Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sarıyken sadece oryalli olduğumdan değişim olmamıştı ama 2.fotodaki rengim aktı canım.alttaki oryallerim çıktı yine meydana...

hmm anladım canım sağol cevap verdiğin içinopuyorumnanaktan
o zaman ben biraz aktıktan sonra boyamaya yakın yapayım yine kürü..

slm kızlar..ben yağ karışımını yıkadım.ilk izlenimimi anlatayım.bi kere sarımsak olduğu için oldukça kokulu..açıkçası kendimi sarımsaklı yoğurt gibi hissettim bi ara yanıma mantı aradım kaydirigubbakcemile3 kokulu kokulu bayanssulusmile sürerken ve yıkarken biraz saç geldi ama günlük 100 tel diyorlar zaten normali.benim o kadar gelmedi..yarısı filan ya vardı ya yoktu....benim uzun zamandır tek tük döküldüğü için bu fazla geldi tabi..neyse ..yıkadım..şimdi kurumasnı bekliyorum.ama saçlarım yumuş yumuş oldu..kabarma yok...bi daha hazırlarsam bu karışımı ya sarımsak yağını az katıcam yada zeytinyağında sarımsak bekletip onu kullanocam.normal yağa hiç sarımsak filan katmıcam.en mantıklısı bu gibi..gliserinli suyu mu da sürdüm.bakalım sabaha nolcek :)

yağı feci kokuyormuş eed:sinifsinif:
hadi bakalım güle güle kirlet kaydirigubbakcemile3

Moralim çok bozukkkk bugün saçlarımı kestirdim.sırtımda kürek kemiklerimin altında olan saçlarımın uçları biraz kurumuştu,uçlarından aldırmak için kuföre gittim ama omuş hizamda kesti saçlarımı...Ağlamamak için kendimi zor tutuyorummm

ah be güzelim
kuru uçlar için nerde ne okuduysam paylaşıyorum
hala daha ne diye gidersin kuaförlere:bbo:

ah cnm ya artık napsan çok geç...üzülme..kendine yazık kız.kökü sende nasılsa..öyle derler ya..önümüzdeki maçlara bakalım. :teselli: bak bizi takip et sen. gliserine su ile biraz durulanmayan krem koydum.canım sıkıldıkça sıkıyorum saç uçlarına :sm_cool: bide kırık uçlar için serum var avonda onu da sürüyorum.kalmadı sayılır kuruluk..dene bak.olmadı otur evde kendin kes.

şiddetle tavsiye edilir:
niran ünsal sen nasıl delikanlısın(izlesene de aratın kerem gelici olan çıkıyor)
yusuf güney git bedenim buralardan (yenimuzikdinle de dinlenebilir )

gülşen - iade
Az biraz işi biliyorsan
Uza git kaç kurtar kendini
Hafızam bulanık evde yokum
Kafam yarı bozuk yarı deli
Eskiden olsa ayak sürer
Batardım acının ta dibine kadar
Şimdi tahammülsüzüm
Tecrübeyle sabit meseleler bunlar

ıade aynen iade sen o değilmişsin
Gözümde büyütmüşüm daha ziyade

Cesaretim aklını zorladı mı
Çalıştın da tarih seni yazmadı mı
Bana söz geçiremedin olmadı mı
Bence bütün sorun bu işte zorun bu

bugün;;
işini gerçekten bilen bir eczane keşfettim
kendileri ilaç yapıyorlarmış sivilceler için filan.
hastane doktorunu anlattım
'üzülme onlar herkese bunu yapıyor,hemen roaccutane veriyorlar,uğraşmamak için,daha ne cilitler var seninki de bi şey mi...' dedi
nasıl rahatladım anlatamam :dance:
'ayrıca mutlaka bir nemlendirici ve güneş kremi kullanmalısın,o kadın ne saçmalamış öyle' dedi
sebamed'in yağsız ve alkolsüz 50+ faktörlü güneş losyonunu aldım
hala daha kurursa bepanten sür dedi

ayrıca cuma günü vichy uzmanları gelicek,ücretsiz cilt testi yapıcaklar
ona da gel,onlar daha iyi bilirler dedi
çok mutlu oldumm:icecream:

telefonumu da tamire yolladım,hafta sonu bi uğra dediler
inşallah yapılır bebişim :Saruboceq:

Son düzenleme:
kkontes hayırlı olsunnn :) düzenli dene bakalım..bende sevindirik olduğum bi şeyi paylaşayım.sevdiğim bi arkadaşım vardı bi kaç aydır görüşememiştik.geçen geldi cildin ne güzel olmuş düzelmiş dedi ay bi sevindim anlatamam..hemen kıza naptığımı anlattım oracıkta tabi :)

of di mi nasıl da mutlu oluyor insannnhihoyyyt

kontess ben bu küre tekrar baslayayım dedim sacımda vAR su an..
ama bir seymerak ediyorum.
Yeni saç oluşumu da saglar mı ??
cok döküldü saclarım eskisi gibi olmasa da gürleşsin istiyorum

kontess ben bu küre tekrar baslayayım dedim sacımda vAR su an..
ama bir seymerak ediyorum.
Yeni saç oluşumu da saglar mı ??
cok döküldü saclarım eskisi gibi olmasa da gürleşsin istiyorum

bende yeni saçlar çıktı ama bunu daha çok sarımsaklı şampuana bağladım...
bu kür saç çıkarıyor mu bilemiyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…