cnm ya sana nazar değdi :) millet saçlara bakıyoda bi MAŞALLAH demiyo galiba :) kesin ondan bak :)
bu arada bende de var eşyalara bağımlılık.çok sevdiğim yada bişey düşündüüğüm ama bi işe yaramayan bi yığın şey var bende..atsam onları aslında belki de rahatlıcam..kafamın karmaşıklığına çözüm olur belki ?
bilmiyorum tatlım ya haklısın..sanırım sende bendensin o nedenle biliyosun atarsam ortamın açılacağını :))))
sinameki 1-2 saat dursa olur dimi?en son çarşamba yapmıştım bugün yaparsam ağır mı olur?
Kontess maşallah canım saçlarına..bişey sorcam ben bu sinameke ot değil mi ? peki bunun bi suyunu mu kullancaz ? bide tembellik yapıyor derken neyi kast ettin bilmiyorumkismile
saça uygulanan maske vb uygulamalar ciğerimize zarar veriyo diye duymuştum belki yüzündeki talihsizlik bu yüzdendir kkontes ama emin değilim tabi ciğerlerinde problem olanların yüzünde bu ve buna benzer şeyler oluyo senin saç zaten süper görünüyo bırak yada uzun bi süre ara ver istersen
1-2 saat nerde duruyo neden duruyo anlamadım?bilmiyorumkismile
yap kuşum,sorun olmaz bence:CüvCüv:
yani kafama sürdükten sonrasını kastetmiştim yerimseniben asıl formül yarım saat dio ya...1-2 saat yeter herhalde..hafta içi 4-5 saat bekletecek kadar vaktim yok...neyse..geçti artık.bugün başka bi karışım denicem.hani geçen bahsetmiştim ya ..karışım hazırlamıştım..şimdi onu denicem.sonuçları söylerim.
selam kizlar..
Ya birsey sorucam bu kürü kirpiklerimizede uglulasak yatmadan önce acaba bi zarari olurmu veya faydasi???
benim soruma kimsecikler cvp virmemiss:sinifsinif:
bugün kür günüm ama perşembe günü saçımı boyadığım için kararsızım yapsam mı yapmasam mıeyvahedigeldismile
cekhu sen bırakmıştın boya aktı diye devam ediyomusun nasıl daha fazla akma oldu mufisfisfis
kkontess senin akmamıştı dimi boya varken denesem mi ki ben deCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?