sarıyken sadece oryalli olduğumdan değişim olmamıştı ama 2.fotodaki rengim aktı canım.alttaki oryallerim çıktı yine meydana...
çünkü sorun önceden çok defa sorulmuş ve çok defa da cevaplanmıştı canım
zararı yok,kullanabilirsin
sarımsaklıı şampuannla saçı kac günde bir yıkıyorsunzz
slm kızlar..ben yağ karışımını yıkadım.ilk izlenimimi anlatayım.bi kere sarımsak olduğu için oldukça kokulu..açıkçası kendimi sarımsaklı yoğurt gibi hissettim bi ara yanıma mantı aradım kaydirigubbakcemile3 kokulu kokulu bayanssulusmile sürerken ve yıkarken biraz saç geldi ama günlük 100 tel diyorlar zaten normali.benim o kadar gelmedi..yarısı filan ya vardı ya yoktu....benim uzun zamandır tek tük döküldüğü için bu fazla geldi tabi..neyse ..yıkadım..şimdi kurumasnı bekliyorum.ama saçlarım yumuş yumuş oldu..kabarma yok...bi daha hazırlarsam bu karışımı ya sarımsak yağını az katıcam yada zeytinyağında sarımsak bekletip onu kullanocam.normal yağa hiç sarımsak filan katmıcam.en mantıklısı bu gibi..gliserinli suyu mu da sürdüm.bakalım sabaha nolcek :)
Moralim çok bozukkkkbugün saçlarımı kestirdim.sırtımda kürek kemiklerimin altında olan saçlarımın uçları biraz kurumuştu,uçlarından aldırmak için kuföre gittim ama omuş hizamda kesti saçlarımı...Ağlamamak için kendimi zor tutuyorummm
Moralim çok bozukkkkbugün saçlarımı kestirdim.sırtımda kürek kemiklerimin altında olan saçlarımın uçları biraz kurumuştu,uçlarından aldırmak için kuföre gittim ama omuş hizamda kesti saçlarımı...Ağlamamak için kendimi zor tutuyorummm
yağı feci kokuyormuş eed:sinifsinif:
hadi bakalım güle güle kirlet kaydirigubbakcemile3
kkontes hayırlı olsunnn :) düzenli dene bakalım..bende sevindirik olduğum bi şeyi paylaşayım.sevdiğim bi arkadaşım vardı bi kaç aydır görüşememiştik.geçen geldi cildin ne güzel olmuş düzelmiş dedi ay bi sevindim anlatamam..hemen kıza naptığımı anlattım oracıkta tabi :)
kontess ben bu küre tekrar baslayayım dedim sacımda vAR su an..
ama bir seymerak ediyorum.
Yeni saç oluşumu da saglar mı ??
cok döküldü saclarım eskisi gibi olmasa da gürleşsin istiyorum
keşfettiğim eczanede avene ürünleri doluydu ve de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?