Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hımmm eed mantıklıboshayallersmile
baya bilimsel bi açıklama olmuşvereliniortak

sarımsaklı şampuanı 3 hafta kadar önce bıraktım ben
havalar ısınınca kokmaya başladı çünkü

sık değiştiririm evet
her şampuanım başkadır hatta,bitenin aynısından almam bi daha
kepek sorunum hiç olmadı canım

dün 8. kürü de yaptım, haziran başına kadar ara vericem şimdi.
bende uzama açısından pek bir fark olmadı açıkçası
ama dolgunlaştı, parıl parıl, yumuşacık saçlarım =)
sarımsaklıyı bırakmadım ben
evden pek çıkmadığım için koku derdi olmuyor =)

bende sarımsaklı sampuan yapmadım bitek
ama hemen fark etti yinede saclarım diri diri oluyor a.s

amanınnnnnnnnnnn canlar bı resmımı buldum ama bayaa once yaa sanırım eylul gıbı sac uzaması ıcın cekmısım eyluden bu zamana ne kadar uzar bı sac (ama benım sacım coooooooook yavas uzar ) o yuzden resmı gorunce sok oldum yaaa belkı sıze normal gelebılır de

bu sure ıcerısınde de 7 kur sınamekı
sıcak zeytınyagı (bı kac kuru mayalı)
bı de muskatlı bı karısım da yapmıstım sanırım:)

bu arada cıt cıtlı rapunzel nasılsın:)) evet evet sen ustune alınabılırsın:)

sapol kuzum ya napim esiyo arada hele bu hafta sonu deliliğin eşiğine geldim sandım..off ya kendimi şimdi yeöeğe verdim.kısır yapçem kızlar hade gelin barim alkisalkisalkis akşama da tarhana yapacam.mutfakta pek bi acemiyim ama heveesliyim..yemek kitaplarım var bisürü..gazetelerde görünce de kıyamam keser saklarım ama yapma fırsatım yok.çok isterim aslınd austa bi aşçı olmak .pıanr altuğ filan ne güzel ya yapıyolar.ama vakit mi var bence hafta içi işteyim bi haftasonum var.sınava da hazırlanıyom dua edi kızlar hem kpss hem dgs istiyom..kpss de yaş var malum sınırdayız bacım..
neyse kızlar ben kaçar..bu arada bende şampuan koleksiyonu yapanlardxanım..avonun bikaç çeşir şampuanı,loreal şimdi de gliss aldım.sıradalar..onlardan önce de elidor pırıltılı saçlar için vardı..

offf ikisini de çok severim haaasempatiksalakcinni çayı kapıp geliyormbayanssulusmile

ben de pek çıkmıyorum ama kendime kokuyo boshayallersmile

eiyim anam kötükedihüso sen nasılsunnnzemuszemus
resim nerde la
ben göremiyombilmiyorumkismile

kontescim konuyla çok alakasız olucak ama bir şey sormak istiyorum
sende garnier sivilceler için rollon kullanmışsın sanırım canım. bende 1 haftadır kullanıyorum ama pek düzelme olmadı gibi sende işe yaradımı? ne kadar süre kullandın ben gece yatmadan önce peeling yapıp ardından sürüyorum birde sabah kalktığımda peeling yapı sürüyorum. burnumda aşırı siyah nokta vardı peeling bayağı azalttı birde sivilcelerim geçse çok güzel olucak. bir önerin varmı senin bu konu hakkında bu arada seni çok seviyorum ben

aa bak fisne deyince aklıma geldi bak (anam bunadım yaf) kkontes gı bacım sen doktora gittiydin sonra eczaacıya gittiydin noldu?(bide doktora güvenin derler biz dönüp dolaşıp kocakarı ilaçlarına geliyoz ha
8.sinameki kafamda :) bundan sonra ara verrecem )eczacıdan aldın mı bişiler.avene noldu baktın mı

yok kuzum resım koymamıstım koyayım mı yaa arada bayaa bı ay var ama senınkı gıbı nerdeeeee 3 ay:)

ne yazık ki bende bi işe yaramadı canım
bitene kadar kullandım
daha da almadım:umursamaz:
önerim yok çünkü ben de geçiremedim sivilceleri biliyoneyvahedigeldismile
bn de sni sefiom kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

canım hap ve antibiyotik alıyorum 1 haftadır
eczaneden de vichy temizleme jeli + tonik + nemlendirici krem aldım
çünkü normalde 50nin üzerinde olması gereken cilt nemi bende 27 çıktıeyvahedigeldismile
iyi geldiler şimdilik
azaldı kızarıklıklarım
bakalım nolcak...bilmiyorumkismile

selam bayanlar...

bu gün bende sinameki tarifine basladım,daha önceden de yapmısdım ve işe yaramıstı ama üşengeclikten bırakmısdım yapmayı sizdeki azimi görünce tekrar baslamıs oldum..sonucları mutlaka yazacagım..

konu sahibi arkadasa sabrından ötürü takdir ediyorum 408 sayfa olmus topik hiç kolay degil bu kadar insana laf anlatamaka.s.

ben de seni alnından öpüyorum anacım :lepi:
hg aramızaa.s.

slm sirma saclilarrrrrrrrrrr bayanssulusmile
ayyyy kizlar gliss glis diip duruyosunuz bende diorum ne bu glis:)
sac icin özel spreyler var burda fisfisli sisenin icinde kokusuda güzel onu kastediyosunuz galiba:)
bende kullaniyorum bikac haftadir daha yeni kafama dank etti bendekininde glis oldugu:):)

ayyyy kizlarrrrr saclarimin odun gibi ve felaket bi sekilde kirik olmasiyla son bikac haftadir cok dikkat etmeye basladim
artik ne fön ne düzlestirici hicbisi yapmiyorum:)
ayyyy henüz bemixe baslayamadim ama önce sarimsakli sampuanla yikiyorum saclarimi sampuanim kirik ve yipranmis saclar icin)sonra burdan cok kuru saclar icin özel bi sey aldim türkcesini bilmiyorum hani su banyoda saca sürülüp geri durulanan sey saclari yumusatiyo fln banyodan sonrada glissimi sIkIyorum sacima ohhh misss:):)
acayip parlak ve yumusacik oldularrr, bunlari yapmadan önce parmaklarimi saclarimin arasinda hayatttaaa gezdiremiyodum ama simdi pamuk gibilerrr:) hala kirik saclarim ama artik felaket kuru degiller:)dünyalar benim oldu vallahiiiii:)

kissss kkontess sagol balim valla iiki acmissin bu topigi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlarrr selam...Bugün kuaföre gittim röfle sormak için adam dedi saçını yaptıralı 2-3 ay oldu herhalde...Oysa ben ocakta boyattım Neyse bir de uçlar çok cansız yani şu an göğüs hizamda ama sanki yok gibiler ince ve cansız...Ben yeni hani aşk-ı memnuda kız kestirdi ya öyle kestireyim diom bir de sarı attırayım...Ne dersiniz?adam dedi kestirmezsen uzamaz saçın...akıl verin nolooorrrrr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…