kontes e katılıyorum..spor çare olaiblir..
163 boy 50 kilo mu ya ben şişkoyum galiba :a015:
ne günaydını kız good evening oldu artık o kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerler :))
hazır kilo açılmışken, benim boyum 163, kilom 50. üst tarafımda hiç bi şey yok. ama kalçamın maşallahı var ve bacaklarım incelsin istiyorum. çok yemek yiyen birisi değilimdir zaten, biraz daha dikkat etsem yine üst taraftan kilo vercem ve iskelet gibi kalcam. sadece bacak ve kalça inceltmenin bi yolu yok mu ya?
kızlar doktordan geliyorum, ürtiker olmuşum ama bilmeden geçirmişim. hiç bi şeyim yok şimdi maşallah.
bu zorlu süreçte yanımda olan ilaçlarım hitrizin ve kalmasona teşekkür ediyorum =D aklınızda olsun kızlar, vücudunuzda bi kırmızı leke, benek, böcek ısırığı falan olursa eczaneden kalmason kremi alın, sürün 5 dk'da kaşıntısını kırmızılığını alıyor.
ve hazır dışarı çıkmışken dayanamadım hint yağı ve mecitefendi yağ karşımını aldım. karıştırıp yumurta sarısıyla kafama sürdüm şimdi =D
bende deniceeeeeeem sositososito
aslında saçlarım uzun yani gercekten uzun ama sorun katlarımda ve yanlarında -tatlicadiarzu-
yanları kısa öbürleri uzun birazda kat var kedi kuruğu gibi oldu saçım şekli bozuldu yani kestirmeyede kıyamıyorum katlı saça bundan sonra hayır Çok üzgünüm çoook
onlarda uzarsa tam süper olcm katlarını bile boşverdm yeterki şu yanları uzasın zemuszemus
formul için teşekkürü borç bilirim kontes saçların çok gzel olmuş kıskandımm bilmiyorumkismile :kedi:
hadi bakalım başlıyoruz
kizlaaaaaaar kilo muhabbetine mı donduk :)))))))
ben kistan beri pilates yapıyorum,harika bir şey..şiddetle tavsiye ediyorum..
rejimle birlikte çok fazla kilo verenler var..
ben rejim yapmadım,aksine spor yaptıgım için daha çok yiyorum :) normalde de yediğime ictigime dikkat etmem..ona teğmen gecen sene üstüme tamamen yapışan(bu yüzden korse kullandığım) elbisemi daralttirmaya vericem..kilom aynı ama daraldim..
benim etim hafiftir,kollarım sallanır :) ama şimdi hepicigi kas oldu :) çok hoşuma gidiyor :))))
pilates pilates pilateeeeeeeeeeeessssss
kızlar kilo demişken bende istediğim kiloya ulaştım sonunda ancak çok büyük kabızlık sorunm var 1.5 hafta tuvalete çıkamadığım oluyor. en son 1 hafta önce 5 gün boyunca tuvalete çıkamadım ve sinameki içtim.bu müshil etkisi yapıyor ancak sürekli içildiğinde bağırsaktaki epitellere zarar veriyor. bu yüzden sürekli kullanamıyorum. aç karnına 2 kayısı ve 2 ceviz yiyorum ancak hiçbir işe yaramıyor. bu haftada 3 gündür çıkamıyorum bakalım ne zaman çıkabileceğim. annemde hemşire oda sıcak su iç falan diyor. ahmet marankini bağırsak temizleme kürünü buldum şuan internetten onu yapmayı düşünüyorum. sizde bana biraz yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim. çok araştırma yaptım ama her yerde aynı şeyler sıvı tüketin! ama bende hiçbir şey işe yaramıyor. boyum 165 kilom 50 ancak biraz göbeğim var oda şişkinlikten. birtürlü indiremiyorum balon gibi dolaşmaktan bıktım. sabah ve akşam mekik falan çekmeye başladım belki bağırsakları hareketlendirir diye. birde elma sirkesi içmeye başladım artık ne yapacağımıda şaşırdım.
teşekkür ederim hayatım. opuyorumnanaktan biliyorum müshil etkisi olanlar gerçekten çok zararlı. ancak çok zor durumdaydım ve mecburen kullanmak zorunda kaldım. kayısıyı arttırıyım biraz. 1-2 hafta öyle deneyim. çözüm bulamazsam doktora giderim artık.müshil etkisinde olan şeyler kullanmaman gerek ama biliyorsun
sonuçta o tedavi değil sadece anlık rahatlatıyor
benim pek başıma gelen bir şey değil,o yüzden bilgi sahibi değilim ama 2 kayısı bence az
kuru kayısı iyi geliyor diye biliyorum,daha çok tüket derim
öyle gördüğün her şeyi de deneme
bağırsaklar cidden önemli (gerçi tüm organlarımız önemli ama zayıflamak uğruna vs kullanılan kürlerden bağırsaklar cidden zarar görebiliyor)
kolit oluşumu,iç çeperde iltahap & yara vs oluşabiliyor
korkutma amaçlı söylemiyorum ama dikkatli ol derim
bir de; bağırsakları çalıştıran bitki çayları var
onları denemeye ne dersin?
mate çayı öneririmzemuszemus
zaten yine de düzelmessen doktora bi uğraa cnm a.s.
teşekkür ederim hayatım. opuyorumnanaktan biliyorum müshil etkisi olanlar gerçekten çok zararlı. ancak çok zor durumdaydım ve mecburen kullanmak zorunda kaldım. kayısıyı arttırıyım biraz. 1-2 hafta öyle deneyim. çözüm bulamazsam doktora giderim artık.
dove ısıda koruyucu serum mu ne varmış..onu aldım bugün..hiç biyerde bulamamışdım..ne zamandır bakıyodum nihayet bi yerde buldum..kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?