Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontess ben bu küre tekrar baslayayım dedim sacımda vAR su an..
ama bir seymerak ediyorum.
Yeni saç oluşumu da saglar mı ??
cok döküldü saclarım eskisi gibi olmasa da gürleşsin istiyorum

bende çıktı..sadece bikaç kere kullanacağım kadar şampuana bikaç damla sarımsak yağı damlattım o kadar.onun haricinde sık sık bepanthene+evigen+bemiks ampulleri de kırdım küre.onları beklettim.bi dekara üzüm çekirdeği tozu tüketmiştim 1-2 ay kadar..aama hangisinde bilemiyorum..galiba hepsinin etkisi oldu.küçük küçük bisürü saçım var şimdik :sm_cool:

haftasonu gliss aldım ve bugüne kadar daha önce niye almadım diye pişman oldum
kesinlikle harika bi ürün çok kolay açıldı saçlarım ve ipek gibi yumuşacık oldu
sarısını aldım ben kokusunu da çok beğendim
sağolasın kontesciğim tavsiye için opuyorumnanaktan

iyi günlerde kullan bebişimmzemuszemus

bu resim bikaç hafta önceki..sanırım 3 hafta önceki
biraz büyük olacak ama başka türlü yükleyemedim bu da yeni hali ..umarım çıkar yükleyemedim bi türlü

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorcam badem yağı sinameki bemiks üçlüsünü kullanan arkdaşlar.. bunları saçınızda beklettikten sonra sadece duruluyomusunuz yoksa şampuanlamı yıkıyosunuz? :uhm: ben başladım bugün şuan kafamda bekletiyorum hatta =))yıkadıktan sonra da gliserin sürücem bayanssulusmile yakın zamanda büyük değişimler görmek dileğiylee :dance:

tabiki de şampuanlıyosun canım
yağ arınmaz başka türlüeyvahedigeldismile

ah be güzelim
kuru uçlar için nerde ne okuduysam paylaşıyorum
hala daha ne diye gidersin kuaförlere:bbo:

sorma cnm yaaa saçlarım çok kötüydü yazılanları ve daha fazlasını yaptım ama malesef tam olarak işe yaramadı.birde küçük bir kaza sonucu saç uçlarım yanınca (ocakta) gitti saçlar.Ama bu kadar kısa kestirmek istememiştim.Olan oldu ne yapalım alışıcazzzzz:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…