Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selam kizlar..
Ya birsey sorucam bu kürü kirpiklerimizede uglulasak yatmadan önce acaba bi zarari olurmu veya faydasi???

eed kesinlikle rahatlarsın
bi kere ortamın,gözünün önü açılır ferahlar
opuyorumnanaktan

bilmiyorum tatlım ya haklısın..sanırım sende bendensin o nedenle biliyosun atarsam ortamın açılacağını :))))

bilmiyorum tatlım ya haklısın..sanırım sende bendensin o nedenle biliyosun atarsam ortamın açılacağını :))))

kaydirigubbakcemile3
ben de ewdeki kullanmadığımız odaya yığıyorum hepsini
annem dövücek bi gün ama bakalım...:roflol:
ama göz önünden gidince rahatladığın konusunda garanti weririm yani aklinialirimsmile

Kontess maşallah canım saçlarına.. bişey sorcam ben bu sinameke ot değil mi ? peki bunun bi suyunu mu kullancaz ? bide tembellik yapıyor derken neyi kast ettin bilmiyorumkismile

Kontess maşallah canım saçlarına.. bişey sorcam ben bu sinameke ot değil mi ? peki bunun bi suyunu mu kullancaz ? bide tembellik yapıyor derken neyi kast ettin bilmiyorumkismile

eed ot.
eed sadece suyunu kullanıcaz.
bir süre sonra saçın uzaması yavaşlıyo ya da duruyo,o zaman ara verip saçı kendi haline bırakıyoruz
tembellikten kastım bu.

saça uygulanan maske vb uygulamalar ciğerimize zarar veriyo diye duymuştum belki yüzündeki talihsizlik bu yüzdendir kkontes ama emin değilim tabi ciğerlerinde problem olanların yüzünde bu ve buna benzer şeyler oluyo senin saç zaten süper görünüyo bırak yada uzun bi süre ara ver istersen

benim sivilce problemim 6-7 senedir var
alakası olduğunu sanmıyorum:kedi:

1-2 saat nerde duruyo neden duruyo anlamadım?bilmiyorumkismile
yap kuşum,sorun olmaz bence:CüvCüv:

yani kafama sürdükten sonrasını kastetmiştim yerimseniben asıl formül yarım saat dio ya...1-2 saat yeter herhalde..hafta içi 4-5 saat bekletecek kadar vaktim yok...neyse..geçti artık.bugün başka bi karışım denicem.hani geçen bahsetmiştim ya ..karışım hazırlamıştım..şimdi onu denicem.sonuçları söylerim.

walla ben en az 3 saat beklettim kuşum,bilemiyorum yanieyvahedigeldismile
piki beklioruss:kedi:

cnm şimdi sürdüm geldim bide içine ekstradan kuru maya kattım azcık..illa ki kendimden bişiler eklicem ya :)) ama sürerken biraz döküldü ya..çok değil..10 civarı belki az daha fazla..ama son zamanlarda bu kadar dökülmediği için bi seferde korktum umarım ters etki yapmaz..sonra da aklıma karışımı sürerken (karışım biraz katı olduğu için) zor sürdüğüm ve bu nedenle zayıf saçların gelmiş olabileceği geldi...umarım öyledir..zararlı bişey yok içinde...ama sarımsaktan dolayı berbat bi kokusu olduğu gerçek

bugün kür günüm ama perşembe günü saçımı boyadığım için kararsızım yapsam mı yapmasam mıeyvahedigeldismile
cekhu sen bırakmıştın boya aktı diye devam ediyomusun nasıl daha fazla akma oldu mufisfisfis
kkontess senin akmamıştı dimi boya varken denesem mi ki ben deCADIARZU

sarıyken sadece oryalli olduğumdan değişim olmamıştı ama 2.fotodaki rengim aktı canım.alttaki oryallerim çıktı yine meydana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…