Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

temizleme şeysi mi bu ?
link yasak diye biliyorum kuşum hemencicik sil
tıkladım ben
şarkıyı da biliyorumkaydirigubbakcemile3

saçlarımın 3 ayda bu hale gelmesine inanmamış da
yalan demiş
ben de ona dedim
bence de yalan diye

iyi demişsin

hadi sen yalan söylüyosun uygulayan diğer arkadaşlardamı yalan söylüyo. en azından saça canlılık kattığı söyleniyo uzama olmasada.

bende aldım bütün malzemeleri yarın ya da önümüzdeki hafta yapıcam bi pazar gününe denk getiricem ama çok fazla ertelemek istemiyorum en kısa zamanda uygulamalıyım

işe yaradığına sevindim canım aslında bayanlar fazla ilgilenmiyorlar bu kadar yumuşatacağını tahmin etmiyorlar halbuki eczanede 3 tl pahalıda değil bi kere deneseler vazgeçemiyecekler ben kiloyla aldım gliserini nerdeyse 5 aydır ve her akşam sürüyorum asla vazgeçmem helede uzatmak isteyipte sürekli kırıklar yüzünden kestirmek zorunda kalıp saç uzatamayanlar için birebir harika bi bakım hemde doğal kaydirigubbakcemile5

bu gliserin şeysi derken neyden bahsediosunuz kızlar
nası kullanıosunuz gliserini ? :uhm:

bu gliserin şeysi derken neyden bahsediosunuz kızlar
nası kullanıosunuz gliserini ? :uhm:

ben banyodan sonra nemi alınmış saça saf bi şekilde sürüyorum bazı arkadaşlar belli miktar gliserin +su +bi kaç damla bebe yağını fısfıslı bi şişede çalkalayıp uyguluyorlar tabi oranı ayarlamak lazım çok katı yada çok sulu olmayacak bunuda kuru saça uygulayacaksın yani saç kuruyken bu karışımı saç ıslakkende saf bi şekilde uygulama yapılır ama asla saf bi şekilde suyla karışrırmadan saç kuruyken sürülmez yoksa ters etki yapar bunu özellikle belirtiyorum yalnış kullanılmasın diye kaydirigubbakcemile5

anladım canım teşekür ederim. Kuru ve sert saçlara gliserin mucize gibi adlı konunu buldum şimdi ordan da okudum ayrıntılı bi biçimde. denicemm. vereliniortak

tatlım bucada okul mu var? :))))

hayır canım bizim hem izmirde hem uşakta evimiz var ,annemler ağırlıklı olarak uşakta oturuyorlar. ben turgutluda öğretmenim, haftasonları kendi evimize geliyorum:roflol:
baya karışık yani:))
tam ne sorduğunu anlamadım canım ama? buca'da okul mu var derken nasıl yani?

bu arada kkontess'in fotoları gördüğümden beri şoktayım.. ben bitkisel şampuanım içine çam terabenti zeytin yağı, sarımsak karışımını uyguluodum zaten. bunun yanında sinameki badem yağı, bemikse de bu hafta başlıcam. niye daha önce görmedim ki bu topiği yaa bi an önce uzasın istioum saçlarım artıkkk!! umarım işe yarar. =))

bu arada çook sevdiğim telefonum bozuldu bugün
Allah'ım noluyo yaa
nazar mı değiyo bana böyle:bbo:
canım telim yaa valla ağlamaklıyım mafoldumben

bu arada çook sevdiğim telefonum bozuldu bugün
Allah'ım noluyo yaa
nazar mı değiyo bana böyle:bbo:
canım telim yaa valla ağlamaklıyım mafoldumben

vah vah kkk cım geçmiş olsun neyse boşver eskisi gider yenisi geliropuyorumnanaktan

meraba kızlar.

çok canım sıkılıyo nedense. evde yalnızım, annem şehir dışına çıktı. ders çalışmam lazım sınavlarım var, banyo yapmak istiyo canım ama üşeniyorum, yarın bi yere davetliyim gitsem güzel olcak ama içimden gelmiyo, yarın akşamda bi sürü insan evime dolcak şimdiden içim sıkıldı.. saatlerdir boş boş nette oyalanıyorum. okancığım başlasa da izlesem =)

cam aç bi nefes al
sonra da duş alıp okancığını izle bence
bi şeyciğin kalmaz:kedi:

cam aç bi nefes al
sonra da duş alıp okancığını izle bence
bi şeyciğin kalmaz:kedi:

cnm ya sana nazar değdi :) millet saçlara bakıyoda bi MAŞALLAH demiyo galiba :) kesin ondan bak :)
bu arada bende de var eşyalara bağımlılık.çok sevdiğim yada bişey düşündüüğüm ama bi işe yaramayan bi yığın şey var bende..atsam onları aslında belki de rahatlıcam..kafamın karmaşıklığına çözüm olur belki ?

cnm bence de önce ılık bi duş al..sonra krem filan şımart kendini..sonra okan ı izle..bi de bitki çayımı olur ne olur şimdi bişeyler al içecek yiyecek...kendine gel..pazar günü gezmene de git istersen ya da sınavına vakit ayır.hangisi mutlu ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…