anne ben aşkkaaaa inanmamm
istemiyorum pilav yapmak
sana birde torun gerrreeek
istemiyorum çocuk bakmmmaaak
ya sözleri hatırlamadım ama nil in bi şarkısı vardı hatırlayan varmı mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cnm sen doktora gidene kadar kimyasal içeriği az bi ürünle düzenli temizle..sabah akşam.çok da oynama ilaçdı kremdi sürme bence..arkadaşlar doğal ürünler demiş ama herşeyi kullanma aman dikkat et yine de..malum yanlış bişey kullanırsın daha da yayılır filan..hafif hafif temizle temizlerken de...daha önce demiştim la roche veya avene tavsiye edebilrim..biraz pahalı ama az az kullanıyosun epey yeter..bana 5 ml numune verdiler 10 gün belki de fazla gitti.şimdi elimde 25 ml lik var .daha yarı olmadı.satan eczane varsa oralarda numune al bi dene derim.daha ötesini tavsiye edemem..çünkü dediğim gibi ters etki yapabilir..ürünleri incelemek için link vereiym bi göz at istersen umarım yanlış yapmıyorumdur link vererek sen hemen tıkla istersen
saçlarımın 3 ayda bu hale gelmesine inanmamış da
yalan demiş
ben de ona dedim
bence de yalan diye
ben bu gliserin şeysinden feci memnun kaldım bayanlar
kesinlikle size de öneriyorum
geçen hafta bebe yağımı azcık çok koymuşum,bu hafta azalttım
dipler hariç her yere fıslattım
uçlara daha çok fıslattım
yumuşacıklar ve mis gibi kokuyorlar:asigim:
işe yaradığına sevindim canım aslında bayanlar fazla ilgilenmiyorlar bu kadar yumuşatacağını tahmin etmiyorlar halbuki eczanede 3 tl pahalıda değil bi kere deneseler vazgeçemiyecekler ben kiloyla aldım gliserini nerdeyse 5 aydır ve her akşam sürüyorum asla vazgeçmem helede uzatmak isteyipte sürekli kırıklar yüzünden kestirmek zorunda kalıp saç uzatamayanlar için birebir harika bi bakım hemde doğal kaydirigubbakcemile5
bu gliserin şeysi derken neyden bahsediosunuz kızlar
nası kullanıosunuz gliserini ? :uhm:
ben banyodan sonra nemi alınmış saça saf bi şekilde sürüyorum bazı arkadaşlar belli miktar gliserin +su +bi kaç damla bebe yağını fısfıslı bi şişede çalkalayıp uyguluyorlar tabi oranı ayarlamak lazım çok katı yada çok sulu olmayacak bunuda kuru saça uygulayacaksın yani saç kuruyken bu karışımı saç ıslakkende saf bi şekilde uygulama yapılır ama asla saf bi şekilde suyla karışrırmadan saç kuruyken sürülmez yoksa ters etki yapar bunu özellikle belirtiyorum yalnış kullanılmasın diye kaydirigubbakcemile5
anladım canım teşekür ederim. Kuru ve sert saçlara gliserin mucize gibi adlı konunu buldum şimdi ordan da okudum ayrıntılı bi biçimde. denicemm. vereliniortak[
ok.canım önemli değil kaydirigubbakcemile5
tatlım bucada okul mu var? :))))
wuhuuu bucaaa guclubacismile
benim de anne yarım orda:kedi:
anne yarım deyince önce nedense kayınvalide adayı mı diye soracaktım sonradan anladım:roflol::kedi:
bu arada çook sevdiğim telefonum bozuldu bugün
Allah'ım noluyo yaa
nazar mı değiyo bana böyle:bbo:
canım telim yaa valla ağlamaklıyım mafoldumben
haklısın da ne bileyim ben eşyalara fazla bağımlı oluyorumvah vah kkk cım geçmiş olsun neyse boşver eskisi gider yenisi geliropuyorumnanaktan
meraba kızlar.
çok canım sıkılıyo nedense. evde yalnızım, annem şehir dışına çıktı. ders çalışmam lazım sınavlarım var, banyo yapmak istiyo canım ama üşeniyorum, yarın bi yere davetliyim gitsem güzel olcak ama içimden gelmiyo, yarın akşamda bi sürü insan evime dolcak şimdiden içim sıkıldı.. saatlerdir boş boş nette oyalanıyorum. okancığım başlasa da izlesem =)
cam aç bi nefes al
sonra da duş alıp okancığını izle bence
bi şeyciğin kalmaz:kedi:
meraba kızlar.
çok canım sıkılıyo nedense. evde yalnızım, annem şehir dışına çıktı. ders çalışmam lazım sınavlarım var, banyo yapmak istiyo canım ama üşeniyorum, yarın bi yere davetliyim gitsem güzel olcak ama içimden gelmiyo, yarın akşamda bi sürü insan evime dolcak şimdiden içim sıkıldı.. saatlerdir boş boş nette oyalanıyorum. okancığım başlasa da izlesem =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?