Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

aa hangisini kokladın ki senn
pembesi süperdiraklinialirimsmile

ya bırak kontescım super buysa heheh ılk pembesını kokladım hatta hava attım cok sahane kokuyormus dıye arkadasım dalga gectı bu super superını sevsınler dıye hehe sonra dıger ıkısını 3de bırbırınden beter alamam valla yaa ( lorealın bı seyını gormustum gece yatarken sıkıyorsun o cok sahaneydı kokusu onu alacagım bı de elıdorun bı seyını aldım onun kokusu da ıyıdır :lepi:

kafam karıştı yine benim ya..
dün sanki herkes ağız birliği yapmış gibi Nihal gibi kestir sacını o model sana çok yakışıyor,uzun sac yakışmıyo sana,düğünlerde masa yaptırırsın muhteşem olur..diyip durdu hemde birbirinden alakasız insanlar (( en son erkek arkadasımda; şimdi kestirsen Ağustos bası düğünler yaklaştığında bi daha kestirmek zorunda kalicaksin uzuycak dedi o yüzden bekle şimdi kestirme bak o zaman da duruma göre kestirirsin dedi o da o modeli bana yakıştıranlardan...
aslında dediği mantıklı..ama havalarda çok sıcak kısa sac daha rahat..ama o da sürekli fon istiyor,bı de havuzdan denizden çıktım mı sekle semale girmiyor..
amaaaan yaaa oooofff

canım yaaaa ne kestırmesı burda uzatalım dıye öluyoruz sacımıza surmedıgımız kalmadı kestıreceksın sonra uzatmaya ugrasacaksın uzun sacın havası bambaska kestırme aman nıhalı neyım de bosver:))

ben seni hiç anlamıyorum kuzum haa
milletin dediği mi önemli senin istediğin mi??
bana da lisede hep,sana kısa saç yakışıyo derlerdi
uzun çok çirkin duruyo derlerdi
ama kendi saçları upuzundu...
sinir olurdum.
milletin lafına bakıp da asla kestirdiğim de olmadı
çünkü sonrasında üzülürsün
kendin istesen,içine sinse kestir derim ama başkası aklına girdi diye kestirirsen bunalım bile olursun benden söylemesi...

ayrıca yapılan en büyük hata : yok şu dizideki şu kadının saçı süper,şu şarkıcının saçı süper vs' şeklindeki olaylar bence
onun yüzüne gitmiş sana gidecek mi bu birr
ikincisi onun yaptığı bakımı sen yapacak mısın?
sürekli fön,maşa uuraşcak mısın?
kaldı ki bence kısa saç şekillendirmesi daha zor
duştan sonra sağ kısmı içe sol kısmı dışa dönük oluyo mesela
hadi çık işin içinden,nasıl şekillendirceksin?
toplayamazsın da...
basıcaksın düzleştiriciyi maşayı yakıcaksın tüm saçlarını
uzamıcak da ohh :dilcikar:

bılın bakalım sacımda ne varrrrrrrrrrrrrr:)) heheh 7ıncı uygulamam :)) cok sevınclıyım ancakkk

5 uygulama yaptım sonra ara sımdı tekrar basladım o yuzden
2. uygulama dıyelım bız :))

aman uzamıs daha ne kadar uzayacak senınkı heheh:)) (kıskanc uye smıleysı:)) yap kuzum yaa kalk usenme:)

kızlar perçemlerim iyice uzadı, kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama denizden/havuzdan fln çıkınca kullanışsız olur diyolar. napsam bilemedim.

kızlar perçemlerim iyice uzadı, kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama denizden/havuzdan fln çıkınca kullanışsız olur diyolar. napsam bilemedim.
tam kaş - göz arası bi yerde yaptır
2-3 haftaya yandan ayrılacak konuma gelirler...
üstelik rengarenk saç bantları ve taclar var,çok moda bu sene...
hawuz-deniz çıkışı takarsın saçına nolcak ki opuyorumnanaktan

ya da şapka takarsın
ki zaten mutlaka takılmalı güneşten korunmak için

çok haklısın yarın gidip kestirim en iyisi =D bu arada bugün aramın 2. haftası. haftaya yapmayı düşünüyodum ama 2 hafta sonra antalya'ya gidicez okulla beraber buram buram bemiks kokmak istemiyorum havuzda. böylece aram 4 hafta olmuş olucak püff.

en kısa katlarım küre başlamadan önce (martın onunda başladım) çenemdeydi, şimdi ensemin 1-2 cm altında :) en uzun katım göğsümdeydi hala orda. dümdüz kestirmeyi düşünüyorum bari kısa katlarım omzuma gelseydi..

kontes kız doğru diyon vallaha kestirmiyim daha :)))
yaz sonunda kadar bekliyim bakalım ne kadar uzuycak sacım..
beni gaza getirmeye çalıştıkları an sana sorcam bundan sonra :))))

bu arada percem kahkul daha dogrusu önermiyorum..
accayip sınır bir şey illa fircayla fon çekmen gerekiyor duzlestirmen gerekiyor
yaz için hiç ideal değil..
gözünün biraz daha altında yana doğru kestirirsen hem havuzdan sonra oraya kucukbir toka takarsın hemde kurudugunda şekil alır..

kontes kız doğru diyon vallaha kestirmiyim daha :)))
yaz sonunda kadar bekliyim bakalım ne kadar uzuycak sacım..
beni gaza getirmeye çalıştıkları an sana sorcam bundan sonra :))))

mümkünse çevrendekilerle saç muhabbetine girme bence:jeyyar:
hemen aklını çeliyorlarklava:

Arka sayfalarda bi arkadaş sarımsağın saç uzamasına etkisi var mı demiş , bence var ama direk etki değil de dolaylı etki.
Sarımsak saç köklerini güçlendirip dökülmesini önlüyor ya hani o yüzden saç telinin ömrünü uzatıyor, saç teli gelişme evresinde daha uzun süre kalıyor. Bir saç teli
büyüme-gelişme, büyüme-dinlenme, dinlenme-dökülme gibi 3 evreden geçiyor, beslenen saçların dinlenme-dökülme evresine geçişi daha geç oluyor haliyle.

merhaba kızlarrr
kontes cnm ya sen sarımsaklı şampuana devam ediyormusun?
birde sık şampuan değiştiriyorsun galiba kepek problemin yok mu panteneden blendaxa geçtim diye kafam yer yer kabuk oldu ya ne kadar hassas bir derim var...şampuan olarak saç diplerim kuru ve uçlarda kuru ne önerirsiniz bütün kızlara soruyorum lütfen fikir verinn.blendax ısırgan otlusu kuruttu saçımı iyice diplerde felaket kuru önerilerinize ihtiyacım var.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…