etsem yine üst taraftan kilo vercem ve iskelet gibi kalcam. sadece bacak ve kalça inceltmenin bi yolu yok mu ya?

inş ciddi bi şey deildir kuşumm,
sonucu bize de haber vermeyi unutma:kedi:

spor yapabilirsin
nette güzel videolar&egzersizler var bölgesel incelmeyi sağlayan

ya o benekler bende de çıktı bu ara, kullandığım ilaçtan mı acaba diye bıraktım bahsettiğim ilaç için ayda bir kez kan tahlili yaptırmam lazımdı ama ben çok akıllı olduğum için ilk ay yaptırdığım kan tahlili götürdüm hep. korkuyorum iğneden (( dikkat etmek lazım aslında, baktım sakat bi iş yapıyorum bıraktım ilacı. cildim de düzeldi zateneyvahedigeldismile

kilo sorununda da benziyoruz =)) bir de benim bel fıtığım var doktor kilo ver dedi ((

kontes e katılıyorum..spor çare olaiblir..
163 boy 50 kilo mu ya ben şişkoyum galiba :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…